NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
130
11
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
63
8
RedZone week 12
62
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
53
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
24
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
9
8
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
Erikson eltaknyolt csórikám, fasza.Következő olimpiát lehetőleg a kilimandzsárón rendezzék.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Botrányos ez a "hóminőség". A tegnapi biatlon verseny esetében is igen szembetűnő volt + a félcső edzést sem tudták megtartani. Most meg a sprint selejtezőben is már az első 7 versenyző közül már ketten elestek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Könyörgöm, ha 11-kor kezdődik a sífutás, akkor miért nem tudnka időben odakapcsolni??????
több mint 10 éve
tehetségesek...Korrekt. És épp olvastam, hogy az Európa bajnokok is.iktriadAz orosz női curling csapat tele van nagyon komoly eye-candykkel. 😊iktriadwww.rsvlts.com/2014/02/06/meet-russias-olympic-curling-team-smokeshow-overload/4dam
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Korrekt. És épp olvastam, hogy az Európa bajnokok is.Az orosz női curling csapat tele van nagyon komoly eye-candykkel. 😊iktriadwww.rsvlts.com/2014/02/06/meet-russias-olympic-curling-team-smokeshow-overload/4dam
több mint 10 éve
4dam
155
Az orosz női curling csapat tele van nagyon komoly eye-candykkel. 😊iktriadwww.rsvlts.com/2014/02/06/meet-russias-olympic-curling-team-smokeshow-overload/
Fly Eagles Fly!
több mint 10 éve
Az orosz női curling csapat tele van nagyon komoly eye-candykkel. 😊
több mint 10 éve
Na megkövetem őket.. ez a mai összefoglaló úgy nézett ki ahogy kellett (egyedül a holland gyorskoris spoliernek nem örültem, de utána befogtam a fülem, mikor Mérei kisasszony a képernyőre került.. -> win-win!)Elég érdekeset nyilatkoztak a koris lányok (Heidum, Darázs), hmm...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
ez így nézve a versenyt még simábbnak tűnt 😛 viszont ez a lassú lövőidő nem tetszik, és nem is volt jellemző eddig.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
valogatott.blog.hu/2014/02/10/megtamadtak_az_olimpiankatA síelőknek örültem, a korisoknak annyira nem. Fourcade simán nyert, fura volt, hogy sifutásban rámentek, bár szerintem maradt benne nagyon sok.
Szerencsére ma már nem lesz sok műsor, illetve holnapi nap is laposabb lesz. (legalábbis nekem)
több mint 10 éve
Jeeeeeee Curlingben a svédeknek fiúknál 2/2 ráadásul a svájciak verték Kanadát, és a nőknél is sikerült behúzni. Eddig jó 😀
több mint 10 éve
Fourcade! Erről van szó! Ebben még benne van simán 2 arany a váltókkal együtt 😊 Kár hogy csak a honlap eredményközvetítését tudtam nézni... Fogadjunk hogy az ismétlés mutat belőle vagy 5 percet max.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
En megmondtam, hogy Riesch fog nyerni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Ez sima volt (őszintén szólva nem is értem, hogy a fenébe lehetett lövőhibával megnyerni a sprintet)
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az utolsó nyamvadt korong ;(
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
megy mindkettő nálam 😛Curlingben melyik 16 órás meccset ajánljátok?WesterMegy a biatlon és te csúszókorongot akarsz nézni? Booo xD
A norvégok meccsét nézném a helyedben.gdavid
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Curlingben melyik 16 órás meccset ajánljátok?WesterMegy a biatlon és te csúszókorongot akarsz nézni? Booo xD
A norvégok meccsét nézném a helyedben.
több mint 10 éve
Curlingben melyik 16 órás meccset ajánljátok?WesterFérfiaknál elég kiegyensúlyozott a mezőny, akármelyik jó lehet.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Curlingben melyik 16 órás meccset ajánljátok?
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
És akkor most jöjjön a biatlon! Vajh adja-e az M1?
több mint 10 éve
Koriban sprintben is a hollandok a legjobbak? Régebben azért legalább 500-on verték őket 😊JakehomerTudtommal ráálltak pár (5-6) éve a sprintre is. Még nem láttam az első futamot, az eredményt sem tudom, de gondolom, hogy valamelyik Mulder iker végzett az élen.
több mint 10 éve
Koriban sprintben is a hollandok a legjobbak? Régebben azért legalább 500-on verték őket 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Csak zárójeles megjegyzésként annyit, hogy az esetekben nagy részében a gyors számokban a rajtszámokon kb semmi nem múlik.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
De kombiban is volt harmincakárhanyadik idén, valamint tavaly pontszerző is. A chilei hogyan tudott top30-ban lemenni, amikor sztem még életében nem indult VK versenyen? Ha otthon szervezek magamnak versenyt amin csak én indulok, azzal is lehet világranglista pontot gyűjteni?gabokockaAzért nem egészen 😀 Olimpia, VK, VB, kontinentális kupák, illetve talán ezek junior megfelelői, ahol fis pontokat lehet szerezni. Nagyon hasonló a rendszer a teniszéhez (ATP, WTA, Challenger versenyek).
A chilei kislány 114. volt a ranglistán, és hónapról-hónapra csúszott egyre lejjebb, mert a 77. helyen kezdte meg a VK szezont. Gondolom a Dél-Amerikai Kupa sorozatban szerezte a fis pontjait.
több mint 10 éve
De kombiban is volt harmincakárhanyadik idén, valamint tavaly pontszerző is. A chilei hogyan tudott top30-ban lemenni, amikor sztem még életében nem indult VK versenyen? Ha otthon szervezek magamnak versenyt amin csak én indulok, azzal is lehet világranglista pontot gyűjteni?