NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
8
5
2:20, Arena4
PC és Konzol
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
semmi baj, csak gondoltam szólok, lehet nem tudtad, hogy én jelöltelek be, bár oda írtam mellékletként, hogy Little Jarry vagyok 😉Habi, felvettelek PSN -re 1 hete, de még mindig nem fogadtad el!Little Jarryjogos!
bocsi, nem volt bedugva a net a ps-be mostanában. sorry.
holnap visszajelöllek!Habi
több mint 14 éve
Habi, felvettelek PSN -re 1 hete, de még mindig nem fogadtad el!Little Jarryjogos!
bocsi, nem volt bedugva a net a ps-be mostanában. sorry.
holnap visszajelöllek!
JT Daniels fan
több mint 14 éve
CIV V elvarázsolt, nem is készülök rendesen az órákra 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
WRC Fia World Rally Championshipről vélemények? 😊Asbeenekem a demo nagyon tetszik, bár nem kormánnyal próbáltam, mindenképp beszerzem majd, ha lesz zseton a PES meg a GT5 után (utóbbiban is van WRC!)
több mint 14 éve
WRC Fia World Rally Championshipről vélemények? 😊
több mint 14 éve
Három kérdésem lenne még a beállításokhoz a Fifában. A saját játékos szöktetését melyik konzolos jelre tudom beállítani?Valamint az automata mentést hogyan lehet kibuherálni?
És az utolsó, hogy a tekert lövést mivel lehet kivitelezni?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Habi, felvettelek PSN -re 1 hete, de még mindig nem fogadtad el!
több mint 14 éve
ma 4 körül Krasic alázni fog 😛megvettem én is a fifát divat úgyhogy ma elkenlek ha jó neked 😛Jocién vettem meg neked, de mképpen várom a nagy Krasicodat 😀Divat
legyél majd msn-en
több mint 14 éve
megvettem én is a fifát divat úgyhogy ma elkenlek ha jó neked 😛Jocién vettem meg neked, de mképpen várom a nagy Krasicodat 😀
|
több mint 14 éve
megvettem én is a fifát divat úgyhogy ma elkenlek ha jó neked 😛
több mint 14 éve
RT=sprintDivatle tudná valaki írni hogy a többi cucc mit takar? csak mert a sprintet nem tudom beállítani billetyűzetre, pedig 3 éve először leszedtem a fifat és tetszeneharomt
vki pc-n fifa11?
|
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Xboxrasuperbrutal88http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=73621 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Divatle tudná valaki írni hogy a többi cucc mit takar? csak mert a sprintet nem tudom beállítani billetyűzetre, pedig 3 éve először leszedtem a fifat és tetszene
több mint 14 éve
hát én ma kipróbáltam a Pes demót Ps3mon, de nem tudomnekem nem tetszik, bár ez talán túl kemény, a nekem túl fura talán nyerőbb
a hangok olyan cuppanósok, stadion élettelen, furcsa is nekem, bár fifához vagyok szokva
viszont a passzolások bejönnek, de a hangok nagyot szednek le rajta
a licenceket nem nézem, bár ez nálam is fontos dolog, de erre hivatkozni nem éri, plusz meg lehet oldani
biztos sokaknak a Pes tetszik jobban, tiszteletben tartom őket, de nálam nem veheti fel a versenyt a Fifa-val
JT Daniels fan
több mint 14 éve
J.Jaguars
36
Hello!Madden 08-hoz fellelhető ilyen endzone a Jaguars-hoz? http://forum.jaguars.com/uploads/gallery/1285595422/med_gallery_157_281760.jpg Előre is kösz!
Üdv.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
PS3ti pc-n v boxon nyomjátok?DivatLJ köszönöm szépen 😊nincs mit, ha tényleg nem vagy önző akkor tuti beférsz 😉
megcsináltam a profimat nagyon csúúúúnyára 😀Habi
amúgy miért nem csinálsz gameface -t? vagy már nincs?Little Jarry
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Xboxra
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A demo lehet jobb de a FIFA akkor is jobb mert nincs benne semmi névtorzitás meg normális csapatnevek lesznek benne ebben sokkal jobb a FIFAsuperbrutal88Építő jellegű kritika...egy 5 mega-s patch segít rajtad...ezt hozni fel a PES ellen,tipikus!!
