Olimpia
22 feliratkozó
több mint 2 éve
kíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt ígymi történt pontosan? csak a végére kapcsoltam oda
Szesze
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 2 éve
deAz amúgy mennyire jellemző, hogy a rendező ország nagyságrendekkel több érmet szerez az olimpián mint 4 évvel előtte? Csak mert a franciáknál Tokiohoz képest már most minden éremből több van most, pedig van még 1 hét hátra...A görögök emlékeim szerint nem szerepeltek sokkal jobban.
bobi0092
Kampman
több mint 2 éve
Az amúgy mennyire jellemző, hogy a rendező ország nagyságrendekkel több érmet szerez az olimpián mint 4 évvel előtte? Csak mert a franciáknál Tokiohoz képest már most minden éremből több van most, pedig van még 1 hét hátra...én pont erre várok, hogy ezt megnézzem
bobi0092
a londoni olimpián a hazaiak iszonyat nagyon robbantottak, utána pl tök csalódás volt a szereplésük
pl pályakerékpáron még a takarító is szerzett érmet, iszonyat miket taroltak ott, de máshol is
több mint 2 éve
De jó, hogy abszolút hülye vagyok a judohoz, nincs miért felbasznom magam 😀Eddig én azt hittem női párbajtőr francia-japán meccsről van szó.
shagi0206
több mint 2 éve
Az utóbbi 1 órához képest komolyan mondom, hogy a női soccert inkább komolyan tudom venni.
több mint 2 éve
kíváncsi leszek ennek a meccsnek a visszhangjára, mert azért ez tényleg durva volt így
több mint 2 éve
Az amúgy mennyire jellemző, hogy a rendező ország nagyságrendekkel több érmet szerez az olimpián mint 4 évvel előtte? Csak mert a franciáknál Tokiohoz képest már most minden éremből több van most, pedig van még 1 hét hátra...A görögök emlékeim szerint nem szerepeltek sokkal jobban.
bobi0092
több mint 2 éve
Cigányok! Cigányok!
több mint 2 éve
Igazából ez szörnyű keserédessé teszi Teddy carryjét. Kibaszott franciák...
több mint 2 éve
De jó, hogy abszolút hülye vagyok a judohoz, nincs miért felbasznom magam 😀
több mint 2 éve
Az amúgy mennyire jellemző, hogy a rendező ország nagyságrendekkel több érmet szerez az olimpián mint 4 évvel előtte? Csak mert a franciáknál Tokiohoz képest már most minden éremből több van most, pedig van még 1 hét hátra...
több mint 2 éve
出来レース trending
több mint 2 éve
Hányinger a hazai pálya
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
szegény japánokat tejesen kicsinálták ezek a mocskok, pofátlan csalás
több mint 2 éve
Nahát, hihetetlen, komolyan mondom, ilyet, micsoda sztori, aki látott ilyet, az jelentkezzen, csoda, varázslat, comeback for the ages7. meccsen jön majd Tyrone, golden score-ban földhöz bassza a már kétszer megintett ellenfelet, tömeg tombol, tökéletes pillanat.3-1-nél írtam
Kampman
Kampman
több mint 2 éve
Szá-nal-mas!!!
több mint 2 éve
mocskos csalók
több mint 2 éve
gratulálok..
több mint 2 éve
hát, usának nem volt szoros meccse a csoportbanígy kicsit növelném az esélyét hogy kiesnek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
kommentatorok is csak rohogni tudnak ezen a csalason, csak nem mondhatjak ki😃
több mint 2 éve
In his free time, Modric is out there winning medals at the Olympics pic.twitter.com/NaKYmoAC0E
— Troll Football (@TrollFootball) August 2, 2024
több mint 2 éve
majdnem 😊