Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Klaci79
22 221
Hát a szívroham kerülhetett, ráadásul kénytelen voltam mobilon nézni, mert spanyolban nem adta semmi 🥲 nézett is a sok vendég mit őrjöngők Soma védéseinél 🤣
3 hónapja
valakit még berakhatnának abba a szobába 😊
3 hónapja
Manó milyen korrekt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
durva hogy az edzőknek egyiknek sincs hangja, se a stúdióban, se a szakkommentátori állásban, Varga zsolt még úgy aogy tartja magát 😀Elég higgadtan és jól értékel
eaglesmcnabb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
durva hogy az edzőknek egyiknek sincs hangja, se a stúdióban, se a szakkommentátori állásban, Varga zsolt még úgy aogy tartja magát 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
hát jah, ez biztos nem segített
Ezért meg sem lepődtem, hogy elbaszta a végén, bármennyire kemény is vagy, ez szerintem nagyon zavaró.
zacknorb
3 hónapja
lófaszt lett 1-1 a 4 perces, ennyi hülye riportert egyrakáson, beszarás..
3 hónapja
Zalánki 32/29:35-t volt a vízben.Azért az is kemény.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Ezért meg sem lepődtem, hogy elbaszta a végén, bármennyire kemény is vagy, ez szerintem nagyon zavaró.
3 hónapja
deyell
11 702
És milyen gyorsan el is felejtettük a dákóromán bíró ámokfutásait a meccsen.azt olvastam, hogy az anyja magyar. lehet ezért nem szopatott meg minket
zacknorb
choose life
3 hónapja
Zalánki10/3
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
És milyen gyorsan el is felejtettük a dákóromán bíró ámokfutásait a meccsen.
3 hónapja
Ki volt az a barom marha aki szégyenszemre megúszás után elbénázta 9-9 nélJansik
ozibozi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
3 hónapja
Ki volt az a barom marha aki szégyenszemre megúszás után elbénázta 9-9 nélJansik
ozibozi
3 hónapja
ozibozi
3 hónapja
azóta már valami pannonhalmi apátság boránál tartok, szóval amúgy bejött 👌Infusio, Hemina?
peach
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
3 hónapja
megint szerb-magyar lesz a vége 😀
3 hónapja
több is veszett mohácsnál. flow-ban vagyok, holnaptól szabi szóval jó lesz ez így is 😀azóta már valami pannonhalmi apátság boránál tartok, szóval amúgy bejött 👌Mi lesz a tervvel így?
peach
Amúgy azok jó borok…
Sinisa
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Igen.biztosan, de a spanyolok ellen én nem sok esélyt adtam volna magunknak, örögök és olaszok is jobbnak tűntek mint mi, többi csapat reálisan nézve azért verhető.elődöntős mezőny gyengébb mint a helyosztós, végig kell vinni, ilyen nehéz ellenfél már nem jöhet szembe.Bizony.
eaglesmcnabb
De Tucak nagy koponya, bmit ki tud találni
csebi
eaglesmcnabb
Spanyolok nagy talány nekem. Van egy rohadt jó csapatuk az elmúlt nyolc évben és egy olimpiai döntőbe sem jutottak be
3 hónapja
azóta már valami pannonhalmi apátság boránál tartok, szóval amúgy bejött 👌Mi lesz a tervvel így?
peach
Amúgy azok jó borok…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
3 hónapja
Vogel amúgy fullra olyan, mintha Dirk Nowitzkit megrendeltük volna wishről.Ha prime Szécsit mellétennénk, akkor Vogel kamasznak nézne ki mellette
szaba
3 hónapja
biztosan, de a spanyolok ellen én nem sok esélyt adtam volna magunknak, örögök és olaszok is jobbnak tűntek mint mi, többi csapat reálisan nézve azért verhető.elődöntős mezőny gyengébb mint a helyosztós, végig kell vinni, ilyen nehéz ellenfél már nem jöhet szembe.Bizony.
eaglesmcnabb
De Tucak nagy koponya, bmit ki tud találni
csebi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Hasonló lehet3/12?Zalesz lolapjara kiváncsi lennék1-2 negyedben támadásban nem voltak jók.De az olaszok jobbak voltak.A jobb csapat kiesettMa nem volt jobb csapat szerintem
csebi
kapitnono
csebi
3-ben legyaláztak mineket
4-ben pedig visszaengedtek a meccsbe
Nem volt jó csapat szerintem sem.
De Manó és Vogel klasszisa, és Zalánki pár jó perce elég volt ehhez a csodához.
Sinisa
csebi
Negritis, a vajda
3 hónapja
az a 4 perces kiállítás megzavart bennünket, ott egy olyan 5 perces rövidzárlat volt, hogy olyan csak csajoktól láttam eddigde azért utána jól játszottunk és igen több játékos volt aki jókor hozott extrát
de ez a horvátok ellen rohadt kevés lesz