Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó kezdès 🤦😀
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 894 — Kinek mit intézett a kormánya
ÁRAMSZÜNET 10 PERC UTÁN XDD

Poloska vagyok.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 407 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor hajrá svèdek 🙂

Kivève itt mix curlingben nem bánom ha az olaszok címet vèdenek, ugye Stefania Constantitni 😀
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 130 — LIGHTS OUT!
Olimpia: Az Eurosport részéről minden meccs látható lesz az HBO Maxon, méghozzá ahogyan a 2024-es nyári olimpia idején is, úgy most sem kell majd külön sportcsomagos előfizetés, elég a standard csomag; ám nem mindegyik HBO Max által közvetített találkozón lesz magyar kommentátor.
Hokis alap, de ezek szerint megint lesz minden a HBO Maxon sportcsomagos extra nélkül.
Ergo ma nem kell kötelezően a brit-norvég vegyespáros curlinget nézni, lehet a svéd-koreait is.
zacknorb
Egyszerre a kettőt, úgy az igazi!
warr_b
Svéd-koreai fényévekkel jobb.

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 142 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Olimpia: Az Eurosport részéről minden meccs látható lesz az HBO Maxon, méghozzá ahogyan a 2024-es nyári olimpia idején is, úgy most sem kell majd külön sportcsomagos előfizetés, elég a standard csomag; ám nem mindegyik HBO Max által közvetített találkozón lesz magyar kommentátor.
Hokis alap, de ezek szerint megint lesz minden a HBO Maxon sportcsomagos extra nélkül.
Ergo ma nem kell kötelezően a brit-norvég vegyespáros curlinget nézni, lehet a svéd-koreait is.
zacknorb
Egyszerre a kettőt, úgy az igazi!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 894 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 188 — Chiefs GM
Kilde visszalép, Moeller egyből bukás első lesikló edzésen.
Folytatódnak azon előjelek, miszerint nem a norvégok nyerik most az éremtáblát.
zacknorb
Sztem csak sífutásból és biathlonból megnyerik. Esetleg kellhet hozzá az északi összetett.
gabokocka
Szlalomot is fixen viszik, lehet mind3 dobogós tőlük jön.
Sixo
Meg lehet, hogy egy se, az a teljes lutri versenyszám idén, simán lehet egy Noel/Rassat győzelem, de nyert már idén Braathen, Feller, ott van Meillard, Hallberg is simán jó lehet egy éremre, itt nehezen tudnék fogadni bárkire, van 6-7 olyan név kb., aki nem lenne meglepetés, ha nyerne.

1 hónapja
zacknorb
Sztem csak sífutásból és biathlonból megnyerik. Esetleg kellhet hozzá az északi összetett.
gabokocka
sífutást letarolják oké
biatlon azért eléggé kérdőjeles, még Boe-vel sem sikerült, nem mondom, hogy nem nyerhetnek akár 10 érmet (főleg a ffiaknál hozhatnak sokat), de azért simán benne van, hogy minden versenyben lesz valaki aki megelőzi őket
északi összetett: nah ott megint tarolás lesz
NB2
Férfiaknál az osztrákok simán tudják őket előzni.

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb
gabokocka
sífutást letarolják oké
biatlon azért eléggé kérdőjeles, még Boe-vel sem sikerült, nem mondom, hogy nem nyerhetnek akár 10 érmet (főleg a ffiaknál hozhatnak sokat), de azért simán benne van, hogy minden versenyben lesz valaki aki megelőzi őket
NB2
Szerintem északi összetettben nem fognak bírni Lamparterrel meg egy-két random némettel. Tarolás biztos nem lesz.

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
zacknorb
gabokocka
sífutást letarolják oké
1 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 499 — Bla, bla, bla
 www.nemzetisport.hu/teli-sportok/2026/01/teli-olimpia-2026-adatbank

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
zacknorb
gabokocka
Szlalomot is fixen viszik, lehet mind3 dobogós tőlük jön.

