Rajna

Tennessee Titans

Rajna
Lakhely
Zugló
Utoljára láttuk
1 napja
Regisztrált
több mint 16 éve
Fórum hozzászólások
6 878Utolsó 10 fórum hozzászólás

22 napja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Biztos félreérthető volt amit az egész éves waiver pozicióddal kapcsolatban írtam, nem úgy értettem, hogy ez volt az elsődleges oka a győzelmednek, csak hogy éppen úgy alakult a szezonod, ahogy a jelenlegi rendszer alapján a legideálisabb. (ami egy picit a rendszer gyengeségét is mutatja, de én is úgy látom, hogy absz nem döntő szintű ez a PO-ra vonatkoztatva, csak azért mégis egyfajta "hiba").
Bár a szezon elején végrehajtottál pár számomra teljesen érthetetlen move-ot (főleg a Murray drop volt wtf nálam, Akers akkor még nem volt tényező amikor kidobtad) és a draftodat se ítélem meg annyira nagyon erősnek (minimum 5-6 csapatnak egyértelműen erősebb volt az alap draftja, mint a tiéd), de a végére tényleg nagyon összeállt a csapatod.
Szesze
Ja, értem a felvetést, de igazából tényleg csak az elején működik (az első pár héten kikapsz, és felveszel jó embereket waiverről), utána ha nem kezdesz el feljönni, úgyse jutsz PO-ba, ha pedig feljössz, a középmezőnyben már ugyanúgy halászol, mint aki hátul van. Ráadásul ehhez az kell, hgy a korai waiverhalászat olyan jól sikerüljön, hogy az ott felvett játékos (Jefferson, Davis) a PO-ban is segítsen. Ez azért ritka.

Most direkt visszanéztem a Murray dropot, ahol Akerst azért tartottam meg, mert egyszerűen valószínűbbnek ítéltem meg azt, hogy ő előrejut a DC-n, mint azt, hogy Kamara lesérül, és bár igazam lett, lehet, hogy alapvetően rosszul ítéltem meg, azért szerintem hasonló értékűek voltak akkor.

De ami szembeötlött, hogy a 2. helyen Dion Lewist húzták be azon a szerdán, meg Kyzir White volt még népszerű claim. Mindkettejüknek voltak hasznos heteik, de ilyen-olyan okok miatt egyikük sem tett hozzá a csapathoz végig, és Davis is eltűnt volna, ha CMC nem sérül mindig újra. A következő héten jeffersont másodikként húztam (miután a türelmetlen tulaja kidobta két hét után, Akersnél nem tettem meg ugyanezt), előtte a két hétig hasznos Ty Summers ment ki, utána meg Brett Rypien. Az azt követő héten pedig a kolosszális bust Zaccheaust húztam be, szóval nekem sem jöttek be mindig a húzásaim, sőt. Nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy egy korai jó waiverhúzásból profitálni tudj a playoffban.

Egyébként pedig itt még nem igazságtalan a waiver rendszer, épp erre van kitalálva, hogy a padlóról is fel tudj állni (főleg, ha sérülések miatt nem tudsz versenyképes lenni, be tudod rántani a lesérült sztárod cseréjét). A playoffban lehetne amellett érvelni, hogy fordított waiver legyen, de azt nem lehet beállítani, és olyan nagy eltérés nincs a 13. és a 20. hely között.

22 napja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Köszönet mindenkinek az aktív részvételért, ez megint egy színvonalas szezon volt! | ideális végeredménnyel 😛 |

22 napja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
A 2020-as végeredmény:

1. BKV Conductors (Rajna)
2. Dunakanyar Dwarf Rabbits (clbass)
3. Hangover Boyz (Igor)
4. Cylon Toasters (Janek)
5. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
6. Borsodi Fogászok (Kájzerszóze)
7. Team Szesze (Szesze)
8. Sanco's Sentinels (Sanco)
9. Csongrád Raiders (Leon78)
10. Szekszárd Gangsters (csi77)
11. Transylvania Grey Wolves (flzoli)
12. Kamino Clones (caminoi)
13. Kispest KEAC (gabokocka)
14. Rákosmente Cannonballs (somoskovig)
15. Southside Guerillas (zinedine5)
16. Super Bowl Bound (schuldid)
17. Sopron Sharks (Pálca)
18. Waiver Warriors (Tony Adams)
19. Óbuda Painkillers (Göbi)
20. Ujhegy Bulldogs (zavi27)

