Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
A csehek ilyen játékkal a svájciak és a lettek ellen is szenvedni fognak. Egysoros csapat jó kapus nélkül, nem jó ómen.Jakehomertudják hogy 2-ok lehetnek csak, ezért nem kezdett ma Pavelec sem
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
A csehek ilyen játékkal a svájciak és a lettek ellen is szenvedni fognak. Egysoros csapat jó kapus nélkül, nem jó ómen.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hála a Make Love topicnak sikerült délben megtudnom Edit helyezését... Ezért kapnak az emberek egy minuszt😊 Én meg ne netezzek melóhelyen😊Amúgy pont le...m, hogy nem pontszerző, ez egy iszonyatosan nagy eredmény mégha tudjuk, hogy egy VK versenyhez nem hasonlítható!
Ránézek streamre a jéghokira, mennyire élvezhető, mert félő, hogy este 10-ig valahol megtudom az eredményt...
több mint 10 éve
komoly lett volna, ha Zetterberget nem Steen és Landeskog, hanem Nyquist és Alfie közé teszik be. alkalmasint összejöhetett volna egy all-Detroit ötös, mint anno Detroitban volt az all-Russian...
több mint 10 éve
hát ez lol grrrrrrrrrrrr 4-t írtak a dánok ha innen is sikerülne visszahozni......
több mint 10 éve
Hehe elszúrták a dánok minden kezdődik elölről 😀
több mint 10 éve
Szép menet volt Edittől (ismétlésben megkuksiztam). Szabó Gábort se hallottam így ordítani. Mondjuk honfitárs alkotott nagyot.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Egyet csak sikerült írni de oda kell figyelni! Azért a dánok is hibázgatnak sxzerencsére.
több mint 10 éve
Úgy látom ma a svéd curilngesek elégggé szét vannak esve csúnya lehet a vége.....
több mint 10 éve
Ezt is holland nyerte, nem szégyellik magukat.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A hollandokat egyszerűen nem lehet megverni gyorskoriban.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Lodwick miért nem indult északi összetettben? Nem mintha olyan sok esélye lett volna.De Lamy Chappuis se teszi ki ezt az eredményt az ablakba.
több mint 10 éve
Miklós Edit a 7. lett? Most láttam csak a végeredményt. Húúú. De úgy is ismétlik. Fantasztikus. Gratula neki.
Maze győzelmének is örülök.
több mint 10 éve
Watabe nagyot futott, de Frenzel jobb volt, Krogh és Pittin is brutálisat mentek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
de jó verseny ez az északi összetett is
több mint 10 éve
Perkele, milyen szép góllal nyertek a finn csajok 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Esetleg ha valamelyik fejes gyereke komolyabban venné a síelést...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Női lesiklásban Magyarország > Ausztria (és USA). 😊SchleckNa azt se gondoltam volna a verseny előtt, hogy Edit megveri 6 hellyel és majdnem 0.5 másodperccel a tegnapelőtt óta 3× olimpiai bajnok, összetett világkupában jelenleg vezető Maria Höfl-Riescht. Huh. Ezt leírni is félelmetes.
több mint 10 éve
Mindjárt jön Berecz Anna, kapcsoljanak vissza.
több mint 10 éve
Azt a kurva! Nezek fel mobilrol a sochi.ru-ra. Latom, mar lejott Edit. Gorgetek lentrol felfele, 20nal meg orulok, hogy nem latom a nevet, 15nel mar kezdek parazni, hogy lehet kiesett, 10nel mar kezdem elveszteni a remenyt, erre 7. helyen van. Majdnem kirohantam az eloadasrol. 😊
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Ezt a beszélgetést nem lehet a verseny után lefolytatni?gabokockatényleg vicc az egész!! miért nem mutatják a versenyt?????