Szerkesztette: Sixo

1 hónapja
zacknorb
gabokocka
Mondjuk egy évvel ezelőtt, Boe és Riiber visszavonulása előtt jobban néztek ki az esélyeik.

1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 245 — Keep pounding
zacknorb

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
Vonn bal térd teljes szalagszakadás.
De indulna....

Poloska vagyok.
1 hónapja
Na, akkor TOP 12 szabályok:

Összesen 12 nevet várok mindenkitől PM-ben, az alábbi feltételek szerint:

1. Egy nemzetből maximum 3 sportoló választható, de maximum 2 férfi vagy nő, tehát 1 legyen a másik nemből is.
2. Egy sportágból maximum 2 sportoló választható, de maximum 1-1 férfi és női versenyző
(Vagyis nem lehet két norvég férfi sífutó, de lehet 1 férfi és 1 női sífutó, és mondjuk még egy norvég alpesi síző férfi vagy nő).

Pontozás:
1. Egyéni és csapatsportok: Arany 10 pont, ezüst 6 pont, bronz 3 pont, 4. hely 1 pont.
(minden, ami nem váltó, vagyis pl. a négyes bob vagy a szánkó páros is ide számít, meg a curling, jégkorong is pl., minden olyan sport, ahol a résztvevők eredménye nem összeadódik)
2. Váltók: Arany 6 pont, ezüst 3 pont, bronz 1 pont
3. Szorzók:
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit senki más nem választott, akkor minden pontra 1,5X szorzó vonatkozik
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit legalább 3-an választottak, akkor minden pontra 0,5x szorzó vonatkozik (Klaebo-fanok, sziasztok! 😊 ).
- ha olyan SPORTÁGat választ valaki, amit senki más nem választott, akkor 1,2x szorzó jár az eredményekre (sportág, nem versenyszám, az alábbi linken találhatóak:
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule/grid )
- JOKER: mindenki választhat 2 VERSENYSZÁMot (tehát nem sportág, hanem versenyszám, pl. alpesi síből a férfi lesiklás, vagy snowboardból a női big air), aminek az eredményei duplán számítanak

LÉGYSZI SENKI NE KÜLDJÖN MÉG LISTÁT!!! Mindenki rakja össze magának, és ha megvan a sajátom, akkor jelezni fogom, utána jöhetnek a listák.
somoskovig
Na, erre is vagyok am, majd beleírhatsz a listába.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Na, akkor TOP 12 szabályok:

Összesen 12 nevet várok mindenkitől PM-ben, az alábbi feltételek szerint:

1. Egy nemzetből maximum 3 sportoló választható, de maximum 2 férfi vagy nő, tehát 1 legyen a másik nemből is.
2. Egy sportágból maximum 2 sportoló választható, de maximum 1-1 férfi és női versenyző
(Vagyis nem lehet két norvég férfi sífutó, de lehet 1 férfi és 1 női sífutó, és mondjuk még egy norvég alpesi síző férfi vagy nő).

Pontozás:
1. Egyéni és csapatsportok: Arany 10 pont, ezüst 6 pont, bronz 3 pont, 4. hely 1 pont.
(minden, ami nem váltó, vagyis pl. a négyes bob vagy a szánkó páros is ide számít, meg a curling, jégkorong is pl., minden olyan sport, ahol a résztvevők eredménye nem összeadódik)
2. Váltók: Arany 6 pont, ezüst 3 pont, bronz 1 pont
3. Szorzók:
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit senki más nem választott, akkor minden pontra 1,5X szorzó vonatkozik
- ha olyan versenyzőt választ valaki, akit legalább 3-an választottak, akkor minden pontra 0,5x szorzó vonatkozik (Klaebo-fanok, sziasztok! 😊 ).
- ha olyan SPORTÁGat választ valaki, amit senki más nem választott, akkor 1,2x szorzó jár az eredményekre (sportág, nem versenyszám, az alábbi linken találhatóak:
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule/grid )
- JOKER: mindenki választhat 2 VERSENYSZÁMot (tehát nem sportág, hanem versenyszám, pl. alpesi síből a férfi lesiklás, vagy snowboardból a női big air), aminek az eredményei duplán számítanak

LÉGYSZI SENKI NE KÜLDJÖN MÉG LISTÁT!!! Mindenki rakja össze magának, és ha megvan a sajátom, akkor jelezni fogom, utána jöhetnek a listák.