Kiesők: schuldid, Tony Adams (alapszakasz), Göbi, zavi27 (playoff)

22 napja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Akkor egy kis évértékelő tőlem is:

QB: Mayfield (9. kör), Bridgewater (15. kör), Hurts (FA).
Ez pont úgy sikerült, ahogy szerettem volna - nem költök prémium irányítóra, de akiket behozok, hozzanak eleget a megfelelő heteken. Mayfield a hajráig minősíthetetlen volt, de az utolsó 6 héten elit szintre emelkedett. Addig Tedd hozta a megbízható átlag alattit, ami már használható, a végére pedig jött Hurts és vitt mindent (FA, nem waiver, még akkor hoztam, amikor nem volt hivatalosan kezdő, de már rebesgették - csak, hogy látsszon nem minden a waiver előnyből származik).

RB: Jonathan Taylor (3. kör), Cam Akers (4. kör), Latavius Murray (13. kör), Malcom Brown (28. kör), Mike Davis (waiver), Jeff Wilson (waiver), Gallman (waiver).
Itt rizikóztam az újoncokkal, akik a végére beértek, de Akerst nem tudtam megvárni. Itt a waiver mentett meg, de csak a szezon második felében, addig szenvedés volt, és ez az eredményeken is meglátszott. Davis és Gallman fontos waiverezések voltak abban az időszakban, amikor elöl húztam, ez tényleg fontos volt, Wilson csak két héten játszott nálam, de mindkétszer hátsó waiverhúzás volt, nem volt nagy kereslet rá.

WR: Landry (6. kör), Cooks (10. kör), Preston Williams (12. kör), Harry (17. kör), Corey Davis (26. kör), Justin Jefferson (waiver), Jakobi Meyers (FA).
Ez nem volt rossz, Landry csak Mayfield katasztrofális sorozata idején volt gyenge, amúgy használható volt ő és Cooks is. Preston és Harry bust, de Davis bejött, csak nem tudtam kivárni, mert Jefferson ígéretesebb volt, és nem bántam meg a felvételét, ahogy néhány hétig Meyers is igen fontos volt. Nem volt kiemelkedő WR-em, de a 6. körben kezdtem el oda draftolni, ahhoz képest szép banda jött össze.

TE: Kelce (2. kör).
Idén nagyon jól jött ki a top TE, semmi QB taktikám, amit minden évben tolok. Kittle sérülése miatt idén Kelcen kívül kb. senkit nem volt érdemes draftolni egáltalán, a top 20 TE hasonló szintet képviselt, ő viszont külön kategória volt, és a legnagyobb kulcsa volt a bajnokságnak.

DT: Heyward (7. kör), Guy (18. kör).
Heyward kicsit korai, de két megbízható, stabil ember, nem kellett a szemétdombon nézelődni, ez is valami.

DE: Mack (8. kör), Clowney (19. kör), Ferrell (23. kör), Aldon Smith (waiver), Vernon (waiver).
Mack nagyon jó húzás volt, a másik kettő nem, de nem is baj. Aldon Smithre rámentem az első héten, és nem volt rossz, a szezon második felére viszont Vernon érkezett, és hozott egy jó szintet.

LB: Jaylon Smith (1. kör), KJ Wright (5. kör), TJ Edwards (16. kör), McMillan (22. kör), Jewell (25. kör).
Gyakorlatilag waiver nélkül sikerült egy négyes rotációt behúznom, ez nagyon jól sikerült még ha Wright reach is volt és Edwards is csak néhány héten hozott jót, de Smith kimagasló volt, Jewell pedig steal. Ez az egység volt szerintem kelce mellett a kulcs: nem kellett aggódnom a linebackerek miatt, ami a legnehezebben összerakható poszt.

CB: Adoree Jackson (20. kör), Denzel Ward (21. kör), mindenféle waiverszenny.
Nem foglalkoztam ezzel a drafton, rendszeresen waiverről szedtem fel foglalkoztatottabb cornereket, nem hiszem, hogy sokat buktam volna rajta, sőt.

S: Bates (11. kör), Amos (14. kör).
Bates steal volt, Amos is tűrhető (bár ő jött-ment, de nálam fejezte be), közben voltak egyéb waiverkísérletek is, ez is egy mély poszt.

