NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
145
26
2:20, ARENA4
Olimpia
22 feliratkozó
4 napja
Nevezések:1. Versenyző válogatás (TOP 12): somos, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
2. Kígyó-draft: somos, dawyd728
3. Aukciós draft: somos, dawyd728
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, warr_b, Sobri Jóska
Kérdéssor:
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
Kérdéssor:
Szerkesztette: somoskovig
1 napja
Sobri úgy nyerte a tour tippjatekot, hogy azt se tudta, mi a szökés meg a mezőnyhajrá 😊Lófaszt. Én tudtam egyedül helyesen - meg is nyertem. 😛
somoskovig
1 napja
A tèli sportokból (főleg az Amfoci miatt.😏) már annyira kiesek nincs időm erőm követni hogy mire èszbe kapok le is megy szezon 😏 max a nemzetekkel vagyok nagyjából tisztában hogy hol ki a menő, de az újabb ès újabb szereplők kapcsán teljesen fogalmatlan vagyok. Illetve ahol lehet a svèdeknek drukkolok. Így ebben nektek jó szórakozást, de inkább maradok a drukkkolásnál 😃🥳 mèg azt is nehèz megtippelni hogy nagyjából melyik nemzet mennyi aranyat/èrmet szerez.Nyugi, Sobri úgy nyerte a tour tippjatekot, hogy azt se tudta, mi a szökés meg a mezőnyhajrá 😊
dande2
És van egy hónap utána nézni, direkt beleraktam egy csomó olyan sportot, amit szerintem mindenki csak négyévente olimpián néz.
1 napja
Így van, bár lesiklásban két holtverseny durva lenne 😊Huhh, ez jó lesz 😁Az összes feleletválasztós lehet szerintem X
Pl a feleletválasztós 5., 6., ilyesmi kérdéseknél lehet egált is tippelni, vagy mindenképpen választani kell?
warr_b
zacknorb
1 napja
A tèli sportokból (főleg az Amfoci miatt.😏) már annyira kiesek nincs időm erőm követni hogy mire èszbe kapok le is megy szezon 😏 max a nemzetekkel vagyok nagyjából tisztában hogy hol ki a menő, de az újabb ès újabb szereplők kapcsán teljesen fogalmatlan vagyok. Illetve ahol lehet a svèdeknek drukkolok. Így ebben nektek jó szórakozást, de inkább maradok a drukkkolásnál 😃🥳 mèg azt is nehèz megtippelni hogy nagyjából melyik nemzet mennyi aranyat/èrmet szerez.
Szerkesztette: dande2
1 napja
Huhh, ez jó lesz 😁Az összes feleletválasztós lehet szerintem X
Pl a feleletválasztós 5., 6., ilyesmi kérdéseknél lehet egált is tippelni, vagy mindenképpen választani kell?
warr_b
Poloska vagyok.
1 napja
Huhh, ez jó lesz 😁Pl a feleletválasztós 5., 6., ilyesmi kérdéseknél lehet egált is tippelni, vagy mindenképpen választani kell?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Adok nagyon sok időt, hogy minél több kitöltő legyen!Aki szeretne játszani, PM-ben küldjön nekem egy email-címet, és megkapja Excelben a kérdéssort, abban várom a választ (egyszerűbb összesíteni, meg akkor nem látjátok egymás tippjeit).
Kitöltési határidő: FEBRUÁR 6.
5. DOBOGÓS TIPPJÁTÉK: - 1 helyes név: 2 pont, 2 helyes név: 4 pont, 3 helyes név: 7 pont, minden eltalált helyezés +1 pont, 10 pont/kérdés, összesen 100 pont
1. Férfi biatlon egyéni indításos versenyszám
2. Férfi alpesi sí szlalom versenyszám
3. Női sífutás 10+10km síatlon versenyszám
4. Női snowboard félcső versenyszám
5. Női gyorskorcsolya 3000m csapat üldözéses versenyszám
6. Északi összetett csapatsprint versenyszám
7. Férfi síkrossz versenyszám
8. Női biatlon tömegrajtos versenyszám
9. Curling vegyes páros versenyszám
10. Snowboard cross vegyes csapat versenyszám
1 napja
Adok nagyon sok időt, hogy minél több kitöltő legyen!Aki szeretne játszani, PM-ben küldjön nekem egy email-címet, és megkapja Excelben a kérdéssort, abban várom a választ (egyszerűbb összesíteni, meg akkor nem látjátok egymás tippjeit).
Kitöltési határidő: FEBRUÁR 6.
4. KÉRDÉSSOROS TIPPJÁTÉK:
IGEN/NEM KÉRDÉSEK 1 pontért - összesen 10 pont
1.Lesz nem norvég aranyérem férfi sífutásban (egyéni és váltószámokat is beleértve)?
