Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 245 — Keep pounding
Igort vki érje utol, csak nem omlott teljesen össze az elrontott FG miatt

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 130 — je suis poloska
A sífutásból még én is nézek mindent, a síugrás, biatlon és északi összetett viszont vesztett a varázsából, valljuk be a sífutás is jócskán, így hogy évek óta nincsenek ruszkik. Sajna nem elég kompetitív, pedig amúgy szvsz. egyértelműen a legszebb sport. Alpesi sít mondjuk sohasem szerettem, még nézni sem, de régebb legalább követtem valamennyire. Most az full homály, így sok értelme nem lenne fantasyt játszani.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
8 éve 8-an voltunk az olimpiai fantasyre. Most komoly, hogy csak hárman akarunk játszani? Rajna, somoskovig és én?
Vagy nem látok valamit és lesz játék, de akkor meg a draft időpontját jó lenne lefixálni!
dawyd728
Sajnos mindent jól látsz, valahogy a téli olimpia a jelek szerint kevéssé mozgatja meg a brigádot… 😕

Hárman nyilván semmi értelme.
somoskovig
Egyébként nálam is pont így van.
Annyi minden nézni, hallgatni, olvasni, csinálni való van, hogy egy "sima téli olimpia" teljesen elsikkad, érdektelenné válik számomra. (Az egyéb téli sportos közvetítések dettó. Pedig régen néztem amit lehetett, lesiklás, síugrás, curling, stb.) Én se hittem, hogy ilyen is lesz, de lett. Ahogy 20 éve azt se gondoltam volna, hogy nem nézek minden tévés NFL-meccset, meg még ugyanannyit streamen. Aztán ez is megtörtént. Én ebben érem tettem az idő múlását, a derekam már 25 éve is szar volt. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Részben egyetértek, pl NFL kapcsán én is így vagyok, de nálam a téli sportok mindig kiemelkedtek, amit csak tudok, most is nézek belőlük.

1 hónapja
1. Versenyző válogatás (TOP 12): somos, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b

Ez lesz végül, toljuk ezt is?
warr_b
Holnap megalmodom gyorsan a pontos szabályokat, sajnos Igor a jelek szerint disszidált 😊

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
8 éve 8-an voltunk az olimpiai fantasyre. Most komoly, hogy csak hárman akarunk játszani? Rajna, somoskovig és én?
Vagy nem látok valamit és lesz játék, de akkor meg a draft időpontját jó lenne lefixálni!
dawyd728
Sajnos mindent jól látsz, valahogy a téli olimpia a jelek szerint kevéssé mozgatja meg a brigádot… 😕

somoskovig
Egyébként nálam is pont így van.
Annyi minden nézni, hallgatni, olvasni, csinálni való van, hogy egy "sima téli olimpia" teljesen elsikkad, érdektelenné válik számomra. (Az egyéb téli sportos közvetítések dettó. Pedig régen néztem amit lehetett, lesiklás, síugrás, curling, stb.) Én se hittem, hogy ilyen is lesz, de lett. Ahogy 20 éve azt se gondoltam volna, hogy nem nézek minden tévés NFL-meccset, meg még ugyanannyit streamen. Aztán ez is megtörtént. Én ebben érem tettem az idő múlását, a derekam már 25 éve is szar volt. 😊

1 hónapja
YoungZeeZee 9 510
Cyprus will be represented by one male and one female athlete at the 25th Winter Olympic Games in Milan-Cortina, marking the country’s first two-athlete participation in the Winter Games in 12 years, the Cyprus Olympic Committee announced on Monday.

The games will run from February 6 to 22 in Italy.

Yiannos Kouyoumdjian will compete in the giant slalom on February 14 and the technical slalom on February 16 in Livigno and Bormio, while Andrea Loizidou will take part in the technical slalom on February 18 in Cortina.
YoungZeeZee
Ezt is valaki olyan írhatta, akinek Ciprushoz hasonlóan semmi köze a téli olimpiához… 😊 Technical slalom…
somoskovig
mondjuk atlagban tobb a ho ott mint MOn.
a Troodosz 2000m magas
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 142 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
1. Versenyző válogatás (TOP 12): somos, vpi, Heisman, dawyd728, warr_b

Ez lesz végül, toljuk ezt is?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
dawyd728

1 hónapja
Cyprus will be represented by one male and one female athlete at the 25th Winter Olympic Games in Milan-Cortina, marking the country’s first two-athlete participation in the Winter Games in 12 years, the Cyprus Olympic Committee announced on Monday.

Yiannos Kouyoumdjian will compete in the giant slalom on February 14 and the technical slalom on February 16 in Livigno and Bormio, while Andrea Loizidou will take part in the technical slalom on February 18 in Cortina.
YoungZeeZee
Ezt is valaki olyan írhatta, akinek Ciprushoz hasonlóan semmi köze a téli olimpiához… 😊 Technical slalom…

1 hónapja
YoungZeeZee 9 510

1 hónapja
dawyd728
Nézd a jó oldalát, meglesz a dobogó.