K, P, HC nem számít, bár a HC-waiverek sem jöttek rosszul, a döntőt meg egész konkrétan az döntötte el, hogy nálam volt HC, a túloldalon pedig nem, ami azért jó hír, mert mutatja hogy valami értelme mégiscsak van, hogy nálunk van ilyen is.

Összességében nyilván sok szerencse is kellett, és valóban segített a gyenge start, mert ott jött néhány jó húzás waiverről. Némileg kódolva is volt a rossz kezdés utáni erősödés, mert a támadósor újoncokra épült, Jeffersonnál pedig azzal is számoltam, hogy jó matchupjai lesznek a playoffban, ez ki is fizetődött. Bár a waiverek is fontosak voltak (különösen Mike Davis és Jefferson), szerintem (mint mindig) a draftstratégia sikerült inkább jól, na meg volt egy jókora szerencsém is (kevés sérülés, jó "formaidőzítés").

23 napja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
De nem gondoltam hogy BB kihagyja a kezdoket. Na ez van grat mindenkinek!

Marad minden igy? 17 alapszakasz meccs lesz jovore pl IRL
Janek
Akkor gondolom a fantasy szezon is hosszabbodik egy héttel, de majd mindent a maga idejében.

23 napja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Grat Rajna, szépen lehoztad ezt az évet, a döntőben pedig külön jó húzás volt Hurts játszatása Mayfield rovására, én nem mertem volna meglépni, gratulálok!
Szesze
Kösz, a végére állt össze a csapat (bár szerintem előtte elég sok volt az alulteljesítés/rossz matchup), meg persze jött a kötelező szerencse is, de azért a playoffban már stabil volt a pontszám, 250 felett voltunk mindhárom héten (és az utolsó heti, gyakorlatilag play-in meccsen is összejött 245).

Mayfield egyébként lehet, hogy kezdett volna, de megkönnyítette a döntést, mikor kiesett az összes elkapója 😊

24 napja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Hát nagyon kemény lett, leizzadtam rendesen ezen az egyébként teljesen értelmetlen MNF-en, de úgy tűnik, a HC poszttal nyerek egy paraszthajszállal. Nem láttam, hogy Guy inaktív, ezért nem raktam be Butlert, az is jelentett volna még pár pontot, de elég kemény, hogy 260 felett is izgulni kellett, nagy csata volt.

24 napja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Wow! Rajna fiai kifutják magukat a döntőn! Szép munka 😉
clbass
A Jefferson-Evans duó után aggódtam, de Wilson visszahozott a meccsbe. Még nincs vége, a Bills O képes durva dolgokra, a múlt heti pontszámok megismétlése esetén nyersz, szóval van mit nézni, jó döntő lett ez.

1 hónapja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Grat Rajna!
Nem sok esély volt és a két LB-m ma pont a szezon leggyengébb napját hozta.
Janek
Kösz, azért elfogadható lett a pontszámod így is a végére, de egy elődöntőre mégiscsak kevés. Nekem elég jót hozott az emberek többsége, Hurts pedig rátette az extrát, íg nagyon jól néz ki a vége.

Most lehet dilemmázni, hogy melyik irányítót játszassam, és év végére ez kellemes problémává vált, pedig a szezon nagy részében mindegyik QBm ergya volt, jól sikerült a formaidőzítés...

1 hónapja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Én IR-párti vagyok, azért 3 sérült egyszerre simán lehet ebben az idényben...

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 6 éve
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Ejj de imádom az ilyen 20 óra után felébredő, na akkor most gyorsan mindenkit felnyomok embereketWyatt
Van, aki nem 0-24 bámulja az FA licit topikot, őket egyelőre nem zárjuk ki ezért.

8 hónapja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
@Rajna kabbe te nashville-i paraszt!
Spigo
Én fel sem veszek ilyeneket olyanoktól, akik leadják a csapatukat, csak, hogy ne kelljen végigvinni egy tárgyalást, és a piszkos munka elvégzésére új embereket hoznak be...

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Bocs Del de szerintem pont erről beszéltünk, hogy ilyen szavazást ne.

Állj elő valami konkréttal, mert ez így tiszta nemzeti konzultáció. "Sokak szerint a rózik kizsákmányolása igazságtalan. Mások elégedettek azzal, högy össze-vissza karvalykodnak. Mi az Ön véleménye?"

