Olimpia
22 feliratkozó
több mint 10 éve
Csöpög az eső, azon a lejtmeneten, ahol tegnap annyi bukás volt. Szegény csajok.Atya világ mekkorát bukott szegény lány 😮
dawyd728
több mint 10 éve
dawyd728
4 319
AZTAKURAVA mekkorát esett a holland csaj az élen.
több mint 10 éve
Jézusom mekkorát esett a holland csaj : O
több mint 10 éve
dawyd728
4 319
Csöpög az eső, azon a lejtmeneten, ahol tegnap annyi bukás volt. Szegény csajok.
több mint 10 éve
tényleg egy felvétel Lovas meccs helyett nem lehetne élő (mondjuk kerékpárt) adni???vazze ha felvétel tök mindegy mikor adják le, az a plusz 15 perc nem számít
több mint 10 éve
Ez az m4 közvetítés egy kalap fos. Interjuk bazdki amikor bicikli befuto van v bármiLassan 1 oraja nem mutattak élő sportot... Az olimpia 99%rol lemaradunk. A magyarokat latjuk persze, csak annyira nem erdekel egy tuti kieső magyar evezős v pingpongis ha van mas izgibb
több mint 10 éve
Koreai íjász csajok csak 10-eseket lőnek 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Csak én érzem azt, hogy az úszóknál valami kurvára el lett baszva a felkészítésnél? Vagy egyszerűen nem megy nekik az átállás vagy a teher nyomja őket agyon?azt mondták a hozzáértők, hogy várjunk holnapig😊
Bazzani
illetve egy úszóeb-ből nem lehet kiindulni
Szerkesztette: NB2
több mint 10 éve
Csak én érzem azt, hogy az úszóknál valami kurvára el lett baszva a felkészítésnél? Vagy egyszerűen nem megy nekik az átállás vagy a teher nyomja őket agyon?Vagy erős a mezőny? Ide mindenki a legjobbját hozza, ez is benne lehet...
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Bemondják mindjárt vége a kerónak, de inkább mutatunk felvételt, dilettáns gyökerek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
hátha valakit érdekel mégközben kiesett még egy magyar a pingpongban, Gárdos Robi (aki osztrák színekben játszik már elég régóta), már csak Gina és Oláh Benedek (finn színekben) van versenyben
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Csak én érzem azt, hogy az úszóknál valami kurvára el lett baszva a felkészítésnél? Vagy egyszerűen nem megy nekik az átállás vagy a teher nyomja őket agyon?
több mint 10 éve
másik topikból:Simán kikapott sajnos.
Rövidesen vége lehet a Ferrer-Istomin meccsnek (6-2, 5-1), utána Babos Timi jön, kb 19.05-től.
NB2
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
dawyd728
4 319
Bogiból én nem nézem ki az érmet. 4:01 kell majd hozzá. Egyéni csúcs meglehet, de az csak pontszerzésre elég. Remélem Ajna okosan belátta, h a futamában győzni kellett volna minimum(btw az se lett volna elég) és ezért engedett ki a végén, mert az elérhetetlen volt. Ha két lány mai úszását nézem, nem lesz harc az éremért a váltóban. Sőt. Inkább küzdeni kell a pontokért is. 😕
több mint 10 éve
Vak vagyok, vagy az egyik koreai íjászcsajnak tényleg hiányzik a középső ujja?
több mint 10 éve
Na jön cuki Bogi 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Pofán baszni baseball ütővel 😀Srácok, nyerjünk 10 aranyat és felőlem Geronazzo Maria is közvetíthet...... 😊azt hittem mást akarsz Mariskával😊
csi77
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Srácok, nyerjünk 10 aranyat és felőlem Geronazzo Maria is közvetíthet...... 😊azt hittem mást akarsz Mariskával😊
csi77
több mint 10 éve
Srácok, nyerjünk 10 aranyat és felőlem Geronazzo Maria is közvetíthet...... 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Jenő nulla hozzáadott értékkel bír a közvetítéshez, ezt bárki le tudja hozni, aki nem vak és van nete az úszások alatt. Nevetséges.Nem hogy hozzáadott értéke nincs, konkrétan elvesz 😀
gabokocka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Jenő nulla hozzáadott értékkel bír a közvetítéshez, ezt bárki le tudja hozni, aki nem vak és van nete az úszások alatt. Nevetséges.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Lovas Petra 4-1-gyel kiesett😕szerintem az komoly eredmény hogy hozott egy szettet!
NB2
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Lovas Petra 4-1-gyel kiesett😕