nem kell győzködni egyik tábort sem...tavaly még nagy ívben leszaroztam a Fifa-t idén nem teszem mert maradandó élmény az is...akinek meg nehezére esik egy "brutálisan" nehéz patch-et feltenni,2 nappal megjelenés után,az ne PESezzen...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A demo lehet jobb de a FIFA akkor is jobb mert nincs benne semmi névtorzitás meg normális csapatnevek lesznek benne ebben sokkal jobb a FIFA
több mint 14 éve
JoeyPorter
2 630
Most próbáltam ki a PES demo-t hát iszony durva :o :cool: ,fifa demo ment is a kukába,pes megrendelésre került 😊Nállam is a PES a nyerő a Fifa idén télleg nagyon magasra tette a lécet,de a PES ismét túlszárnyalta...igazi fociSZIMULÁTOR mint azt már leírták...igaz várni kell a patchekre de sztem naon megéri!!!Vélemények a FIFA 11 vs. PES 11 ügyben?Sebiiegyértelműen a PES a jobb... a FIFAban ugyan több bajnokságban kipróbálhatod magad, de a grafika, és a játékélmény miatt én a PES-t választanám....eaglesmcnabb
De,superbrutal88 véleményére is lehet alapozni!! 😂 Már értem miért szereti a "fifaát" 😀 😂M_ViCk
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ez teljesen igaz....az utóbbi évekbe ahogy kijött a PES egyből letettem a Fifa-t(ugye az mindig hamarabb jött ki) de idén ez nem történt meg...mind2-t szoktuk ütni....nagy respekt az EAnek...hát az utóbbi időben egyértelműen PES-t hoztam volna ki győztesnek a 2 közül...de így h végre nextgen-es lett a fifa hááát nemtom, egész jó lett az is...kell még pár meccs mind2-el, de az biztos, h most szoros lesz a végeredmény a 2 között.Divategyértelműen a PES a jobb... a FIFAban ugyan több bajnokságban kipróbálhatod magad, de a grafika, és a játékélmény miatt én a PES-t választanám....eaglesmcnabbNállam is a PES a nyerő a Fifa idén télleg nagyon magasra tette a lécet,de a PES ismét túlszárnyalta...igazi fociSZIMULÁTOR mint azt már leírták...igaz várni kell a patchekre de sztem naon megéri!!!
De,superbrutal88 véleményére is lehet alapozni!! 😂 Már értem miért szereti a "fifaát" 😀 😂M_ViCk
több mint 14 éve
hát az utóbbi időben egyértelműen PES-t hoztam volna ki győztesnek a 2 közül...de így h végre nextgen-es lett a fifa hááát nemtom, egész jó lett az is...kell még pár meccs mind2-el, de az biztos, h most szoros lesz a végeredmény a 2 között.Nállam is a PES a nyerő a Fifa idén télleg nagyon magasra tette a lécet,de a PES ismét túlszárnyalta...igazi fociSZIMULÁTOR mint azt már leírták...igaz várni kell a patchekre de sztem naon megéri!!!Vélemények a FIFA 11 vs. PES 11 ügyben?Sebiiegyértelműen a PES a jobb... a FIFAban ugyan több bajnokságban kipróbálhatod magad, de a grafika, és a játékélmény miatt én a PES-t választanám....eaglesmcnabb
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nállam is a PES a nyerő a Fifa idén télleg nagyon magasra tette a lécet,de a PES ismét túlszárnyalta...igazi fociSZIMULÁTOR mint azt már leírták...igaz várni kell a patchekre de sztem naon megéri!!!Vélemények a FIFA 11 vs. PES 11 ügyben?Sebiiegyértelműen a PES a jobb... a FIFAban ugyan több bajnokságban kipróbálhatod magad, de a grafika, és a játékélmény miatt én a PES-t választanám....eaglesmcnabb
De,superbrutal88 véleményére is lehet alapozni!! 😂 Már értem miért szereti a "fifaát" 😀 😂
több mint 14 éve
Vélemények a FIFA 11 vs. PES 11 ügyben?Sebiiegyértelműen a PES a jobb... a FIFAban ugyan több bajnokságban kipróbálhatod magad, de a grafika, és a játékélmény miatt én a PES-t választanám....
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Nem bántásként, de tőled annyira ilyen véleményt vártam. 😀Vélemények a FIFA 11 vs. PES 11 ügyben?SebiiA pes egy nagy sz.r lesz benne megint kb 10 bajnokság mig a Fifaába több mint 35 meg grafikára is jobbnak tűnika fifa.superbrutal88