Ráadásul a kérdésben szép érvrendszert is prezentálsz a saját álláspontod mellett, ami mit dettó nem túl fair, ha már a kérdésfeltevést el is fogadjuk.

Gondolj ki egy szerinted működtethető rendszert és bocsásd szavazásra azt, mert ez így baromság.

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
"A kormányfő közölte, elvárja az EU tagállamaitól, hogy elutasítsák Brüsszel arra tett kísérleteit, hogy politikai feltételeket támasszon a Magyarország által kért hitelkeret megadásához."

Egomániás. Vicc ez a faszi.zinedine5
olyan hülye... mi a faszt vár el? Meg kéne köszönnie, hogy van még valaki aki szóba áll vele... egyébként biztos vagyok benne, hogy lesz 1-2 hülye aki beáll mögé a sorba. pl a lengyelek... ha jártatok már sötét országban, sötét emberek közt....Amadeus91
Befejezhetnéd már ezt a hozzáállást, ahol élből leostobázol embereket, embercsoportokat, újabban egész nemzeteket, pláne úgy, hogy rólad már többször kiderült, hogy féligazságok alapján tudsz igen nagy marhaságokat is állítani. Kicsit szofisztikáltabban is lehet politikáról társalogni, nem tesz nagy világosságról tanúbizonyságot, ha egy ilyen szófordulaton képes vagy ennyire kiakadni.

több mint 4 éve
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
A szavazás alapján a draft jövő szombaton, szeptember 5-én 20 órától lesz.

A résztvevők és a draftsorrend 2020-ban (újoncok random sorrendben):

1. Ujhegy Bulldogs (zavi27)
2. Kispest KEAC (gabokocka)
3. Csongrád Raiders (Leon78)
4. Sanco's Sentinels (Sanco)
5. Team Szesze (Szesze)
6. Óbuda Painkillers (Göbi)
7. Csehszlovák Hidegburkolók (Jakehomer)
8. Cylon Toasters (Janek)
9. Sopron Sharks (Pálca)
10. Szekszárd Gangsters (csi77)
11. Super Bowl Bound (schuldid)
12. Rákosmente Cannonballs (somoskovig)
13. Hangover Boyz (Igor)
14. Dunakanyar Dwarf Rabbits (clbass)
15. Waiver Warriors (Tony Adams)
16. Borsodi Fogászok (Kájzerszóze)
17. Southside Guerillas (zinedine5)
18. Nagypapi Klónserege (caminoi)
19. BKV Conductors (Rajna)
20. Transylvania Grey Wolves (flzoli)

Szerkesztette: Rajna

több mint 8 éve
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Arra még mindig nem láttam utalást, hogy mi a helyzet Perezzel, Eklemoviccsal stb. Őket ti mind rühellitek és nem bírtátok nézni a magyar válogatottat az elmúlt tíz évben?

22 napja
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Akkor egy kis évértékelő tőlem is:

QB: Mayfield (9. kör), Bridgewater (15. kör), Hurts (FA).
Ez pont úgy sikerült, ahogy szerettem volna - nem költök prémium irányítóra, de akiket behozok, hozzanak eleget a megfelelő heteken. Mayfield a hajráig minősíthetetlen volt, de az utolsó 6 héten elit szintre emelkedett. Addig Tedd hozta a megbízható átlag alattit, ami már használható, a végére pedig jött Hurts és vitt mindent (FA, nem waiver, még akkor hoztam, amikor nem volt hivatalosan kezdő, de már rebesgették - csak, hogy látsszon nem minden a waiver előnyből származik).

RB: Jonathan Taylor (3. kör), Cam Akers (4. kör), Latavius Murray (13. kör), Malcom Brown (28. kör), Mike Davis (waiver), Jeff Wilson (waiver), Gallman (waiver).
Itt rizikóztam az újoncokkal, akik a végére beértek, de Akerst nem tudtam megvárni. Itt a waiver mentett meg, de csak a szezon második felében, addig szenvedés volt, és ez az eredményeken is meglátszott. Davis és Gallman fontos waiverezések voltak abban az időszakban, amikor elöl húztam, ez tényleg fontos volt, Wilson csak két héten játszott nálam, de mindkétszer hátsó waiverhúzás volt, nem volt nagy kereslet rá.

WR: Landry (6. kör), Cooks (10. kör), Preston Williams (12. kör), Harry (17. kör), Corey Davis (26. kör), Justin Jefferson (waiver), Jakobi Meyers (FA).
Ez nem volt rossz, Landry csak Mayfield katasztrofális sorozata idején volt gyenge, amúgy használható volt ő és Cooks is. Preston és Harry bust, de Davis bejött, csak nem tudtam kivárni, mert Jefferson ígéretesebb volt, és nem bántam meg a felvételét, ahogy néhány hétig Meyers is igen fontos volt. Nem volt kiemelkedő WR-em, de a 6. körben kezdtem el oda draftolni, ahhoz képest szép banda jött össze.

TE: Kelce (2. kör).
Idén nagyon jól jött ki a top TE, semmi QB taktikám, amit minden évben tolok. Kittle sérülése miatt idén Kelcen kívül kb. senkit nem volt érdemes draftolni egáltalán, a top 20 TE hasonló szintet képviselt, ő viszont külön kategória volt, és a legnagyobb kulcsa volt a bajnokságnak.

DT: Heyward (7. kör), Guy (18. kör).
Heyward kicsit korai, de két megbízható, stabil ember, nem kellett a szemétdombon nézelődni, ez is valami.

DE: Mack (8. kör), Clowney (19. kör), Ferrell (23. kör), Aldon Smith (waiver), Vernon (waiver).
Mack nagyon jó húzás volt, a másik kettő nem, de nem is baj. Aldon Smithre rámentem az első héten, és nem volt rossz, a szezon második felére viszont Vernon érkezett, és hozott egy jó szintet.

LB: Jaylon Smith (1. kör), KJ Wright (5. kör), TJ Edwards (16. kör), McMillan (22. kör), Jewell (25. kör).
Gyakorlatilag waiver nélkül sikerült egy négyes rotációt behúznom, ez nagyon jól sikerült még ha Wright reach is volt és Edwards is csak néhány héten hozott jót, de Smith kimagasló volt, Jewell pedig steal. Ez az egység volt szerintem kelce mellett a kulcs: nem kellett aggódnom a linebackerek miatt, ami a legnehezebben összerakható poszt.

CB: Adoree Jackson (20. kör), Denzel Ward (21. kör), mindenféle waiverszenny.
Nem foglalkoztam ezzel a drafton, rendszeresen waiverről szedtem fel foglalkoztatottabb cornereket, nem hiszem, hogy sokat buktam volna rajta, sőt.

S: Bates (11. kör), Amos (14. kör).
Bates steal volt, Amos is tűrhető (bár ő jött-ment, de nálam fejezte be), közben voltak egyéb waiverkísérletek is, ez is egy mély poszt.

K, P, HC nem számít, bár a HC-waiverek sem jöttek rosszul, a döntőt meg egész konkrétan az döntötte el, hogy nálam volt HC, a túloldalon pedig nem, ami azért jó hír, mert mutatja hogy valami értelme mégiscsak van, hogy nálunk van ilyen is.

Összességében nyilván sok szerencse is kellett, és valóban segített a gyenge start, mert ott jött néhány jó húzás waiverről. Némileg kódolva is volt a rossz kezdés utáni erősödés, mert a támadósor újoncokra épült, Jeffersonnál pedig azzal is számoltam, hogy jó matchupjai lesznek a playoffban, ez ki is fizetődött. Bár a waiverek is fontosak voltak (különösen Mike Davis és Jefferson), szerintem (mint mindig) a draftstratégia sikerült inkább jól, na meg volt egy jókora szerencsém is (kevés sérülés, jó "formaidőzítés").

több mint 7 éve
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Lesz ma podcast?xrace77
Lesz, ha nem vagyok béna.

több mint 7 éve
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
Én is reagtálnék azért röviden, ha már ide keveredtem.

1: a célközönséget nyilván keresgéljük, de ahogy Höri is írta, minden bizonnyal nem a hiperméllyelemzést igénylő, legműveltebb szurkolók azok. Egyrészt mert ők feltehetően megértik ezt angolul is, márpedig nyilván odát a profik ezt százszor jobban csinálják. Másrészt mert tippem szerint ez egy igen szűk réteg még mindig idehaza, kérdés, hogy a szélesebb, felszínesebb réteg odatalál-e a podcasthez, ezt nem tudom. Harmadrészt pedig azért, mert kb. erre van kapacitás, ha mélyebben elemeznénk meccseket, emberenként egy meccs elemzéséről, ráadásul one-man showról lenne szó, ami szerintem kevéssé szórakoztató.

