Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

PC és Konzol

27 feliratkozó

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 399
nba 2k21 epic store-ban free
Negritis
Hát örülök, hogy ezért nem fizettem 😀

Utoljára a Live 08-cal játszottam, most ez kb. teljesen alien volt nekem.

Az egész irányítást látványosan kontrollerre tervezték (én már örökre a billentyűzet + egérnél fogok leragadni), kb. ezer gomb és kombináció van mindenre, már a menün belül sem lehet normálisan navigálni, mert sokszor nem egyértelmű, hogy a játék milyen gomb lenyomását várja tőlem, hogy azt történjen, amit szeretnék.

Egyelőre csak practice módokban próbáltam játszani, de ott is hülyére vert a gép normál fokozaton is. Állandóan írja, hogy mit kéne csinálnom és nyomnom, de nem az általam beállított gombokat javasolja, hanem amit szerinte kontrolleren kéne.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 875 — The Mathematician
minden idők egyik legjobbja a trilógia sztem
a történet és a karakterek zseniálisak
Negritis
benne abban top10 történet alapú játékban, amivel sosem játszottam 😀

nem fognak meg sem a ME, sem a AC, sem a Last of Us stb.

Dark Souls, Zelda, régi FF, meg úgy általában a "furcsább" történetmesélős játékok jobban érdekelnek
Gyurma Pappa
az AC története sztem pont gyenge 😊

ha PC-n játszol akkor a mostani humble choice-ban benne van a hellpoint és ha érdekel oda is tudom adni a kulcsot mert én még KS-en támogattam őket

ha nem PC-n akkor is elérhető amúgy

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 16 012 — zászló zászló szív
Negritis
benne abban top10 történet alapú játékban, amivel sosem játszottam 😀

nem fognak meg sem a ME, sem a AC, sem a Last of Us stb.

Dark Souls, Zelda, régi FF, meg úgy általában a "furcsább" történetmesélős játékok jobban érdekelnek

több mint 5 éve
welcome to alliance military database
briareos
jó, de a vége jobb lett a háromnak?
shawnka
Annyira furcsa, hogy nem értek valamit 😀 miről van szó?
Gyurma Pappa
mass effect legendary edition
tldr: mass effect 1 visual upgrade (tényleg jó lett) meg jópár quality of life improvement, 2-3an is vasaltak kicsit, 3 alapjáték, 40 dlc mindez 59,90 eur ért.
briareos
akkor ezért nem értettem 😀
Gyurma Pappa

több mint 5 éve
briareos
shawnka
Gyurma Pappa
tldr: mass effect 1 visual upgrade (tényleg jó lett) meg jópár quality of life improvement, 2-3an is vasaltak kicsit, 3 alapjáték, 40 dlc mindez 59,90 eur ért.
briareos
akkor ezért nem értettem 😀

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
briareos
shawnka
Gyurma Pappa

több mint 5 éve
briareos
shawnka

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 49 035 — Whoops, looks like something went wrong.
Negritis
PS5-re bezzeg nem, azert 23 ezret kellene perkalni.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
briareos
shawnka
őszintén, nem érdekel.
briareos
nyilván, ennyire vagyok tőle, hogy megvegyem moströgtön
shawnka
kurvajó

több mint 5 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
briareos
shawnka
őszintén, nem érdekel.
briareos
nyilván, ennyire vagyok tőle, hogy megvegyem moströgtön
több mint 5 éve
briareos
shawnka
őszintén, nem érdekel.

több mint 5 éve
zsomborparrag Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 702 — Tyrone Creek
briareos
több mint 5 éve

Szerkesztette: Kúrfürst briareos

több mint 5 éve
egész korrekt kis játék lehetne a DA:I ha nem basszák el a harcot 😕

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 865 — Lucas Scott
ugye én is még Máltán voltam toltam az AC: Originst. elején nagyon komolyan, minden területet teljesen kivittem stb, de sehogysem haladtam a sztorival (bár a legalább könnyű volt, mert mindig a javasolt level felett voltam kb 7-10 szinttel). aztán mikor megvettem haza a repjegyem akkor elkezdtem a sztoryt tolni, de nem sikerült kivinnem végül. amúgy nekem nagyon nagy hangulata van a játéknak, beszippantott, utolsó másfél hétben nem is nagyon játszottam mással, fifával sem, forzával sem egy pici NHL volt de az csak felkúrta az agyam.
a story nem lenne rossz nagyvonalakban, de akik a részleteket dolgozták ki azok annyira nem voltak jók | meghal a Shadya vagy ki az a kisgyerek, akik kővel lehajítottak a Nílusba. kb utána akkor érzékeny rész volt felépítve, amit nem ismertem. konkrétan a kiscsajnak van 2 sora előtte, ismerem 1 perce és annyira megérinti Bayeket, mint a fia v jobban. Rohadtul nem tudtam vele azonosulni ... |

