Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
1 hónapja
fake.id 1 712 — tush push aficionado
Színház után?
gabokocka
Az mondjuk este 10-10:30 körüli kezdés, ha minden jól megy…
somoskovig
ne szarakodj. ha rossz a darab, már félidőben a büféből lehet nyomatni. max nem mész vissza a második eresztésre. asszonypajtás biztos nagyon meggratulálna ezekért xd
1 hónapja
dawyd728 4 123
Színház után?
gabokocka
somoskovig
Nekem az is jó. Ha marad az 5x20, az lehet 1 óra alatt le is pörög..
De már a discordra is igent mondanék. 😀
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
Színház után?
gabokocka

1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 244 — Keep pounding
Színház után?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Draftos brigádnak jelezném, hogy elb*sztam, teljesen elfelejtettem, hogy holnap este színházba megyünk az asszonnyal… Van esély rá, hogy mondjuk pentek délután draftolunk 15:30-tol (A opció), vagy én törlöm a csapatomat es csináljátok 4-én (B opció)?
somoskovig
Én neccesem, de el tudom a fél 4-et intézni. Amúgy mi van, ha szombat reggel 9-kor lenne a draft. Ha az oldal engedi, működhet szerintem. Szombat 11 előtt csak olyan események lesznek, mint amik ma is voltak..
dawyd728
Nekem is ez volt az első ötletem, de nem lehet péntek utáni draft időpontot beállítani.

Max azt lehetne, hogy discordon nyomjuk es én utána beallitom a kereteket a felületen.

1 hónapja
dawyd728 4 123
Draftos brigádnak jelezném, hogy elb*sztam, teljesen elfelejtettem, hogy holnap este színházba megyünk az asszonnyal… Van esély rá, hogy mondjuk pentek délután draftolunk 15:30-tol (A opció), vagy én törlöm a csapatomat es csináljátok 4-én (B opció)?
somoskovig
Én neccesem, de el tudom a fél 4-et intézni. Amúgy mi van, ha szombat reggel 9-kor lenne a draft. Ha az oldal engedi, működhet szerintem. Szombat 11 előtt csak olyan események lesznek, mint amik ma is voltak..
1 hónapja

1 hónapja
Kész a TOP 12 keretem, jöhetnek PM-ben a listáitok!

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 894 — Kinek mit intézett a kormánya
Vagy az olasz csapat fejlődött hatalmasat, vagy franciák rettentő kutyák, érdekes meccs.
gabokocka
Mindkettő. Olaszok honositgatasokba vannak, franciák meg úgy mentek ki hogy ne gondolkodd túl a dolgokat élvezd.
Az kicsit meglepő, hogy a svéd ligában engedélyezett a testjáték, mégis 2vs8 volt ott a büntetőpercek, és ők csak 2-t kaptak.
zacknorb
Azért bosszantó, hogy ez a francia csapat annak köszönheti, hogy kinn van az olimpián, hogy eggyel hátrébb állnak a világranglistán, mint mi 😕
gabokocka
Amúgy ők már most elkezdhették volna az egész erősítés/fejlesztés/honosítás cuccot 2030ra.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Vagy az olasz csapat fejlődött hatalmasat, vagy franciák rettentő kutyák, érdekes meccs.
gabokocka
Mindkettő. Olaszok honositgatasokba vannak, franciák meg úgy mentek ki hogy ne gondolkodd túl a dolgokat élvezd.
Az kicsit meglepő, hogy a svéd ligában engedélyezett a testjáték, mégis 2vs8 volt ott a büntetőpercek, és ők csak 2-t kaptak.
zacknorb
Azért bosszantó, hogy ez a francia csapat annak köszönheti, hogy kinn van az olimpián, hogy eggyel hátrébb állnak a világranglistán, mint mi 😕

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 894 — Kinek mit intézett a kormánya
gabokocka

Poloska vagyok.
1 hónapja

1 hónapja
Haraszti Ádi és Galus olimipia alatt végig podcastelnek
 youtu.be/LWl1jHkhtYA?si=CYMz_OAZHsFPFCgt

Poloska vagyok.
1 hónapja
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/news/statement-on-postponement-of-olympic-women-s-ice-hockey-game-between-finland-and-canada

Poloska vagyok.
1 hónapja
Kígyódraft a megnyitó alatt?
Jöjjön már még vagy 2-3 embör...
gabokocka
Na jó, legyen valaki utolsó is, megyek.
zacknorb
Holnap küldök meghívót, es beallitom péntek este 8-ra a draftot.
somoskovig
Most nézem a liga beállításait:
Medal Values
Gold medals are worth 5 points
Silver medals are worth 3 points
Bronze medals are worth 1 points

Korábban 10-6-4 volt a pontozás. Ezzel a bronz relatíve felére esik értékében. Lehet ezt állítani, vagy akarjuk-e egyáltalán visszaállítani, ha lehet?
dawyd728
Zacknorb meghívó kiküldve.

Draft péntek este 8:30-ra beállítva.

Pontszámokat visszatettem 10-6-4-re.

