Olimpia

22 feliratkozó

5 napja
NB2 New England Patriots 27 891 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 643 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bolt ismét jelesre vizsgázott. 😀
szaba
Nemes gesztus. Ráadásul ha jól látom pont Sanya Richards-Ross eredményhirdetése volt éppen.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 199
Bolt ismét jelesre vizsgázott. 😀
több mint 13 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
27 😀

több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 211 — Invisible man
33 nekem is. Tegnap meg 14 körül futottam gátat.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 770 — a new hope (again)
33 champion!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 643 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.google.hu/

Nah, ki mennyit dobott be?😛Vrijbloed
Vacak 30 :/Wyatt
24 eddig a csúcs. De én mindig béna vagyok az ilyesmihez (is).
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 www.google.hu/

Nah, ki mennyit dobott be?😛Vrijbloed
Vacak 30 :/

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 www.google.hu/

Nah, ki mennyit dobott be?😛
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ilyen mikor lesz az M1-en ? 😊
http://pic.lg.ua/x/10/fd040b/abb87bc7.gifsüti
Szerintem mutatták ezt, bár lehet, hogy az Eurosporton néztem.Pocs
Jaja, az eurosporton állandóan mutatták ez. És azt hiszem, hogy az m1 is ugyanezt a képet kapja tornáról, ezért ott is kellett lennie ennek.

több mint 13 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
süti
Szerintem mutatták ezt, bár lehet, hogy az Eurosporton néztem.

több mint 13 éve
süti
Rögtön azután hogy leadják a Mátrix trilógiát. 😊
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 13 éve
Az megvan, hogy a mai papíralapú Nemzetei Sport szerint a kubai nyerte a női rúdugrást (aki végül 2. lett)? Ezzel az erővel Isinbayevát is kihozhatták volna aranyérmesnek. 😊
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 444 — "Grammar maci"

kár hogy nálunk nem írnak ki ilyen történeteket, szívesebben nézném ezeket a mindigi-tv reklámok helyett 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Evolúció:
 www.nytimes.com/interactive/2012/08/05/sports/olympics/the-100-meter-dash-one-race-every-medalist-ever.html

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 409 — Whoops, looks like something went wrong.
 hircsarda.blog.hu/2012/08/06/nevet_valtoztat_berki_krisztian?fb_action_ids=3761046902103&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%223761046902103%22%3A10151976347665024}&action_type_map={%223761046902103%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

😀 😀 😀

több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
mivel nem voltam itthon szerdától, valaki röviden összefoglalná, hogy nem magyar szempontból nagyjából mik történtek? 😊
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 249 — Bears & Illinois fan
jajj ez de gáz istenem

sportgeza.hu/2012/london/cikkek/magyari_peter_nyerte_a_lolengest_az_olimpian/

Reggel még azon röhögtünk, hogy Magyari kolléga írt egy cikket Gyurta és Én címmel, ami nem is Gyurta Dánielről szólt, hanem a fotelből okoskodó, irigy, "én is simán megcsinálnám, ha annyit edzenék" típusú potrohos tévénézőkön élcelődött. De megdöbbentően sok embernek - nem megy az alapvető magyar szövegértés - nem esett le a tantusz, és azt hitték, itt Gyurta-gyalázás folyik
jjncaa
Szerintem a humor az egyik legnehezebb műfaj. Hiába gondolod, hogy vicces vagy, ha senki sem röhög a poénodon. Ez az átlagéletben is szar, de ha ezt hivatásszerűen űzné ezt, vagy csak újságíróként jópofizni akar, akkor sokkal durvább. Ha nem röhög senki az általam viccesnek vélt íráson, akkor nem ők a hülyék, hanem én voltam gyenge. Ezek a gyerekek ezt nem értik.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
 index.hu/napirajz/2012/08/06/igazi/
😀

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 763 — no es importante
jajj ez de gáz istenem

sportgeza.hu/2012/london/cikkek/magyari_peter_nyerte_a_lolengest_az_olimpian/

Reggel még azon röhögtünk, hogy Magyari kolléga írt egy cikket Gyurta és Én címmel, ami nem is Gyurta Dánielről szólt, hanem a fotelből okoskodó, irigy, "én is simán megcsinálnám, ha annyit edzenék" típusú potrohos tévénézőkön élcelődött. De megdöbbentően sok embernek - nem megy az alapvető magyar szövegértés - nem esett le a tantusz, és azt hitték, itt Gyurta-gyalázás folyik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
1 kis NFL-es kötödés: Sanya Richards-Ross és a Jags CBje Aaron Ross a 400m döntője után.

Ma pedig remélem a - magyarok jó szereplése mellett persze(nem leszek itthon, szóval én mindent megtettem 😊 )- Isinbayeva történelmet ír. Ha jól tudom soha nem nyerte meg egy nő se még3× zsinórban ugyanazt a számot atlétikában.
több mint 13 éve
süti
Felemáskorláton még durvább lenne a difi...
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
több mint 13 éve
Remélem ma megduplázodik a Londonban szerzett aranyaink száma Parsnak és Berkinek köszönhetően. Ha Hidvégi is felállna a dobogóra az lenne a hab a tortán.

Ja és Sanya Richards-Ross is fusson be 1. ként 400on, ha már a kedves férje olyan sokat utazott miatta.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 618 — Poloska confirmed
8 év után, újra vezeti az éremtáblát a szabadság földje és a bátorság otthona.

Maradjon is így.Hanni
Észak-Korea?Amadeus91
Az a Kedves Vezető oltalma alá eső csodák otthona.