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 091 — no es importante
Zseniális ugye? 🙂 engem ráadásul úgy tudott ennyire beszippantani, hogy egyébként a főbb plot twisteket már elspoilereztem részben magamnak részben mások. Szoval a sztori tekintetében olyan nagy meglepetések nem értek. Illetve de. Hogy még így életem egyik meghatározó videojátékos élménye lett 🙂
Cowboykarcsi90
Engem már az meglepett, hogy be mertek vállalni egy előzménytörténetet, ismerve az összes karakter sorsát, de itt tényleg a sokrétű felfedezésen van a hangsúly, órákat eltölt csak azzal az ember, hogy vadakra vadászik
r.baggio
A sztorival amugy hogy állsz? Akárhogy is, nekem csak az volt ami a leginkább vitte előre a játékot és odaszegezett a kontroller elé. A sztori meg a karakterek.
Cowboykarcsi90
30%-nál, de vadászattal és herbalisztikával többet foglalkozok 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 577 — …not me…Im in my prime!
Zseniális ugye? 🙂 engem ráadásul úgy tudott ennyire beszippantani, hogy egyébként a főbb plot twisteket már elspoilereztem részben magamnak részben mások. Szoval a sztori tekintetében olyan nagy meglepetések nem értek. Illetve de. Hogy még így életem egyik meghatározó videojátékos élménye lett 🙂
Cowboykarcsi90
Engem már az meglepett, hogy be mertek vállalni egy előzménytörténetet, ismerve az összes karakter sorsát, de itt tényleg a sokrétű felfedezésen van a hangsúly, órákat eltölt csak azzal az ember, hogy vadakra vadászik
r.baggio
A sztorival amugy hogy állsz? Akárhogy is, nekem csak az volt ami a leginkább vitte előre a játékot és odaszegezett a kontroller elé. A sztori meg a karakterek.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
 www.pcgamesn.com/doom-eternal/drums?amp

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
 www.polygon.com/2021/4/22/22398340/cd-projekt-red-april-2021-investors-call-refund-details-costs

több mint 5 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
CRPG összefoglaló. A konklúzió szerintem hibás, de ezt leszámítva igényes anyag.

www.youtube.com/watch?v=4P4xJ34dmqQ
Cancel Culture
majd megnézem,
ránézve a listára:
ha major crpg-ről beszélünk a Dragon Age 2 sztem hiányzik innen
valamint ugye ott volt a masszívan sikeres Undertale
a Sword Coast Legends is elég nagy hírverést kavart mikor jött, csak persze bebukott és most már el se érhető sehol

kevesen ismerik, de én a Lords of Xulimát javaslom bárkinek
valamint ez nekem bundle-ből van meg és még nem toltam, de nagyon jókat mondanak róla:
Seven: Enhanced Edition
Negritis
Csak szerepjáték szerelmeseknek.
Na végigtoltam a Pathfindert. Nem tudom mit szedhet az, aki ezt bármilyen tekintetben, bármilyen szempontrendszer alapján a Pillars elé képes tenni..., de abból a cuccból nekem biztosan nem kell.

Unalmas volt, kiegyensúlyozatlan kasztokkal, és harcrendszerrel... lelövöm a poént | 1 szint monk (Crane Style) & maradék szint Druida/Wizard/Sorcerer oszt annyi. | A játék nehézsége abban áll, hogy pl. 3. szintű partival kell lehentelni 6. szintű ellenfelet, és a hencsmeneket. AI-t itt sem sikerült írni. A legnagyobb kihívás, hogy el ne und a folyamatos utazgatást, és táborozást, és a tök súlytalan társakat.

Eleve az összes AD&D D&D rendszer irgalmatlan baja a Sötét szem alapú rendszerekkel szemben, hogy túl fontosak bizonyos tulajdonságok, a min-max értelmetlen szintre vihető, és a varázshasználókon kívül senki nem használ intelligenciát. Ezzel szemben a Sötét szem alapú rendszerekben szinte bármilyen koncepció szerint összerakott buildnek van értelme, pl bármiből lehet intelligent buildet csinálni, mert az intelligencia pl. boostolja a képességek időtartamát.

Képességeknél, jártasságoknál ugyanez a helyzet.
Pathfinderben pillanatra sem éreztem, hogy nagyon meg kell fontolnom, milyen jártasságot tolok, ugyanez mondjuk a Deadfireben kritikus. Junkie Monknál felépítesz egy komoly Alchemit, az pl. amúgy is drogófüggő monkból potens DPS-t, vagy tankot csinál, ha nem tolod túl....ha túltolod halottat, nagyon gyorsan.

Ami viszont nagyon jó az a Disco Elysium. Agyas szerepjáték, sok lélekkel, no az tetszik.

Sending out an S.O.S
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90
r.baggio
A legendás állatokból nagyon baszó cuccokat lehet csinátatni.

A legendás bullgator meg egy perfect bison pelt komboval olyan kabátot csináltattam hogy clint eastwood is megirigyelné 😀

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 956 — nabege2@yahoo.com
Cowboykarcsi90
r.baggio
amíg csak szórakozik oké, de az a perfect skin perfectre lőni már viszont rohadt idegesítő
volt olyan elvetemült aki még madarakra is nekiállt vadászni perfect skinért
nekem elég volt a táborhoz megtalálni a skineket (nem sikerült)
több mint 5 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 091 — no es importante
Cowboykarcsi90

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
... végre valami, ami miatt újra kedve van az embernek bekapcsolni a konzolt
r.baggio
Az RDR 2 nem tetszett?
Cowboykarcsi90
Megrendeltem már egy hete használt dvd-n akcijósan, de a konzolvilág csak nem akar jelentkezni 😊 kb ez az egyetlen játék, amivel még tényleg játszani akarok
r.baggio
Áh, eszméletlen ez a játék, a fociszezon kezdetéig másra nem is lesz időm, az nyilvánvaló 😊
r.baggio