Olimpia

22 feliratkozó

5 napja
NB2 New England Patriots 27 891 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 645 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A 4 és fél karikás olimpia logó lehet szimbolizálja majd az idei játékokat. 😀😀 Aztán cáfoljanak rám az oroszok.

Ik, tudom h jenő régen nyomta a biatlont nem is rosszul, de összességében sztem az elmúlt pár évben ( mióta mtv nél van ) szakmailag jelentősen visszafejlődött....aztán cáfoljon rám 😊peach
Igaz.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 770 — a new hope (again)
Ik, tudom h jenő régen nyomta a biatlont nem is rosszul, de összességében sztem az elmúlt pár évben ( mióta mtv nél van ) szakmailag jelentősen visszafejlődött....aztán cáfoljon rám 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 597 — Dolphins fan
 www.nemzetisport.hu/teli_olimpia/kevesebb-olimpiat-kapunk-420-ezer-euroert-2313411

pfff... ismét dejó 😊 eltudom képzelni, ahogy gondolkoztak, hogy ki közvetítse a bob, szánkó, skeleton versenyeket, majd rájöttek, hogy végtére itt is gyorsan mennek, olyan mint a forma 1, legyen szujó!!! 😀 knézy is vicces lesz biathlonnál tuti lesz egy kis kavar... 😀peach
Én tudtam követni, nézni a snowboard-ot és a buckasít tegnap itt:
 www.vipboxeu.co/sports/winter-sports.html

És nem is volt rossz minőségű.
De remélem a megnyitó után is lehet majd valamelyik stream-em követni az eseményeket, nem csak valami mézesmadzag volt ez az akció (mármint, hogy tegnap lehetett látni az eseményeket). Mert gondolom a -1. napi selejtezőket nem nagyon közvetítették sehol (m1 sem), így még gondolták ez kimehet blokkolás nélkül a világba.
Majd meglátjuk. Persze ne legyen igazam.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 219 — Vikings fan
 www.nemzetisport.hu/teli_olimpia/kevesebb-olimpiat-kapunk-420-ezer-euroert-2313411

pfff... ismét dejó 😊 eltudom képzelni, ahogy gondolkoztak, hogy ki közvetítse a bob, szánkó, skeleton versenyeket, majd rájöttek, hogy végtére itt is gyorsan mennek, olyan mint a forma 1, legyen szujó!!! 😀 knézy is vicces lesz biathlonnál tuti lesz egy kis kavar... 😀peach
Mondjuk Knézy biatlont közvetített az eurosporton, nem is keveset. Szóval az talán nem lesz neki túl nagy feladat.iktriad
Nagy feladat lesz neki, hidd el! Majd bámulja a monitoron a statisztikákat és még véletlenül se fog arról beszélni ami épp történik. Az meg az alap Jenőnél, hogy az első lövészet után kijelenti, hogy kik nyerhetik meg a versenyt, aztán meg csodálkozik, hogy aki az első körben jól lőtt, az később tud hibázni.Zolika
Ez az mégegy topic ahol lehet ekézni Jenőt bár még semmit nem csinált...
több mint 12 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 979

Mondjuk Knézy biatlont közvetített az eurosporton, nem is keveset. Szóval az talán nem lesz neki túl nagy feladat.iktriad
Nagy feladat lesz neki, hidd el! Majd bámulja a monitoron a statisztikákat és még véletlenül se fog arról beszélni ami épp történik. Az meg az alap Jenőnél, hogy az első lövészet után kijelenti, hogy kik nyerhetik meg a versenyt, aztán meg csodálkozik, hogy aki az első körben jól lőtt, az később tud hibázni.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 645 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Mondjuk Knézy biatlont közvetített az eurosporton, nem is keveset. Szóval az talán nem lesz neki túl nagy feladat.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 27 891 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/teli_olimpia/az-orszag-ahol-sor-nem-alkohol-nagyobb-mint-a-pluto-es-valos-gta-versenyt-rendeztek-2313559
több mint 12 éve
Az első kör párosításai:
SZERDA, FEB 12
21:00 C Czech Republic vs. Sweden
21:00 C Latvia vs. Switzerland
CSÜTÖRTÖK, FEB 13
12:00 B Finland vs. Austria
16:30 A Russia vs. Slovenia
16:30 A Slovakia vs. United States
21:00 B Canada vs. Norway
PÉNTEK, FEB 14
12:00 C Czech Republic vs. Latvia
16:30 C Sweden vs. Switzerland
21:00 B Canada vs. Austria
21:00 B Norway vs. Finland
SZOMBAT, FEB 15
12:00 A Slovakia vs. Slovenia
16:30 A United States vs. Russia
21:00 C Switzerland vs. Czech Republic
21:00 C Sweden vs. Latvia
VASÁRNAP, FEB 16
12:00 B Austria vs. Norway
16:30 A Russia vs. Slovakia
16:30 A Slovenia vs. United States
21:00 B Finland vs. Canadagaben
Természetesen minden napra jut egy jó meccs. Kíváncsi leszek a Svájciakra, de a legutóbbi vb keret nem ua. a "nagy csapatoknál" mint most + olimpia, de azért így is érdekes kis párharcok lesznek.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
Az első kör párosításai:
SZERDA, FEB 12
21:00 C Czech Republic vs. Sweden
21:00 C Latvia vs. Switzerland
CSÜTÖRTÖK, FEB 13
12:00 B Finland vs. Austria
16:30 A Russia vs. Slovenia
16:30 A Slovakia vs. United States
21:00 B Canada vs. Norway
PÉNTEK, FEB 14
12:00 C Czech Republic vs. Latvia
16:30 C Sweden vs. Switzerland
21:00 B Canada vs. Austria
21:00 B Norway vs. Finland
SZOMBAT, FEB 15
12:00 A Slovakia vs. Slovenia
16:30 A United States vs. Russia
21:00 C Switzerland vs. Czech Republic
21:00 C Sweden vs. Latvia
VASÁRNAP, FEB 16
12:00 B Austria vs. Norway
16:30 A Russia vs. Slovakia
16:30 A Slovenia vs. United States
21:00 B Finland vs. Canada

