Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
ne szarakodj. ha rossz a darab, már félidőben a büféből lehet nyomatni. max nem mész vissza a második eresztésre. asszonypajtás biztos nagyon meggratulálna ezekért xdSzínház után?Az mondjuk este 10-10:30 körüli kezdés, ha minden jól megy…
gabokocka
somoskovig
1 hónapja
dawyd728
4 123
Nekem az is jó. Ha marad az 5x20, az lehet 1 óra alatt le is pörög..Színház után?Az mondjuk este 10-10:30 körüli kezdés, ha minden jól megy…
gabokocka
somoskovig
De már a discordra is igent mondanék. 😀
1 hónapja
Színház után?Az mondjuk este 10-10:30 körüli kezdés, ha minden jól megy…
gabokocka
1 hónapja
Színház után?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Nekem is ez volt az első ötletem, de nem lehet péntek utáni draft időpontot beállítani.Draftos brigádnak jelezném, hogy elb*sztam, teljesen elfelejtettem, hogy holnap este színházba megyünk az asszonnyal… Van esély rá, hogy mondjuk pentek délután draftolunk 15:30-tol (A opció), vagy én törlöm a csapatomat es csináljátok 4-én (B opció)?Én neccesem, de el tudom a fél 4-et intézni. Amúgy mi van, ha szombat reggel 9-kor lenne a draft. Ha az oldal engedi, működhet szerintem. Szombat 11 előtt csak olyan események lesznek, mint amik ma is voltak..
somoskovig
dawyd728
Max azt lehetne, hogy discordon nyomjuk es én utána beallitom a kereteket a felületen.
1 hónapja
dawyd728
4 123
Draftos brigádnak jelezném, hogy elb*sztam, teljesen elfelejtettem, hogy holnap este színházba megyünk az asszonnyal… Van esély rá, hogy mondjuk pentek délután draftolunk 15:30-tol (A opció), vagy én törlöm a csapatomat es csináljátok 4-én (B opció)?Én neccesem, de el tudom a fél 4-et intézni. Amúgy mi van, ha szombat reggel 9-kor lenne a draft. Ha az oldal engedi, működhet szerintem. Szombat 11 előtt csak olyan események lesznek, mint amik ma is voltak..
somoskovig
1 hónapja
Draftos brigádnak jelezném, hogy elb*sztam, teljesen elfelejtettem, hogy holnap este színházba megyünk az asszonnyal… Van esély rá, hogy mondjuk pentek délután draftolunk 15:30-tol (A opció), vagy én törlöm a csapatomat es csináljátok 4-én (B opció)?
1 hónapja
Amúgy ők már most elkezdhették volna az egész erősítés/fejlesztés/honosítás cuccot 2030ra.Azért bosszantó, hogy ez a francia csapat annak köszönheti, hogy kinn van az olimpián, hogy eggyel hátrébb állnak a világranglistán, mint mi 😕Vagy az olasz csapat fejlődött hatalmasat, vagy franciák rettentő kutyák, érdekes meccs.Mindkettő. Olaszok honositgatasokba vannak, franciák meg úgy mentek ki hogy ne gondolkodd túl a dolgokat élvezd.
gabokocka
Az kicsit meglepő, hogy a svéd ligában engedélyezett a testjáték, mégis 2vs8 volt ott a büntetőpercek, és ők csak 2-t kaptak.
zacknorb
gabokocka
Poloska vagyok.
1 hónapja
Azért bosszantó, hogy ez a francia csapat annak köszönheti, hogy kinn van az olimpián, hogy eggyel hátrébb állnak a világranglistán, mint mi 😕Vagy az olasz csapat fejlődött hatalmasat, vagy franciák rettentő kutyák, érdekes meccs.Mindkettő. Olaszok honositgatasokba vannak, franciák meg úgy mentek ki hogy ne gondolkodd túl a dolgokat élvezd.
gabokocka
Az kicsit meglepő, hogy a svéd ligában engedélyezett a testjáték, mégis 2vs8 volt ott a büntetőpercek, és ők csak 2-t kaptak.
zacknorb
1 hónapja
Vagy az olasz csapat fejlődött hatalmasat, vagy franciák rettentő kutyák, érdekes meccs.Mindkettő. Olaszok honositgatasokba vannak, franciák meg úgy mentek ki hogy ne gondolkodd túl a dolgokat élvezd.
gabokocka
Poloska vagyok.
1 hónapja
Vagy az olasz csapat fejlődött hatalmasat, vagy franciák rettentő kutyák, érdekes meccs.
1 hónapja
Haraszti Ádi és Galus olimipia alatt végig podcastelnekyoutu.be/LWl1jHkhtYA?si=CYMz_OAZHsFPFCgt
Poloska vagyok.
1 hónapja
Zacknorb meghívó kiküldve.Most nézem a liga beállításait:Holnap küldök meghívót, es beallitom péntek este 8-ra a draftot.Kígyódraft a megnyitó alatt?Na jó, legyen valaki utolsó is, megyek.
Jöjjön már még vagy 2-3 embör...
gabokocka
zacknorb
somoskovig
Medal Values
Gold medals are worth 5 points
Silver medals are worth 3 points
Bronze medals are worth 1 points
Korábban 10-6-4 volt a pontozás. Ezzel a bronz relatíve felére esik értékében. Lehet ezt állítani, vagy akarjuk-e egyáltalán visszaállítani, ha lehet?
dawyd728
Draft péntek este 8:30-ra beállítva.
Pontszámokat visszatettem 10-6-4-re.
