Olimpia
22 feliratkozó
több mint 1 éve
A fenébe... na majd LA-ben, mert fiatalok
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
negyedik
több mint 1 éve
nem lett érem kenuban 😕
több mint 1 éve
Van már női kenu is?!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ligetit úgy tűnik elverik, mint szódás a lovát.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Na hátha Nagy és Kiss éremmel kezd, papíron jöhet
több mint 1 éve
Itt nincs sok esély sajna 😊
több mint 1 éve
SZÉKELY xD Azt hiszi, hogy női K2 500on nyerünk aranyat és ezzel Új-Zélandot behozzuk, amikor azon a döntőt ott van a címvédő Lisa Carrington Új-Zélandot képviselve xD
több mint 1 éve
Ligeti meccsén kajakra Lebronnak hívják a judge-ot😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
West fixen a mérő embereket célozta. Méterekkel szektoron kívül ment, 3 ember közé.
több mint 1 éve
Gyerünk drusza
több mint 1 éve
ebből is látszik nem minden a pénz......máskor azzal piszkáltok hogy negatívkodok, meg siránkozom most meg próbálkozom a másik oldalt, de hát....nem jó nektek semmise 😉Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊Ha pedig azt nézzük, hogy mennyivel több pénzt égettek el rá a korábbi olimpiákhoz képest, akkor meg borzalmas
dande2
r.baggio
több mint 1 éve
Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊Ha pedig azt nézzük, hogy mennyivel több pénzt égettek el rá a korábbi olimpiákhoz képest, akkor meg borzalmas
dande2

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
10 perc és kajak-kenu döntők
több mint 1 éve
Ahogy elnézem reálisan olyan 11-16. hely között végezhetünk az éremtáblázaton, aminél volt jobb, de ha azt nézzük kik vannak mögöttünk, akkor meg nagyon jó. Egyedül Új-Zéland lesz, aki "meglepetésként" megelőzhet, meg az írek még. Minden jó, ha vége jó lehet ez vasárnapra. Reméljük így lesz 😊
több mint 1 éve
Nagyon bírom Székelyt. Miután kimondta Thiam dobása után, hogy eldőlt. 5seccel később meg azt mondta, hogy "ne kiabáljuk még el". Kedves Dávid, egyedül itt te kiabáltad el.
több mint 1 éve
Megjegyezte, hogy Elon Musk azon ötletét nem értette és kedvelte, hogy a twittert x-re próbálja átnevezni, és még hozzátette, hogy sok más döntését sem érti a dél-afrikai bányás maffia család leszármazottjának.Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.mit mondott mar??
Sixo
csebi
több mint 1 éve
Amúgy vicces, hogy Raso olimpiai bajnok. Mikor én úsztam ő még ebihalként úszta mindig az 1500akat a versenyeken, mi meg sajnáltuk, hogy Szokolai biztos szívatja 😂Jól megszívatta 😀
szaba
több mint 1 éve
Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.mit mondott mar??
Sixo
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Köszönjük Dávid ezt a politikai részt a közvetítésben. Én sem értem Muskot, egyetértek veled.