2. A kanadai férfi jégkorong válogatott veretlenül lesz olimpiai bajnok (csak rendes vagy OT győzelmük lesz)?
3. Alice Robinson két versenyszámban is top 6 helyen végez?
4. Lesz duplázó (legalább 2 aranyérem) alpesi síben (csak egyéni számok, férfi és női is lehet)?
5. Lesz nem Prevc nevű szlovén egyéni érmes síugrásban (férfi és női egyaránt lehet)?
6. Lesz nem európai érmes férfi alpesi síben?
7. Szánkó egyéni versenyszámokban (férfi és női) összesen több német érem lesz, mint nem német érem?
8. Aerials/síakrobatika versenyszámban lesz legalább 2-2 kínai érmes a női és a férfi versenyben is?
9. Síkrosszban lesz olyan dobogós, akinek van már olimpiai érme korábbról?
10. Jordan Stolz nyer legalább 3 érmet gyorskorcsolyában?
Feleletválasztós kérdések 2 pontért - összesen 20 pont
1. Ki nyer több érmet biatlonban, Lagreid vagy Fillon-Mailet?
2. Férfi északi összetettben (2 egyéni, 1 csapat) vagy férfi síugrásban (2 egyéni, 1 csapat) lesz több osztrák érem?
3. Franjo van Allmen vagy Vincent Kirchmayer végez előrébb férfi lesiklásban?
4. Lindsey Vonn vagy Sofia Goggia végez előrébb női lesiklásban?
5. Férfi vagy női síugrás egyéni versenyben (normál- és nagysánc) lesz több japán érmes?
6. Férfi vagy női snowboard slopestyle versenyszámban lesz több európai dobogós?
7. Férfi vagy női mogul versenyszámban lesz több nem európai dobogós?
8. Férfi vagy női curlingben végez előrébb a kanadai csapat?
9. Férfi vagy női skeletonban végez előrébb az első nem német versenyző?
10. Férfi vagy női gyorskorcsolya váltóban végez előrébb a dél-koreai csapat?
Tippelős kérdések 3 pontért (1 pont a hibahatáron belüli válaszért) - összesen 30 pont
1. Hány egyéni aranyat nyer Klaebo? (hibahatár: 1)
2. Tizedre kerekítve mennyi lesz a különbség az alpesi sí női szlalom versenyében? (hibahatár: 2 tized)
3. Hány olyan ország nyer érmet alpesi síben, akik eddig még soha nem nyertek aranyat alpesi síben? (hibahatár: 1)
4. Hány legalább 3-szoros olimpiai érmes lesz Cortinában? (minden versenyszám számít) (hibahatár: 2)
5. Hányadik lesz a legjobb helyezése Brignone-nak egyéni versenyszámban? (hibahatár: 2)
6. Hány biatlon érmet nyernek összesen a franciák (mindkét nem, minden egyéni és váltó)? (hibahatár: 2)
7. Hány érmet nyer a Prevc család összesen (egyéni + csapatok)? (hibahatár: 1)
8. Hány emberelőnyös gól lesz a férfi és női jégkorongtorna döntőiben összesen? (hibahatár: 2)
9. Hány kizárás lesz short trackben összesen a férfi és női 500 méteres versenyszámokban? (hibahatár: 2)
10. Hány short track váltó érmet nyernek az ázsiai országok összesen (férfi + női + mixed váltó)? (hibahatár: 1)
Összesítéses/szakági tippelés: 1 helyes név: 2 pont, 2 helyes név: 4 pont, 3 helyes név: 7 pont, minden eltalált helyezés +1 pont, 10 pont/kérdés, összesen 40 pont
1. Mi lesz az egyéni éremtáblázat sorrendje biatlonban (férfi, női, váltók, klasszikus éremtáblázat szabályok)?
2. Mi lesz az országok éremtáblázatának sorrendje teljes freestyle ski szakágban (férfi, női, csapat, klasszikus éremtáblázat)?
3. Mi lesz az országok pontversenyének sorrendje síugrásban (férfi, női, csapat, 1-6. helyek számítanak)?
4. Ki lesz a 3 legtöbb olimpiai pontot szerző versenyző?
4 napja
Nevezések:1;4;5
1. Versenyző válogatás: somos
2. Kígyó-draft: somos
3. Aukciós draft: somos
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb
somoskovig
4 napja
Ez érdekes lesz, főleg hogy kevesebb sport van, meg kevés ország. 4 és 5 mellé erre is lennékKis leírás az elsőről (szerintem a kevesebb sportág és esélyes nemzet miatt itt kelleni fog 2-2, legfeljebb kötelezően 1-1 férfi és nő, és esetleg 12 helyett 15 névvel, de majd Igor megszakerti).Nevezések:4 és 5 én is lennék, az elsőt nem biztos hogy 100%-osan felfogtam, de azt is kipróbálnám. 😊
somoskovig
Heisman nádor
1) Szabályok
12 sportolóból kell összerakni egy csapatot, annyi a kötöttség, hogy i) semmilyen országból és ii) semmilyen sportból* nem lehet egynél több sportolót választani.