1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 142 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
tudtok esetleg valami oldalt ahol a napi programot meg lehet nézni magyar idő szerint?
peach
Magyar idő szerint pont ugyanaz, mint az olasz idő szerint 😉 😀

www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

1 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 801 — a new hope (again)
tudtok esetleg valami oldalt ahol a napi programot meg lehet nézni magyar idő szerint?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
A sífutásból még én is nézek mindent, a síugrás, biatlon és északi összetett viszont vesztett a varázsából, valljuk be a sífutás is jócskán, így hogy évek óta nincsenek ruszkik. Sajna nem elég kompetitív, pedig amúgy szvsz. egyértelműen a legszebb sport. Alpesi sít mondjuk sohasem szerettem, még nézni sem, de régebb legalább követtem valamennyire. Most az full homály, így sok értelme nem lenne fantasyt játszani.
eaglesmcnabb
Mondjuk idén a biatlon elég erősen nyitott. Nekem a sífutás esett ki teljesen, sokkal jobb, ha van valamivel kombinálva.
zacknorb
Ha már nosztalgia, akkor Dæhlieéket nézni sífutni tényleg valami szépséges volt, bár így utólag belegondolva nem tudom miért.
Őszentsége Sobri Jóska
Mert régen minden jobb volt? 😅
Mondjuk én mindig a finneknek drukkoltam, Hämäläinen, Kirvesniemi, Myllylä, Isometsä, Virpi Kuitunen, Saarinen...

1 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 130 — je suis poloska
A sífutásból még én is nézek mindent, a síugrás, biatlon és északi összetett viszont vesztett a varázsából, valljuk be a sífutás is jócskán, így hogy évek óta nincsenek ruszkik. Sajna nem elég kompetitív, pedig amúgy szvsz. egyértelműen a legszebb sport. Alpesi sít mondjuk sohasem szerettem, még nézni sem, de régebb legalább követtem valamennyire. Most az full homály, így sok értelme nem lenne fantasyt játszani.
eaglesmcnabb
Mondjuk idén a biatlon elég erősen nyitott. Nekem a sífutás esett ki teljesen, sokkal jobb, ha van valamivel kombinálva.
zacknorb
Ha már nosztalgia, akkor Dæhlieéket nézni sífutni tényleg valami szépséges volt, bár így utólag belegondolva nem tudom miért.
Őszentsége Sobri Jóska
És az alsgaard-zorzi csatákat. Daehlit sohasem szerettem, de el kell ismerni piszok nagy versenyző volt. Sajnálatos hogy hátrébb szorult az interval, és hogy rövidülnek a számok.

A biatlonban mondjuk az legalább szerethető, hogy a franciák tényezők minden számban 😀.
Magával a sporttal viszont kicsit elfogult vagyok, kb. csak az ment biatlonozni aki lusta volt futni vagy nem ment neki eléggé. A magyar válogatottra is teljesen igaz ez (Kónyát leszámítva), csak mióta nehezebb kijutni, a szövetség inkább elengedte a sportágat.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
eaglesmcnabb
Nekem is ez a bajom, hogy van 2-2.5 sportág amit nézek, de a nagy részéhez fingom sincs és így nem látom értelmét, hogy biatlonba betippem a Bjoerndalent, síugrásban a Martin Schmittet, bobban meg az Christoph Langent, északi összetettben meg a Sampa Lajunent.

1 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
eaglesmcnabb
zacknorb

1 hónapja
eaglesmcnabb

Poloska vagyok.