Olimpia
22 feliratkozó
több mint 13 éve
Bolt ismét jelesre vizsgázott. 😀Nemes gesztus. Ráadásul ha jól látom pont Sanya Richards-Ross eredményhirdetése volt éppen.
szaba
több mint 13 éve
33 nekem is. Tegnap meg 14 körül futottam gátat.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
33 champion!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
24 eddig a csúcs. De én mindig béna vagyok az ilyesmihez (is).www.google.hu/Vacak 30 :/Wyatt
Nah, ki mennyit dobott be?😛Vrijbloed
több mint 13 éve
Jaja, az eurosporton állandóan mutatták ez. És azt hiszem, hogy az m1 is ugyanezt a képet kapja tornáról, ezért ott is kellett lennie ennek.Ilyen mikor lesz az M1-en ? 😊Szerintem mutatták ezt, bár lehet, hogy az Eurosporton néztem.Pocs
http://pic.lg.ua/x/10/fd040b/abb87bc7.gifsüti
több mint 13 éve
Ilyen mikor lesz az M1-en ? 😊Szerintem mutatták ezt, bár lehet, hogy az Eurosporton néztem.
süti
több mint 13 éve
Ilyen mikor lesz az M1-en ? 😊Rögtön azután hogy leadják a Mátrix trilógiát. 😊
süti
több mint 13 éve
Az megvan, hogy a mai papíralapú Nemzetei Sport szerint a kubai nyerte a női rúdugrást (aki végül 2. lett)? Ezzel az erővel Isinbayevát is kihozhatták volna aranyérmesnek. 😊
több mint 13 éve

kár hogy nálunk nem írnak ki ilyen történeteket, szívesebben nézném ezeket a mindigi-tv reklámok helyett 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Evolúció:www.nytimes.com/interactive/2012/08/05/sports/olympics/the-100-meter-dash-one-race-every-medalist-ever.html
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
mivel nem voltam itthon szerdától, valaki röviden összefoglalná, hogy nem magyar szempontból nagyjából mik történtek? 😊
több mint 13 éve
jajj ez de gáz istenemSzerintem a humor az egyik legnehezebb műfaj. Hiába gondolod, hogy vicces vagy, ha senki sem röhög a poénodon. Ez az átlagéletben is szar, de ha ezt hivatásszerűen űzné ezt, vagy csak újságíróként jópofizni akar, akkor sokkal durvább. Ha nem röhög senki az általam viccesnek vélt íráson, akkor nem ők a hülyék, hanem én voltam gyenge. Ezek a gyerekek ezt nem értik.
sportgeza.hu/2012/london/cikkek/magyari_peter_nyerte_a_lolengest_az_olimpian/
Reggel még azon röhögtünk, hogy Magyari kolléga írt egy cikket Gyurta és Én címmel, ami nem is Gyurta Dánielről szólt, hanem a fotelből okoskodó, irigy, "én is simán megcsinálnám, ha annyit edzenék" típusú potrohos tévénézőkön élcelődött. De megdöbbentően sok embernek - nem megy az alapvető magyar szövegértés - nem esett le a tantusz, és azt hitték, itt Gyurta-gyalázás folyik
jjncaa
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
jajj ez de gáz istenemsportgeza.hu/2012/london/cikkek/magyari_peter_nyerte_a_lolengest_az_olimpian/
Reggel még azon röhögtünk, hogy Magyari kolléga írt egy cikket Gyurta és Én címmel, ami nem is Gyurta Dánielről szólt, hanem a fotelből okoskodó, irigy, "én is simán megcsinálnám, ha annyit edzenék" típusú potrohos tévénézőkön élcelődött. De megdöbbentően sok embernek - nem megy az alapvető magyar szövegértés - nem esett le a tantusz, és azt hitték, itt Gyurta-gyalázás folyik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
1 kis NFL-es kötödés: Sanya Richards-Ross és a Jags CBje Aaron Ross a 400m döntője után. 
Ma pedig remélem a - magyarok jó szereplése mellett persze(nem leszek itthon, szóval én mindent megtettem 😊 )- Isinbayeva történelmet ír. Ha jól tudom soha nem nyerte meg egy nő se még3× zsinórban ugyanazt a számot atlétikában.
több mint 13 éve
Felemáskorláton még durvább lenne a difi...süti
több mint 13 éve
Remélem ma megduplázodik a Londonban szerzett aranyaink száma Parsnak és Berkinek köszönhetően. Ha Hidvégi is felállna a dobogóra az lenne a hab a tortán.Ja és Sanya Richards-Ross is fusson be 1. ként 400on, ha már a kedves férje olyan sokat utazott miatta.
több mint 13 éve
Az a Kedves Vezető oltalma alá eső csodák otthona.8 év után, újra vezeti az éremtáblát a szabadság földje és a bátorság otthona.Észak-Korea?Amadeus91
Maradjon is így.Hanni

süti