Politika
66 feliratkozó
több mint 1 éve
Az én szememben ez arról szól, hogy maradjon-e Budapest ellenzéki vagy sem. Lehet itt bújkálni az LMP-ben, meg "nem kötök koalíciót a fidesz-el" színjátékot nyomni, attól még Vitézy a fidesz jelöltje az elejétől fogva és az is marad, Tarlós 2.0...egyébként azon kívül, hogy KariGeri nemfidesz, mitől lenne jobb főpolgi, mint Vitézy (aki, ahogy lentebb már írták, egy településfejlesztési szakpolitikus kb, él-hal Bp-ért, elmúlt években is számtalan fejlesztési koncepciót bemutatott stb., tehát lennének ötletei..)?Én is ebben a cipőben járok, simán leszavaztam volna Vitézyre de most már nem sok kedvem van ezután a színjáték után, tudom hogy be fog következni..de reméltem talán nem. Át kell gondolnom hova húzom az x-et hétvégén.
tényleg érdekel, látva, hogy rengetegen eddig leszavaztak volna rá (Vitézyre), emiatt pedig már nem. (miközben az LMP és Ungár Péter, akinek szintén van némi NER kapcsolata volt eddig köztudottan a legnagyobb támogatója)
bogjosi
Nomac
Én attól félek, hogy ha most nyer Vitézy és a fidesz valamennyi pénz befolyat a fővárosba a következő 2 évben, akkor 4/5 lesz 2026-ban, de legalábbis marad a 2/3, azok miatt, akik eddig azért szavaztak a fidesz ellen, mert mindig is a fővárost szopatták és 2026-ban átszavaznak a fideszre, mert "hát jó ez nekünk most már"...
Persze tudom, hogy egyesek szerint örülni kell, ha jön majd pénz, meg fejlődik a város, csak kérdés milyen áron és ha az az ára, hogy marad a fideszes mutyihenger, akkor én inkább nem kérek belőle...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Ne felejtsük el h Vitezyvel jönne a teljes NER slepp és Budapest is szépen NeRes kifizető hely lenne.egyébként azon kívül, hogy KariGeri nemfidesz, mitől lenne jobb főpolgi, mint Vitézy (aki, ahogy lentebb már írták, egy településfejlesztési szakpolitikus kb, él-hal Bp-ért, elmúlt években is számtalan fejlesztési koncepciót bemutatott stb., tehát lennének ötletei..)?Vitézy sztem alkalmatlan politikusnak
tényleg érdekel, látva, hogy rengetegen eddig leszavaztak volna rá (Vitézyre), emiatt pedig már nem. (miközben az LMP és Ungár Péter, akinek szintén van némi NER kapcsolata volt eddig köztudottan a legnagyobb támogatója)
bogjosi
Vannak idealista elképzelései és demagóg faszsagai
De államtitkárként is látszott hogy súlytalan
Én annak örülnék ha pmh lenne kg mellett
Negritis, a vajda
Nekem nincs bajom aki ennek tudatában is Vitezyre szavaz de hat akkor az a NERre is szavaz egyúttal.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
egyébként azon kívül, hogy KariGeri nemfidesz, mitől lenne jobb főpolgi, mint Vitézy (aki, ahogy lentebb már írták, egy településfejlesztési szakpolitikus kb, él-hal Bp-ért, elmúlt években is számtalan fejlesztési koncepciót bemutatott stb., tehát lennének ötletei..)?Vitézy sztem alkalmatlan politikusnak
bogjosi
Vannak idealista elképzelései és demagóg faszsagai
De államtitkárként is látszott hogy súlytalan
Én annak örülnék ha pmh lenne kg mellett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
szerintem meg így is lesz legalább 30%, aki a fidesz listájára szavaz Budapesten. az LMP listájára szintén érkezhet úgy tizenvalahány százalék, és még ott van fidesz szatellitpártnak a Mi Hazánk is, aki szintén bekerülhet a fővárosi közgyűlésbe. ha minden összejön ennek a három pártnak még többsége is lehet a fővárosi közgyűlésben, de azért remélem, hogy nem így lesz, és az LMP listájára nem fognak annyian szavazni.Ez a meglátjuk kategória.pont így tudja ezt a fidesz megoldani. a fideszre meg az LMP listájára érkező szavazat mind rájuk érkezik. a fidesz listájára értelemszerűen ellenzéki nem szavazott volna. az LMP listájára igen.De a Fidesznek az a lényeg (szerintem), hogy minél több embert a közgyűlésbe juttasson, és a lehető legtöbb voksot begyűjtse az EP lista Budapesten.Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
csipkelli
deyell
csipkelli
deyell
Szerintem nagyon gyatra lesz a fővárosi Fidesz lista eredménye. És azt is, hogy a fővárosi LMP listára adott szavazatok megjelennek-e a Fideszre adott EP lista voks formájában.
csipkelli
built for this shit
több mint 1 éve
egyébként azon kívül, hogy KariGeri nemfidesz, mitől lenne jobb főpolgi, mint Vitézy (aki, ahogy lentebb már írták, egy településfejlesztési szakpolitikus kb, él-hal Bp-ért, elmúlt években is számtalan fejlesztési koncepciót bemutatott stb., tehát lennének ötletei..)?Én is ebben a cipőben járok, simán leszavaztam volna Vitézyre de most már nem sok kedvem van ezután a színjáték után, tudom hogy be fog következni..de reméltem talán nem. Át kell gondolnom hova húzom az x-et hétvégén.