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Megnéztem a snowboard sloopstyle női selejtezőt, ha már téli olimpia van használjuk ki, hogy csak négy évente látjuk.
Csak arra célzok, hogy érdemes nézni minden közvetítést amit az ember meg tud nézni.

Jó kis pályát pakoltak össze az oroszok. Elég látványos volt + az ugrások, trükkök is.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 770 — a new hope (again)

pfff... ismét dejó 😊 eltudom képzelni, ahogy gondolkoztak, hogy ki közvetítse a bob, szánkó, skeleton versenyeket, majd rájöttek, hogy végtére itt is gyorsan mennek, olyan mint a forma 1, legyen szujó!!! 😀 knézy is vicces lesz biathlonnál tuti lesz egy kis kavar... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 618 — Poloska confirmed
Na akkor hogy örömködjek, nagybátyám 6. olimpiája jön, szakvezetőként a 2., de ami a legfontosabb: MAGYAR SZÍNEKBEN AZ ELSŐ! 😊eaglesmcnabb
Watwatwat? 😀
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 986 — je suis poloska
Na akkor hogy örömködjek, nagybátyám 6. olimpiája jön, szakvezetőként a 2., de ami a legfontosabb: MAGYAR SZÍNEKBEN AZ ELSŐ! 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
A téliről majd ide.
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 764 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
mit szóltok az "új" himnuszhoz?
 www.mob.hu/images/MOB/Magyar%20Himnusz%20B%20d%C3%BAr%20MOB.wav

szerintem tökéletes lettjjncaa
Szerintem pedig nagyon rossz. Az eleje kapkodós és bármennyire jó a zárás, odáig nem nagyon fogják lejátszani.

De a lényeg, hogy minél többször halljuk!gdavid
Miért ne játszanák le végig? Pont azért csináltak a 2:20-as verzió helyett egy 1:30 hosszút, hogy ne legyen az, hogy levágják a végét. Szerintem rendben van nagyon.

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan

szerintem tökéletes lettjjncaa
Szerintem pedig nagyon rossz. Az eleje kapkodós és bármennyire jó a zárás, odáig nem nagyon fogják lejátszani.

De a lényeg, hogy minél többször halljuk!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 764 — no es importante

szerintem tökéletes lett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tokio fogja rendezni a 2020-as Olimpiát, megelőzvén Madridot és Isztambult.Gabesz92
Ez borítékolva volt. Legalábbis nálam biztos.

több mint 12 éve
Maradt a birkózás. Szerencsére. 😊

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 664 — No 1 duplaszánkó fan
Hmm, megvan a költözési tervem: 14-16 közt Brazília, 18-20 Ázsia... interesting.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Tokio fogja rendezni a 2020-as Olimpiát, megelőzvén Madridot és Isztambult.Gabesz92
Újabb korán kelés, fuck. 😀Schleck
Vagy az, vagy utazunk 😀

több mint 12 éve
Újabb korán kelés, fuck. 😀

több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Tokio fogja rendezni a 2020-as Olimpiát, megelőzvén Madridot és Isztambult.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 199
csalódtam a bowl.hu-s dzsúdó fanokban 😊 holnap senki?jjncaa
Holnap meló, szombaton megyek.