(*azt veszem külön sportnak ami itt bontásban van, tehát az úszás/szinkron/vízpoló/nyiltvízi vagy a kerékpár ágai bontva vannak - olympics.com/en/paris-2024/sports)
Tehát egyetlen amerikai, ausztrál, japán, kínai, német, angol, etc-t választhatsz, és ugyanúgy egyetlen atlétát, tornászt, vívót, síkvízi kajakost, etc
2) Pontozás
Egyéni - arany/ezüst/bronz - 10/7/5 pont
Páros - arany/ezüst/bronz - 7/5/3 pont
Párosál nagyobb (hármas/négyes/váltó/nagyobb csapat, etc) - arany/ezüst/bronz - 5/3/2 pont
Ez alól kivétel az, amikor valaki full csapartsportágban (kézilabda, vízilabda, gyephoki, etc) indul - ott nyilván teljesértékű 10/7/5-nek számít az az 1 érem.
3) opcionális pontozás
- ha olyan sportolót választasz akit rajtad kívül senki nem választott, akkor másfélszer/duplaannyi(??) pontot fog hozni az illetőt (ezt még számolgatom egyelőre, nyilván játékosok számától függ, ha vagyunk néhányan szerintem akár a dupla is belefér)
- olyat is lehet, hogy ha valamit túl sokan választanak (mondjuk a névsort küldők fele/haromnegyede), akkor berakunk egy 0,75/0,5 szorzót.
Mintaként ez volt Igor top 12-je Párizsra.
Sun Yingsha - CHN - Asztalitenisz
Faith Kipyegon - KEN - Atlétika
Lim Si-hyeon - KOR - Íjászat
Clarisse Agbegnenou - FRA - Judo
Lisa Carrington - NZL - Kajak-Kenu
Jessica Fox - AUS - Kajak-kenu (szlalom)
Jessica von Bredow-Werndl - GER - Lótáncoltatás
Anna Korakaki - GRE - Lövészet
Emma Finucane - GBR - Pályakerékpár
Simone Biles - USA - Torna
Summer McIntosh - CAN - Úszás
Alice Volpi - ITA - Vívás
somoskovig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 napja
dawyd728
4 045
Nevezések:
1. Versenyző válogatás: somos, dawyd728
| bár szerintem nem lesz ilyen felület |
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb, Sobri Jóska
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb, dawyd728
4 napja
Én ismerek olyan Jags szurkolót aki a Pepsitől nagyon be tud rúgni.Bocs, akkor nekem ütött be a málnaszörp 😊Én is.?Ez mindenre jelentkezés, vagy korán kezdődött a buli? 😊Nevezések:Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
somoskovig
Csak a negyedikre írta be magát, én úgy látom.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
4 napja
Bocs, akkor nekem ütött be a málnaszörp 😊Én is.?Ez mindenre jelentkezés, vagy korán kezdődött a buli? 😊Nevezések:Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
somoskovig
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Amúgy nekem 1, 4, 5 lehetne most, az is leadási időtől függően, mert az olimpia előtt még az elején nem leszek itthon, klasszik draft most biztos nem menne.

4 napja
Én is.?Ez mindenre jelentkezés, vagy korán kezdődött a buli? 😊Nevezések:Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
somoskovig
warr_b
4 napja
?Ez mindenre jelentkezés, vagy korán kezdődött a buli? 😊Nevezések:Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
somoskovig

4 napja
Ez mindenre jelentkezés, vagy korán kezdődött a buli? 😊Nevezések:Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
4 napja
Kis leírás az elsőről (szerintem a kevesebb sportág és esélyes nemzet miatt itt kelleni fog 2-2, legfeljebb kötelezően 1-1 férfi és nő, és esetleg 12 helyett 15 névvel, de majd Igor megszakerti).Nevezések:4 és 5 én is lennék, az elsőt nem biztos hogy 100%-osan felfogtam, de azt is kipróbálnám. 😊
somoskovig
Heisman nádor
1) Szabályok
12 sportolóból kell összerakni egy csapatot, annyi a kötöttség, hogy i) semmilyen országból és ii) semmilyen sportból* nem lehet egynél több sportolót választani.