2: ebből következik, hogy a hangnem nem teljesen hivatalos. A Riley Cooperség persze nem kívánatos, de a viccelődés, röhögcsélés szerintem bőven elfér. Ahogyan nálam az is, hogy szubjektív szimpátiáimat (legyen az potiív vagy negatív) kinyilvánítom. Természetesen nem sértésnek szánom, de azt is mindenki tudja a szerkesztőkről, hogy ki a kedvenc csapatuk, nyilván az olyan vélemény is belefér, hogy a Pats dominanciája már unalmas/idegesít. Mondtam mindezt anélkül, hogy minősítettem volna őket.

3: példaként számunkra tényleg csak az amerikai megfelelők állnak, márpedig a hasonló struktúrájú műsorokban ennél rövidebben, gyakran felszínesebben is beszélnek a profik, nyilván szervezettebben. Az is tuti, hogy nem látták az összes meccset, amiről beszámolnak, viszont van valaki, aki esetleg fülükre mondja, mit is kéne kihangsúlyozni. Nálunk ez a háttér nincs meg.

4: itt érünk el szerintem a legfőbb kérdéshez, amiből kiindultunk. Hány meccset tárgyaljunk ki? Az teljesen nyilvánvaló, hogy fizikai képtelenség 3-4-5 szerkesztővel lefedni a teljes heti kínálatot. További problémát okoz, hogy az adott szerkesztő nyilván nem ismeri olyan mélyen a csapatokat, mint azok elkötelezett, szakértő szurkolói, ennélfogva még ha látta is a meccset, nem fog tudni újdonságot mondani nekik. Ezt mondjuk elfelejtve, tényleg lehetne olyan műsort csinálni, hogy mindenki csak az általa teljes egészében látott meccsekről beszél, de azoknak megpróbál a mélyére ásni. Ahogy azt az első pontban írtam, meggyőződésem, hogy ez kevésbé lenne szórakoztató a célközönség számára, bár ez inkább csak feltételezés. A DoM által idézett braxa-hozzászólás kapcsán kialakult egy rövid vita, amelynek konklúziójaként változtattunk a műsoron, és minden meccset kibeszélünk azóta, úgy, ahogy tudunk. Felőlem visszaállhatunk az eredeti formátumra, de ezzel két gond van: 1) az ezt követelő szurkolók számára mint írtam, sok újdonsággal nem fogunk tudni szolgálni 2) az ezt követelő szurkolók tippem szerint jobban fel lennének háborodva, ha egyáltalán nem említenénk szeretett csapatukat.

Köszönöm/köszönjük mindenkinek a visszajelzést,és próbáljuk olyanná tenni a műsort, hogy a lehető legtöbb hallgatónak tetsszen. Annyit kérek mindössze, hogy lássátok a mi szempontunkat is: döntést kell hozni, hogy szélesebb körnek (ugye több csapat=több hallgató) csinálunk felületes összefoglalót vagy szűkebb körnek mélyebbet. Én el tudom képzelni, hogy csinálunk két podcastet, egyet a jelenlegi keretek között, egyet pedig pár meccsre fókuszálva, komolyabb összefüggésekre rávilágítva. Viszont ez utóbbinál a szerkesztőség jelenlegi összetételét elnézve nem lehet számítani pl. Pats vagy Steelers-elemzésre, ezt is számításba kell venni.

több mint 7 éve
Rajna Tennessee Titans 6 878 — Nega Scott
lebaszol neki egy akkorát, hogy a fal adja a másikat, vagy szimplán csak nem adsz neki enni? Hátha jobban fog integrálódni tőle.Amadeus91
Te olvasol is vagy csak írsz? Leírták itt számtalan módját a retorziónak, minden hétköznapi kedvezmény megvonása pl. simán belefér, senkinek sincs joga a tévénézéshez meg a kondihoz (bár a teló/látogatás már aggályosabb talán). Aztán ott van a magánzárka lehetősége is és társai. Egy közepes börtönfilm/sorozat megtekintése után már ezer ilyen ötlet felmerül.

És tényleg, a börtönben a meló kifejezetten előnyös, addig sem unatkozol, ha nem nagyon szar a meló, nem hiszem, hogy komoly tiltakozás lenne.