1 hónapja
dawyd728 4 123
gabokocka
zacknorb
somoskovig
Most nézem a liga beállításait:
Medal Values
Gold medals are worth 5 points
Silver medals are worth 3 points
Bronze medals are worth 1 points

Korábban 10-6-4 volt a pontozás. Ezzel a bronz relatíve felére esik értékében. Lehet ezt állítani, vagy akarjuk-e egyáltalán visszaállítani, ha lehet?
1 hónapja
gabokocka
zacknorb

1 hónapja
Na, akkor TOP 12 szabályok:

Összesen 12 nevet várok mindenkitől PM-ben, az alábbi feltételek szerint:

1. Egy nemzetből maximum 3 sportoló választható, de maximum 2 férfi vagy nő, tehát 1 legyen a másik nemből is.
2. Egy sportágból maximum 2 sportoló választható, de maximum 1-1 férfi és női versenyző
(Vagyis nem lehet két norvég férfi sífutó, de lehet 1 férfi és 1 női sífutó, és mondjuk még egy norvég alpesi síző férfi vagy nő).

Pontozás:
1. Egyéni és csapatsportok: Arany 10 pont, ezüst 6 pont, bronz 3 pont, 4. hely 1 pont.
(minden, ami nem váltó, vagyis pl. a négyes bob vagy a szánkó páros is ide számít, meg a curling, jégkorong is pl., minden olyan sport, ahol a résztvevők eredménye nem összeadódik)
2. Váltók: Arany 6 pont, ezüst 3 pont, bronz 1 pont
3. Szorzók:
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit senki más nem választott, akkor minden pontra 1,5X szorzó vonatkozik
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit legalább 3-an választottak, akkor minden pontra 0,5x szorzó vonatkozik (Klaebo-fanok, sziasztok! 😊 ).
- ha olyan SPORTÁGat választ valaki, amit senki más nem választott, akkor 1,2x szorzó jár az eredményekre (sportág, nem versenyszám, az alábbi linken találhatóak:
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule/grid )
- JOKER: mindenki választhat 2 VERSENYSZÁMot (tehát nem sportág, hanem versenyszám, pl. alpesi síből a férfi lesiklás, vagy snowboardból a női big air), aminek az eredményei duplán számítanak

LÉGYSZI SENKI NE KÜLDJÖN MÉG LISTÁT!!! Mindenki rakja össze magának, és ha megvan a sajátom, akkor jelezni fogom, utána jöhetnek a listák.
somoskovig
Ezzel hogy állsz? 😊
gabokocka
Holnap megcsinálom a sajatomat, es utána jöhetnek a listák.

1 hónapja
Amúgy rájöttem, miért várom kevésbé ezt az olimpiát, mint a korábbiakat az elmúlt 20 évben. Nem lesz Jacobellis 😕

1 hónapja
Észtek toltak nagy comebacket powerbrake nélkül, férfi ráadásul észt zászlós Jordan 1ben tolja. Extra end van ott.

Poloska vagyok.
1 hónapja
gabokocka

Poloska vagyok.
1 hónapja

1 hónapja
Na, akkor TOP 12 szabályok:

Összesen 12 nevet várok mindenkitől PM-ben, az alábbi feltételek szerint:

1. Egy nemzetből maximum 3 sportoló választható, de maximum 2 férfi vagy nő, tehát 1 legyen a másik nemből is.
2. Egy sportágból maximum 2 sportoló választható, de maximum 1-1 férfi és női versenyző
(Vagyis nem lehet két norvég férfi sífutó, de lehet 1 férfi és 1 női sífutó, és mondjuk még egy norvég alpesi síző férfi vagy nő).

Pontozás:
1. Egyéni és csapatsportok: Arany 10 pont, ezüst 6 pont, bronz 3 pont, 4. hely 1 pont.
(minden, ami nem váltó, vagyis pl. a négyes bob vagy a szánkó páros is ide számít, meg a curling, jégkorong is pl., minden olyan sport, ahol a résztvevők eredménye nem összeadódik)
2. Váltók: Arany 6 pont, ezüst 3 pont, bronz 1 pont
3. Szorzók:
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit senki más nem választott, akkor minden pontra 1,5X szorzó vonatkozik
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit legalább 3-an választottak, akkor minden pontra 0,5x szorzó vonatkozik (Klaebo-fanok, sziasztok! 😊 ).
- ha olyan SPORTÁGat választ valaki, amit senki más nem választott, akkor 1,2x szorzó jár az eredményekre (sportág, nem versenyszám, az alábbi linken találhatóak:
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule/grid )
- JOKER: mindenki választhat 2 VERSENYSZÁMot (tehát nem sportág, hanem versenyszám, pl. alpesi síből a férfi lesiklás, vagy snowboardból a női big air), aminek az eredményei duplán számítanak

LÉGYSZI SENKI NE KÜLDJÖN MÉG LISTÁT!!! Mindenki rakja össze magának, és ha megvan a sajátom, akkor jelezni fogom, utána jöhetnek a listák.
somoskovig
Ezzel hogy állsz? 😊

1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
First women's downhill training cancelled as heavy snow falls on Cortina
zacknorb
Szerintem gyorsan vigyèk át az osztrákokhoz az olimpiát😏

Szerkesztette: dande2
1 hónapja
First women's downhill training cancelled as heavy snow falls on Cortina

Poloska vagyok.