1 hónapja
dawyd728 4 123
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 894 — Kinek mit intézett a kormánya

Az komoly

Poloska vagyok.
1 hónapja
4. KÉRDÉSSOROS TIPPJÁTÉK:

Feleletválasztós kérdések 2 pontért - összesen 20 pont
10. Férfi vagy női gyorskorcsolya váltóban végez előrébb a dél-koreai csapat?
somoskovig
Itt ugye short trackre gondolsz?
Összesítéses/szakági tippelés: 1 helyes név: 2 pont, 2 helyes név: 4 pont, 3 helyes név: 7 pont, minden eltalált helyezés +1 pont, 10 pont/kérdés, összesen 40 pont
1. Mi lesz az egyéni éremtáblázat sorrendje biatlonban (férfi, női, váltók, klasszikus éremtáblázat szabályok)?
2. Mi lesz az országok éremtáblázatának sorrendje teljes freestyle ski szakágban (férfi, női, csapat, klasszikus éremtáblázat)?
3. Mi lesz az országok pontversenyének sorrendje síugrásban (férfi, női, csapat, 1-6. helyek számítanak)?
somoskovig
Ezeknél meg minden érmes/pontszerző országot meg kell írni, vagy csak top3-at?
zacknorb
Igen, short track, félreérthető volt.

Csak a top 3 kell természetesen. 😊

Aki még akar kérdéssort kapni, küldje PM-ben az email-címet!

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 894 — Kinek mit intézett a kormánya
4. KÉRDÉSSOROS TIPPJÁTÉK:

Feleletválasztós kérdések 2 pontért - összesen 20 pont
10. Férfi vagy női gyorskorcsolya váltóban végez előrébb a dél-koreai csapat?
somoskovig
Itt ugye short trackre gondolsz?
Összesítéses/szakági tippelés: 1 helyes név: 2 pont, 2 helyes név: 4 pont, 3 helyes név: 7 pont, minden eltalált helyezés +1 pont, 10 pont/kérdés, összesen 40 pont
1. Mi lesz az egyéni éremtáblázat sorrendje biatlonban (férfi, női, váltók, klasszikus éremtáblázat szabályok)?
2. Mi lesz az országok éremtáblázatának sorrendje teljes freestyle ski szakágban (férfi, női, csapat, klasszikus éremtáblázat)?
3. Mi lesz az országok pontversenyének sorrendje síugrásban (férfi, női, csapat, 1-6. helyek számítanak)?
somoskovig
Ezeknél meg minden érmes/pontszerző országot meg kell írni, vagy csak top3-at?

Poloska vagyok.
1 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 130 — je suis poloska
Az hagyján, de '92 óta először nem lesz egyetlen gyergyói sífutó/biatlonista sem az olimpián, egy nagyon szép nyolcas sorozat szakadt meg így ezzel... Ráadásul ez lesz a 3. zsinórban, hogy Tekerőpatak nem képviselteti magát, pedig akadt hogy ketten is kijutottak egyszerre.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nemzetisport.hu/teli-sportok/2026/01/milano-2026-liu-shaoang-igen-liu-shaolin-sandor-viszont-nem-kerult-be-a-kinai-keretbe

🤷 .....
1 hónapja
Vagyis semmi akadálya, hogy mi kapjuk a 2028-as olimpiát.
Én örülnék neki.

1 hónapja
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 169 — Steelers fan
Látva, mekkorát megy jelenleg a foci vb bojkottálására tett kísérlet, és mondjuk Amerika belesodródik egy kisebb polgárháborúba, még az is lehet, hogy a 2028-as Olimpiát végül mégis Budapest rendezi 😊
Go Vikings!
hát persze. sportolók elszállásolása majd a csepeli és a keresztúri erdőben sátrakban. olimpiai stadionnal majd körbeépítik a hősök terét
fake.id
Nekem van egy vendégszobám, itt ellakhat Femke Bol.
Őszentsége Sobri Jóska
Oké, hozzám meg jöhet Lieke Klaaver.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
Látva, mekkorát megy jelenleg a foci vb bojkottálására tett kísérlet, és mondjuk Amerika belesodródik egy kisebb polgárháborúba, még az is lehet, hogy a 2028-as Olimpiát végül mégis Budapest rendezi 😊
Go Vikings!
hát persze. sportolók elszállásolása majd a csepeli és a keresztúri erdőben sátrakban. olimpiai stadionnal majd körbeépítik a hősök terét
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Nálam bármelyik női strandröpi csapat allhat.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 287 — Saturday Night Lights
Go Vikings!
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Ott van a szeren, de a hangjával büntetni lehet 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Go Vikings!
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Sorsolás lesz, de megbuherálják, neked Semenya meg egy azeri súlyemelő hölgy jut. 😊
somoskovig
Valójában Raven Saunders lenne a tuti, csak nem akartam ezen összeveszni.

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 130 — LIGHTS OUT!
Vlhova ott lesz a Cortinai Olimpián 😮 2 év kihagyás után térhet vissza.

1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 130 — LIGHTS OUT!
Go Vikings!
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Sorsolás lesz, de megbuherálják, neked Semenya meg egy azeri súlyemelő hölgy jut. 😊
somoskovig
Meg az algír boxoló

1 hónapja
Go Vikings!
Merjünk nagyot álmodni, már a focivb is itt lesz 😊
NB2
Meg addigra visszajön a nagy Magyarország, úgyhogy a téli olimpia is.