1 hónapja
dawyd728
4 123
Most nézem a liga beállításait:Holnap küldök meghívót, es beallitom péntek este 8-ra a draftot.Kígyódraft a megnyitó alatt?Na jó, legyen valaki utolsó is, megyek.
gabokocka
zacknorb
somoskovig
Medal Values
Gold medals are worth 5 points
Silver medals are worth 3 points
Bronze medals are worth 1 points
Korábban 10-6-4 volt a pontozás. Ezzel a bronz relatíve felére esik értékében. Lehet ezt állítani, vagy akarjuk-e egyáltalán visszaállítani, ha lehet?
1 hónapja
Holnap küldök meghívót, es beallitom péntek este 8-ra a draftot.Kígyódraft a megnyitó alatt?Na jó, legyen valaki utolsó is, megyek.
gabokocka
zacknorb
1 hónapja
Holnap megcsinálom a sajatomat, es utána jöhetnek a listák.Na, akkor TOP 12 szabályok:Ezzel hogy állsz? 😊
Összesen 12 nevet várok mindenkitől PM-ben, az alábbi feltételek szerint:
1. Egy nemzetből maximum 3 sportoló választható, de maximum 2 férfi vagy nő, tehát 1 legyen a másik nemből is.
2. Egy sportágból maximum 2 sportoló választható, de maximum 1-1 férfi és női versenyző
(Vagyis nem lehet két norvég férfi sífutó, de lehet 1 férfi és 1 női sífutó, és mondjuk még egy norvég alpesi síző férfi vagy nő).
Pontozás:
1. Egyéni és csapatsportok: Arany 10 pont, ezüst 6 pont, bronz 3 pont, 4. hely 1 pont.
(minden, ami nem váltó, vagyis pl. a négyes bob vagy a szánkó páros is ide számít, meg a curling, jégkorong is pl., minden olyan sport, ahol a résztvevők eredménye nem összeadódik)
2. Váltók: Arany 6 pont, ezüst 3 pont, bronz 1 pont
3. Szorzók:
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit senki más nem választott, akkor minden pontra 1,5X szorzó vonatkozik
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit legalább 3-an választottak, akkor minden pontra 0,5x szorzó vonatkozik (Klaebo-fanok, sziasztok! 😊 ).
- ha olyan SPORTÁGat választ valaki, amit senki más nem választott, akkor 1,2x szorzó jár az eredményekre (sportág, nem versenyszám, az alábbi linken találhatóak:
www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule/grid )
- JOKER: mindenki választhat 2 VERSENYSZÁMot (tehát nem sportág, hanem versenyszám, pl. alpesi síből a férfi lesiklás, vagy snowboardból a női big air), aminek az eredményei duplán számítanak
LÉGYSZI SENKI NE KÜLDJÖN MÉG LISTÁT!!! Mindenki rakja össze magának, és ha megvan a sajátom, akkor jelezni fogom, utána jöhetnek a listák.
somoskovig
gabokocka
1 hónapja
Amúgy rájöttem, miért várom kevésbé ezt az olimpiát, mint a korábbiakat az elmúlt 20 évben. Nem lesz Jacobellis 😕
1 hónapja
Észtek toltak nagy comebacket powerbrake nélkül, férfi ráadásul észt zászlós Jordan 1ben tolja. Extra end van ott.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kígyódraft a megnyitó alatt?Na jó, legyen valaki utolsó is, megyek.
gabokocka
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kígyódraft a megnyitó alatt?Jöjjön már még vagy 2-3 embör...
1 hónapja
Na, akkor TOP 12 szabályok:Ezzel hogy állsz? 😊
Összesen 12 nevet várok mindenkitől PM-ben, az alábbi feltételek szerint:
1. Egy nemzetből maximum 3 sportoló választható, de maximum 2 férfi vagy nő, tehát 1 legyen a másik nemből is.
2. Egy sportágból maximum 2 sportoló választható, de maximum 1-1 férfi és női versenyző
(Vagyis nem lehet két norvég férfi sífutó, de lehet 1 férfi és 1 női sífutó, és mondjuk még egy norvég alpesi síző férfi vagy nő).
Pontozás:
1. Egyéni és csapatsportok: Arany 10 pont, ezüst 6 pont, bronz 3 pont, 4. hely 1 pont.
(minden, ami nem váltó, vagyis pl. a négyes bob vagy a szánkó páros is ide számít, meg a curling, jégkorong is pl., minden olyan sport, ahol a résztvevők eredménye nem összeadódik)
2. Váltók: Arany 6 pont, ezüst 3 pont, bronz 1 pont
3. Szorzók:
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit senki más nem választott, akkor minden pontra 1,5X szorzó vonatkozik
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit legalább 3-an választottak, akkor minden pontra 0,5x szorzó vonatkozik (Klaebo-fanok, sziasztok! 😊 ).
- ha olyan SPORTÁGat választ valaki, amit senki más nem választott, akkor 1,2x szorzó jár az eredményekre (sportág, nem versenyszám, az alábbi linken találhatóak:
www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule/grid )
- JOKER: mindenki választhat 2 VERSENYSZÁMot (tehát nem sportág, hanem versenyszám, pl. alpesi síből a férfi lesiklás, vagy snowboardból a női big air), aminek az eredményei duplán számítanak
LÉGYSZI SENKI NE KÜLDJÖN MÉG LISTÁT!!! Mindenki rakja össze magának, és ha megvan a sajátom, akkor jelezni fogom, utána jöhetnek a listák.
somoskovig
1 hónapja
First women's downhill training cancelled as heavy snow falls on Cortina
Poloska vagyok.