Olimpia
22 feliratkozó
több mint 12 éve
Én is pont azt néztem az amerikai kislánynál. Azt gondoltam rosszul látok. De végül is 11 fok van.Klasszikus stílusú sífutás, yay.Egyesek rövid újjú pólóban állnak neki a távnak. 😀😀iktriad
.Jakehomer
Téli olimpia.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Granlund szépet vágott. Az osztrákoknak nem a védekezés az erősségük.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Klasszikus stílusú sífutás, yay.Egyesek rövid újjú pólóban állnak neki a távnak. 😀😀
.Jakehomer
több mint 12 éve
Klasszikus stílusú sífutás, yay.Az osztrákok meg minden helyzetükből gólt ütöttek kb.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Szlovak-USA erdekel igazan, Remelem le tudom majd utolag tolteni estere. Persze az orosz es kanadai bemutatkozas is erdekes lehet!Jenő hányszor mondta a mai közvetítésben hogy "Igen"?!😊zavi27Spiller mellett nem is kell sokat feleslegesen szövegelnie. 😊
Jó kis meccs volt kezdésként a svéd-cseh, holnap 2 meccset adnak, ebből élőben az orosz-szlovén lesz délután.Bruschi85
több mint 12 éve
Jó a finnek meze. Meg is van a hetedik.
több mint 12 éve
A finn hokisok biciklivel mentek a meccsre 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Szépen bealudtak az osztrákok. Remélem Teemu nem sérült meg.Jöhetne a Teemu time.gabenJól játszik nagyon. Kicsit szkeptikus voltam, de működőképesnek tűnik ez a sor vele Barkovval és Granlunddal.Jakehomer
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Szerencsétlen osztrák kapus, már a harmadik után le kellett volna cserélni.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Jöhetne a Teemu time.gabenJól játszik nagyon. Kicsit szkeptikus voltam, de működőképesnek tűnik ez a sor vele Barkovval és Granlunddal.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Jöhetne a Teemu time.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Bekezdtek a srácok két gyors turnoverrel saját kapu előtt, csoda, hogy csak egy gólt ütöttek belőle az osztrákok 😊Ébresztőnek jó volt, grande Granlund egyenlített is egy szép wrist shottal.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
alig várom a közvetítést erre 4:2-nél szétesik a kép hogy b@ssza meg....vártam vagy 10 percet aztán mentem aludni....
na ma már majd élőben!
amúgy cseheket még azért nem írnám le!
több mint 12 éve
Jenő hányszor mondta a mai közvetítésben hogy "Igen"?!😊zavi27Spiller mellett nem is kell sokat feleslegesen szövegelnie. 😊
Jó kis meccs volt kezdésként a svéd-cseh, holnap 2 meccset adnak, ebből élőben az orosz-szlovén lesz délután.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Jenő hányszor mondta a mai közvetítésben hogy "Igen"?!😊
több mint 12 éve
Parádés volt ez a lesiklás Miklós Edittől, főleg, hogy milyen neveket előzött meg így látva az összefoglalót.Ezzel a sikerrel és a férfi hokival tényleg elkezdődött az olimpia.
Remélhetőleg, holnap egy sima finn győzelemmel.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Most már megy, biztos ez volt az átállítás. Mondjuk ez elég kiszúrás a a határontúliakkal.. mocskos pénzvilág.......
több mint 12 éve
Na most én mi a francért nem láthatom a Cseh Svéd meccset? Valamit gatyogtak, de azt hittem a határontúliak nem tudják nézni vagy mi van?????
több mint 12 éve
De jó újranézni
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Származás: CsíkszeredaEgyesület: MTK
Nincs több kérdésem 😊 Ezt nem gondoltam volna 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
www.origo.hu/sport/egyeb/teli/20140212-miklos-edit-bravurjarol-stark-marton-edzo-es-vaxmester.html
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Buzzer-beater, szegény lettek
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Kezdi súrolni a pofátlanság határát, amit a lett kapus csinál 😀Jakehomertúl jó, így hogy kezd majd gudlevskis 😀
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Kezdi súrolni a pofátlanság határát, amit a lett kapus csinál 😀
Tepper takarodj!