NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
29
7
19:00
RedZone week 12
15
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
13
8
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
12
6
Chicago Bears - Minnesota Vikings
9
4
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
3
3
Washington Commanders - Dallas Cowboys
3
2
Olimpia
24 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem tudom miként osztják a rajtszámokat, de elég botrány lenne, ha nem kapna top30-as rajtszámot. Most is a chilei hogy a faszomba volt négyes, Edit meg 36-os? Azért az elmúlt évben két top20-as VK szereplés erre egy olimpiai mezőnyben elég kéne legyen.gabokockaLesiklásban volt a két top20-as VK eredmény, és nem kombinációban. Utóbbiban sehol sem volt a világranglistán, illetve a VK ranglista nem keverendő össze a világranglistával, amely alapján a rajtszámhúzás történik. Az idei lesikló VK-ban a 33., és 72. az olimpia előtti utolsó világranglistán.
Szuperkombinációban Berecz 147., Miklós a 154. volt a jan. 30-án lezárt világranglistán.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
3 csapatos lesz a B döntő, mert a hollandokat kizárták. Egy csapat megelőzése, vagy egy kizárás kell a pontszerzéshez.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Nem tudom miként osztják a rajtszámokat, de elég botrány lenne, ha nem kapna top30-as rajtszámot. Most is a chilei hogy a faszomba volt négyes, Edit meg 36-os? Azért az elmúlt évben két top20-as VK szereplés erre egy olimpiai mezőnyben elég kéne legyen.gabokockaValamit mondott erről Szabó Gábor a lesiklás alatt, de nem emlékszem a konkrétumokra.
több mint 10 éve
Most a rajtszámra gondolsz? A mai lesiklása és vk eredményei alapján, és azt nézve, hogy itt nincs is annyi osztrák és amerikai, mint a vk-n, szerintem ha nem lenne top20-ban, akkor az neki biztosan csalódás lenne.Ha bekerül a 30.ba, szerintem az már jó eredménynek számít.iktriadA síelők jók voltak, a korisok kevésbé, azért az kellemetlen, hogy a váltó a fasorban sem volt, illetve a fiúknál se ment senki egy kört se...A váltó sajnos nem véletlenül nem volt sehol... 😕
Kicsit lehet elszaladtak a várakozások az elmúlt két olimpia remek szereplése után.gabokocka
Edit lesiklásban hol fog jönni? Jó lenne, ha most sikerülne valami jobb rajtszámot kapnia.Schleck
több mint 10 éve
Én alapból nem szeretem az amerikaiakat, de Mancusót nagyon bírom, hihetlen jó arc, és még jó bőr is.gabokockaazt, hogy milyen arc, azt nem tudom, de egy párhuzamos univerzumban nagyon szívesen vennék tőle fémmegmunkálási órákat, az biztos...
több mint 10 éve
Nem tudom miként osztják a rajtszámokat, de elég botrány lenne, ha nem kapna top30-as rajtszámot. Most is a chilei hogy a faszomba volt négyes, Edit meg 36-os? Azért az elmúlt évben két top20-as VK szereplés erre egy olimpiai mezőnyben elég kéne legyen.
több mint 10 éve
Ha bekerül a 30.ba, szerintem az már jó eredménynek számít.A síelők jók voltak, a korisok kevésbé, azért az kellemetlen, hogy a váltó a fasorban sem volt, illetve a fiúknál se ment senki egy kört se...A váltó sajnos nem véletlenül nem volt sehol... 😕
Kicsit lehet elszaladtak a várakozások az elmúlt két olimpia remek szereplése után.gabokocka
Edit lesiklásban hol fog jönni? Jó lenne, ha most sikerülne valami jobb rajtszámot kapnia.Schleck
több mint 10 éve
A síelők jók voltak, a korisok kevésbé, azért az kellemetlen, hogy a váltó a fasorban sem volt, illetve a fiúknál se ment senki egy kört se...A váltó sajnos nem véletlenül nem volt sehol... 😕
Edit lesiklásban hol fog jönni? Jó lenne, ha most sikerülne valami jobb rajtszámot kapnia.
több mint 10 éve
Székely Dávid tudomása szerint ez a legjobb magyar alpesi síző eredmény az olimpiákon.EZ AZ! Riesch megnyerte!!!!iktriadÉs Mancuso nem, én ennek legalább annyira örülök. 😀 Az egész női mezőnyben ő az egyetlen, akit kifejezetten utálok. Legjobb alpesi sí helyezésünk egyébként mi volt eddig? Én annyit találtam, hogy top6-ban még nem volt magyar, bővebbet nem tudok.Schleck
Én alapból nem szeretem az amerikaiakat, de Mancusót nagyon bírom, hihetlen jó arc, és még jó bőr is.gabokockaRágugliztam, tényleg nem néz ki rosszul civilben. De azért örülök, hogy Riesch mögött zárt.
több mint 10 éve
A síelők jók voltak, a korisok kevésbé, azért az kellemetlen, hogy a váltó a fasorban sem volt, illetve a fiúknál se ment senki egy kört se...Kicsit lehet elszaladtak a várakozások az elmúlt két olimpia remek szereplése után.
több mint 10 éve
Én alapból nem szeretem az amerikaiakat, de Mancusót nagyon bírom, hihetlen jó arc, és még jó bőr is.
több mint 10 éve
Miklós Edit 16.; Berecz Anna végül 21. lett. Szép volt lányok. És szép volt Riesch. Nálam már pozitív az olimpia mérlege.
több mint 10 éve
EZ AZ! Riesch megnyerte!!!!iktriadÉs Mancuso nem, én ennek legalább annyira örülök. 😀 Az egész női mezőnyben ő az egyetlen, akit kifejezetten utálok. Legjobb alpesi sí helyezésünk egyébként mi volt eddig? Én annyit találtam, hogy top6-ban még nem volt magyar, bővebbet nem tudok.
több mint 10 éve
EZ AZ! Riesch megnyerte!!!!
több mint 10 éve
Nicht GutJakehomerMiklós Edit ezzel 16.
több mint 10 éve
Maze gyengus volt, Mancusótól csoda kéne, mert Riesch szinte hibátlanul ment
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az érem már biztos Rieschnek.
több mint 10 éve
eléggé le vannak maradva a lányok.........
több mint 10 éve
Szép volt Riesch, remélem ez az éremhez minimum elég lesz.
több mint 10 éve
most olvastam amúgy, hogy mi van a női váltónál is... eléggé érdekes, ahogy apuci visszavette kicsi lányát szépen elosztotta így a pénzt...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Még ketten is kiestek, Edit legrosszabb esetben 17.Na gyerünk Riesch!
több mint 10 éve
Kiesett az egyik olasz is, Edit legrosszabb esetben 19.
több mint 10 éve
Stuhec kiesett, megvan a Top 20.
több mint 10 éve
Idővel sajna nem hiszem, hogy előrébb tud jutni legfeljebb ha kiesnek előle.