(*azt veszem külön sportnak ami itt bontásban van, tehát az úszás/szinkron/vízpoló/nyiltvízi vagy a kerékpár ágai bontva vannak - olympics.com/en/paris-2024/sports)
Tehát egyetlen amerikai, ausztrál, japán, kínai, német, angol, etc-t választhatsz, és ugyanúgy egyetlen atlétát, tornászt, vívót, síkvízi kajakost, etc
2) Pontozás
Egyéni - arany/ezüst/bronz - 10/7/5 pont
Páros - arany/ezüst/bronz - 7/5/3 pont
Párosál nagyobb (hármas/négyes/váltó/nagyobb csapat, etc) - arany/ezüst/bronz - 5/3/2 pont
Ez alól kivétel az, amikor valaki full csapartsportágban (kézilabda, vízilabda, gyephoki, etc) indul - ott nyilván teljesértékű 10/7/5-nek számít az az 1 érem.
3) opcionális pontozás
- ha olyan sportolót választasz akit rajtad kívül senki nem választott, akkor másfélszer/duplaannyi(??) pontot fog hozni az illetőt (ezt még számolgatom egyelőre, nyilván játékosok számától függ, ha vagyunk néhányan szerintem akár a dupla is belefér)
- olyat is lehet, hogy ha valamit túl sokan választanak (mondjuk a névsort küldők fele/haromnegyede), akkor berakunk egy 0,75/0,5 szorzót.
Mintaként ez volt Igor top 12-je Párizsra.
Sun Yingsha - CHN - Asztalitenisz
Faith Kipyegon - KEN - Atlétika
Lim Si-hyeon - KOR - Íjászat
Clarisse Agbegnenou - FRA - Judo
Lisa Carrington - NZL - Kajak-Kenu
Jessica Fox - AUS - Kajak-kenu (szlalom)
Jessica von Bredow-Werndl - GER - Lótáncoltatás
Anna Korakaki - GRE - Lövészet
Emma Finucane - GBR - Pályakerékpár
Simone Biles - USA - Torna
Summer McIntosh - CAN - Úszás
Alice Volpi - ITA - Vívás
4 napja
Nevezések:
somoskovig
4 napja
Nevezések:4 és 5 én is lennék, az elsőt nem biztos hogy 100%-osan felfogtam, de azt is kipróbálnám. 😊
somoskovig
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 napja
Nevezések:Én 4 és 5 vagyok.
4. Kérdéssoros tippjáték: somos
5. Dobogós tippjáték: somos
somoskovig
Poloska vagyok.
4 napja
Nevezések:1. Versenyző válogatás (TOP 12): somos, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
4. Kérdéssoros tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, warr_b, Sobri Jóska
Kérdéssor:
5. Dobogós tippjáték: somos, zacknorb, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b
Kérdéssor:
Szerkesztette: somoskovig
4 napja
Lassan téli olimpia, hátha innentől már nem b*sszák el az olaszok, és tényleg megrendezik. 😀 Lenne 5 különböző tippjáték/fantasy ötletem:1. Igor-féle versenyző-válogatás, egy-egy sportágból és nemzetből maximum két fő (esetleg a kevesebb sportág miatt lehet 3 főre emelni, de akkor kötelező mindkét nemből választani), pont jár arany-ezüst-bronzért, és szorzók, ha más nem választja az adott embert (2x), illetve résztvevői létszámtól függően lehet egy 1,5x szorzó, ha max. 1 duplikáció van.
2. Klasszikus kígyó-draftos fantasy (nem tudom, van-e hozzá felület, de ezt akár egy discord szerveren is le lehet zavarni).
3. Aukciós fantasy (ha egyáltalán van erre valami oldal)
4. Tippjáték kérdéssor (tudom, hogy a Vueltásat nem értékeltem ki, szégyellem is magam, de erre összerakok egy kérdéssort és meg is csinálom az értékelést).
5. Dobogós tippelés kiválasztott 10-20 versenyszámra (férfi sífutás sprint nem lesz benne 😀).
Következő posztot lehet másolni és szerkeszteni a nevezésekkel.
29 napja
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Mondjuk azt pont nemMeg kocsikatDeOlaszok, baszki… 😊Bringán és kávéfőzőn kívül ne csináljanak semmit! 😊
www.nemzetisport.hu/jegkorong/2025/12/durva-hiba-elszabtak-a-teli-olimpia-jegpalyajanak-meretet
somoskovig
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Pizzát
Meg tésztákat
zacknorb
Sixo
Szépeket igen, jókat már nem annyira
Motorokat inkább, meg pár alkatrészt
Amúgy oké, hogy balfaszok de egy NOB ellenőr nem volt aki ránézett volna
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "