Olimpia
22 feliratkozó
több mint 10 éve
dawyd728
4 319
Na ha ez a brit-kiwi meccs nem lesz jó, akkor földet rájuk és a hetes rugbyre.
több mint 10 éve
dawyd728
4 319
200 pillén nagyon régóta nem volt eredménye. Lilu szerintem jobb idővel is kvalifikált, de erre nem tenném a fejem. Mindenesetre nagy felzúdulás volt, h Zsú és Katka között döntenie kellett a szövetségnek és Jakabos nem indulhat legerősebb számában. Félő, h a döntőhöz nem lesz majd elég egy 90%-os úszás Katkától. Plusz a 2.06.12 azt teljesen frissen úszta tavaly a vb-n, a 400-at meg a végén. Ezért csalóka, h világcsúcsot úszott 400-on, nem is akár milyet. Én tartok tőle, h az idei még jobb formával is csak 2:05-ös időre lenne képes hasonlóan az esemény elején. Most a 200 vegyes neki a 4. száma lesz. Ma és holnap is 3-3 úszása van. Ezek közül az utolsó lesz a 2vegyes. Én ezért mondom, h remélem tud majd egy 2:06-ot idén is, mert azzal a brit szerintem verhető.Holnapi esti program lesz Katkának nagyon kemény. Elvileg nem lesz fél órája a 200 pille elődöntő és a 200 vegyes döntője között. Plusz a sorrend sem neki kedvez. Bízzunk benne van akkora fölénye vegyesen, h egy kb 2:06-os pillére rá tud majd tenni egy 2:06-os vegyest is.nemtudom láttad-e már versenyezni, de ő alapból ehhez van szokva, hogy végez az egyik helyen, és megy a következőre. Bírni fogja ő szerintem
dawyd728
kapitnono
több mint 10 éve
Sidiben én is reménykedtem, Ungváriban is...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Holnapi esti program lesz Katkának nagyon kemény. Elvileg nem lesz fél órája a 200 pille elődöntő és a 200 vegyes döntője között. Plusz a sorrend sem neki kedvez. Bízzunk benne van akkora fölénye vegyesen, h egy kb 2:06-os pillére rá tud majd tenni egy 2:06-os vegyest is.nemtudom láttad-e már versenyezni, de ő alapból ehhez van szokva, hogy végez az egyik helyen, és megy a következőre. Bírni fogja ő szerintem
dawyd728

több mint 10 éve
dawyd728
4 319
Én igazából Siditől vártam ma nagyon, hogy végre kijön neki az olimpián is, nekem eddig ő az abszolút csalódás. Főleg, hogy nagyon simán benne volt.Sidi magától 50m-en vár jobb eredményt. Mondjuk poén, h itt volt világcsúcstartó. 😀
Hanni
több mint 10 éve
dawyd728
4 319
Holnapi esti program lesz Katkának nagyon kemény. Elvileg nem lesz fél órája a 200 pille elődöntő és a 200 vegyes döntője között. Plusz a sorrend sem neki kedvez. Bízzunk benne van akkora fölénye vegyesen, h egy kb 2:06-os pillére rá tud majd tenni egy 2:06-os vegyest is.
több mint 10 éve
Én igazából Siditől vártam ma nagyon, hogy végre kijön neki az olimpián is, nekem eddig ő az abszolút csalódás. Főleg, hogy nagyon simán benne volt.
több mint 10 éve
Szép napnak indult, elég szürke lett eddig belőle, Katka, még fényesíthet rajta, meg esetleg a dzsúdósok vigaszágon. Kenderesi azért jól nyomja, reméljük később is bírni fogja 😊
több mint 10 éve
brazilok verték ezeket az ausszikat???basszus görög, brazil is necces lesz? kemény lenne ha nem is jutnánk tovább...
több mint 10 éve
Azért az megvan, hogy Hosszú hajnalban 03.30 kor döntőzik 100 háton majd egy óra múlva elődöntőzik 200 vegyesen? Kemény, reméljük fogja bírni.100-on kihajtja magát, utána 200-on szépen becsorog a döntőbe
kapitnono
nem kell ragaszkodni a 4-es pályához
több mint 10 éve
20:30 után lesz majd a dzsúdó vigaszág20:37 Karakas,20:51 Ungvári elvileg.
Löfli

több mint 10 éve
Azért az megvan, hogy Hosszú hajnalban 03.30 kor döntőzik 100 háton majd egy óra múlva elődöntőzik 200 vegyesen? Kemény, reméljük fogja bírni.

több mint 10 éve
20:30 után lesz majd a dzsúdó vigaszág

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Szégyen, hogy a második meccsünket bukjuk el. Fejben nagy baj van.

több mint 10 éve
Amióta én vízilabdát nézek (2000), állandóan probléma, hogy nem tudunk olyan közel menni az ellenfél kapujához, mint ők a miénkhez. Kiállításnál is mindig közelebb vannak, mi meg pár méterre passzolgatunk teljesen meddőn. Ez a nőknél is így van.
több mint 10 éve
Decker köszönjükez a mai nap miért ilyen geci szar????
több mint 10 éve
Basszák meg a pólósok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
jessz, elment krézy jenő hangja 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Bazmeg a kurva életbe
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 10 éve
Végre Erdélyi !! Mekkora öszjáték
több mint 10 éve
Bazmeg, Hajdú B. is kezd kiakadni
több mint 10 éve
Bíró nem velunk van
több mint 10 éve
Anyám ezek a bírók...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Pólosok eddig bekaphatják
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018