Olimpia
22 feliratkozó
több mint 10 éve
na, egy undorító csalás megvolt a bokszdöntőben is, a változatosság kedvéért.
built for this shit
több mint 10 éve
dawyd728
4 323
b+ a boksz is takarodjon a francba.
több mint 10 éve
Köszönöm!! 😊Dobor Dezső.Nem tudom, arra, akinek olyan jó mély, öblös hangja volt és nagyon hallatszott, hogy ért hozzá mocskosul. 😊Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?nem a Molnár Dánielre gondolsz?
StormST
NB2
StormST
Sobri Jóska
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 10 éve
pontszerzőinket hol tudom lecsekkolni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Mert a japán lobby nem akarja, hogy kivegyék? 😊Azt vágom, hogy amiatt lett, de akkor miért nem veszik ki mondjuk a taekwondo-t helyette?Mondjuk az meg egy másik kérdés, hogy miért hozzák be a karatét, ha van már egy ilyen jellegű küzdősport, bár a karaténak örülök egy picit, mert jászberényben nagyon jó karateklub van és innen biztos lesznek olimpikonok így! 😊mert Japán rendez 2020-ban és ilyenkor erősebb és hatásosabb a lobbi
Bruce
baggio
Bruce

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
igen, igen, igenDobor Dezső.Nem tudom, arra, akinek olyan jó mély, öblös hangja volt és nagyon hallatszott, hogy ért hozzá mocskosul. 😊Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?nem a Molnár Dánielre gondolsz?
StormST
NB2
StormST
Sobri Jóska
előttem volt és valamiért Molnár Dánielt írtam...
több mint 10 éve
Dobor Dezső.Nem tudom, arra, akinek olyan jó mély, öblös hangja volt és nagyon hallatszott, hogy ért hozzá mocskosul. 😊Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?nem a Molnár Dánielre gondolsz?
StormST
NB2
StormST
több mint 10 éve
Inkább a tollast nézem, többet érek vele.Az tuti
danyly
több mint 10 éve
Inkább a tollast nézem, többet érek vele.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Azt vágom, hogy amiatt lett, de akkor miért nem veszik ki mondjuk a taekwondo-t helyette?Mondjuk az meg egy másik kérdés, hogy miért hozzák be a karatét, ha van már egy ilyen jellegű küzdősport, bár a karaténak örülök egy picit, mert jászberényben nagyon jó karateklub van és innen biztos lesznek olimpikonok így! 😊mert Japán rendez 2020-ban és ilyenkor erősebb és hatásosabb a lobbi
Bruce
baggio
több mint 10 éve
Viszont szimpatikusan büszkék a kubaiak a hazájukra pedig vannak ott bajok.
több mint 10 éve
dawyd728
4 323
Vicc ez a birkózás. 😊
több mint 10 éve
A kubai-török bírkózáson is jó a bíráskodás

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Káosz ez a birkózás, úgy tűnik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Vagy kikerültök az olimpiáról? Ugye, hogy jobban tetszik Storm javaslata?😊Ugyan már, eddig is volt X nap dzsúdó, Y nap bírkózás. Nem kéne őket keverni, nem azt írtam, csak sportáganként nem 1 napot adni a súlycsoportoknak, hanem valamennyi napot az összes súlycsoport selejtezőinek, aztán még pár napot a döntőknek, de ettől az X és Y nem kéne, hogy változzon, mert ugyanannyi meccs lenne, csak más elosztásban...Ja, értelek. Ez tényleg megoldaná. Csak így meg az lenne, hogyaz első X napon egy érmet se osztanak, aztán az utolsó X napon meg éremosztás eső. Szvsz a szövetségek erre inkább azt mondanák, hogy akkor bírkózzanak inkább fáradtan. 😕
StormST
peterk2005
több mint 10 éve
Ugyan már, eddig is volt X nap dzsúdó, Y nap bírkózás. Nem kéne őket keverni, nem azt írtam, csak sportáganként nem 1 napot adni a súlycsoportoknak, hanem valamennyi napot az összes súlycsoport selejtezőinek, aztán még pár napot a döntőknek, de ettől az X és Y nem kéne, hogy változzon, mert ugyanannyi meccs lenne, csak más elosztásban...Ja, értelek. Ez tényleg megoldaná. Csak így meg az lenne, hogyaz első X napon egy érmet se osztanak, aztán az utolsó X napon meg éremosztás eső. Szvsz a szövetségek erre inkább azt mondanák, hogy akkor bírkózzanak inkább fáradtan. 😕
StormST

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Mondjuk nálam úgy, ahogy a golf olimpiai sportág, a darts is simán lehetne, persze kevésbé mintasportolók a pocakos nyíldobálók és egy darts készlet is kevesebb szponzorpénzt hoz, mint egy golffelszerelés... 😛hát ilyen alapon a sportlövők az úszókhoz képest is vicces sportemberek😀
StormST
több mint 10 éve
Brutál ez a kubai. Így hatásos lenne ez a birkózás, de persze ilyen szinten nem sokan tudnak birkózni.
több mint 10 éve
Ez a nehézsúly jó, itt észre sem lehet venni a bírókat..
több mint 10 éve
Mondjuk nálam úgy, ahogy a golf olimpiai sportág, a darts is simán lehetne, persze kevésbé mintasportolók a pocakos nyíldobálók és egy darts készlet is kevesebb szponzorpénzt hoz, mint egy golffelszerelés... 😛
több mint 10 éve
vizes versenyek a Balatonon, hagyományőrzők a Hortobágyon, a téli olimpia meg akkor majd a Kékestetőn2024 BP sportágak: fogathajtás, ostorcsattogtatás, slambuc főzés, lovas íjászatalföldi összetett négypróba néven szerintem be lehetne illeszteni a programba
zemanla
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nem tudom, arra, akinek olyan jó mély, öblös hangja volt és nagyon hallatszott, hogy ért hozzá mocskosul. 😊Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?nem a Molnár Dánielre gondolsz?
StormST
NB2
több mint 10 éve
Mondjuk az meg egy másik kérdés, hogy miért hozzák be a karatét, ha van már egy ilyen jellegű küzdősport, bár a karaténak örülök egy picit, mert jászberényben nagyon jó karateklub van és innen biztos lesznek olimpikonok így! 😊mert Japán rendez 2020-ban és ilyenkor erősebb és hatásosabb a lobbi
Bruce

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Közbevetett kérdés: hogy hívták azt, aki régen, még Barcelone környékén közvetítette a birkózást? Dávid Sándor?nem a Molnár Dánielre gondolsz?
StormST