bogjosi
több mint 1 éve
egyébként azon kívül, hogy KariGeri nemfidesz, mitől lenne jobb főpolgi, mint Vitézy (aki, ahogy lentebb már írták, egy településfejlesztési szakpolitikus kb, él-hal Bp-ért, elmúlt években is számtalan fejlesztési koncepciót bemutatott stb., tehát lennének ötletei..)? tényleg érdekel, látva, hogy rengetegen eddig leszavaztak volna rá (Vitézyre), emiatt pedig már nem. (miközben az LMP és Ungár Péter, akinek szintén van némi NER kapcsolata volt eddig köztudottan a legnagyobb támogatója)
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Ha tetszik, ha nem gratulálok Vitézy választási győzelméheznem teljesen lefutott még ez, kérdés, hogy hány ellenzéki ábrándul ki Vitézyből Szentkirályi visszalépése után.
Stoki
built for this shit
több mint 1 éve
Ha tetszik, ha nem gratulálok Vitézy választási győzelméhez
több mint 1 éve
Amennyiben a hírlevél nem jelenik meg megfelelően, KATTINTSON IDE.
Tisztelt Hölgyem/Uram!
A NATO parlamenti közgyűlése nyilatkozatban követeli, hogy nyugati fegyvereket orosz területen is be lehessen vetni. Magyarország szerint ez veszélyes, és világháború kirobbanásához vezethet!
Uniós tagállamok lőszereket, tankokat, repülőket és rakétarendszereket küldenek Ukrajnába. Több európai vezető európai katonákat akar küldeni Ukrajnába. Több tagállamban tervezik a sorkötelezettség újbóli bevezetését vagy bővítését!
Magyarországtól azt követelik, hogy mi is tegyük ugyanezt. Fenyegetik hazánkat, hogy mi, magyarok is küldjünk fegyvereket és katonákat Ukrajnába!
A kormány álláspontja azonban változatlan és egyértelmű: nem akarunk fegyvereket küldeni, és nem akarjuk, hogy magyar fiatalok vegyenek részt ebben a háborúban. Ennek a háborúnak csak vesztesei vannak, ezt a háborút senki sem nyerheti meg.
Magyarország ki akar maradni ebből a háborúból! Magyarország Kormánya a háború folytatása helyett azonnali tűzszünetet és béketárgyalások megkezdését szorgalmazza minden nemzetközi fórumon!
Tisztelettel:
Kormányzati Tájékoztatási Központ
Facebook ikon
Instagram logó
YouTube logó
TikTok logó
Adatkezelési tájékoztató és leiratkozás a hírlevélről.
kormány email
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Mitől jó jelölt Vitézy?Az én szemszögemből egy településfejlesztési szakpolitikus mindig jó jelölt, aki tudja a forrásokat és a lehetőségeket, mit s hogy lehet csinálni. Valamint BKV mániásként fix hall ezt és azt az emberektől, hogy mit is lehetne csinálni, amitől jobb lenne.
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
focilap
61
MP kommunikációja egyértelműen az, hogy egyik sem jó jelölt, mert több interjúban is elmondta. Nem hiszem, hogy ő ebben bármi újat mondana. Így hogy Vitézy konkrétan a Fidesz jelöltje lett, így végképp nem.
több mint 1 éve
Most így még érdekesebb lesz MP holnapi gyűlése, hogy ott mit mond erről, az ő tábora könnyen lehet a mérleg nyelve így...

több mint 1 éve
Mondjuk azok mekkora része budapesti?nem vagyok teljesen biztos ebben, sok ellenzéki is rühelli Karácsony mert "kerékpársávok és dugó".Vitézy a Fidesz embere, ezt mantráztam végig az ismerősi körben.Vissza is lépett Szandika!Micsoda meglepetés 😀
NB2
KB 1,10 lett volna az odsz erre...
Klaci79
Ezzel elbukta a Tisza-szimpatizánsok voksait.
Dzsokijuing
deyell
Mer én sokkal több agglomerációstol hallom
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ez a meglátjuk kategória.pont így tudja ezt a fidesz megoldani. a fideszre meg az LMP listájára érkező szavazat mind rájuk érkezik. a fidesz listájára értelemszerűen ellenzéki nem szavazott volna. az LMP listájára igen.De a Fidesznek az a lényeg (szerintem), hogy minél több embert a közgyűlésbe juttasson, és a lehető legtöbb voksot begyűjtse az EP lista Budapesten.Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
csipkelli
deyell
csipkelli
deyell
Szerintem nagyon gyatra lesz a fővárosi Fidesz lista eredménye. És azt is, hogy a fővárosi LMP listára adott szavazatok megjelennek-e a Fideszre adott EP lista voks formájában.
több mint 1 éve
Ennek annyira semmi értelme, hogy tényleg nem hittem el.Mitől jó jelölt Vitézy?
Nyilván Karácsony a legjobb, legdemokratikusabb, leg-leg-leg. De Vitézy is egy jó jelölt. Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listára.
Balfasz Fidesz. Most lehet magyarázni a népnek, hol kire ikszeljen.
csipkelli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
nem vagyok teljesen biztos ebben, sok ellenzéki is rühelli Karácsony mert "kerékpársávok és dugó".Vitézy a Fidesz embere, ezt mantráztam végig az ismerősi körben.Vissza is lépett Szandika!Micsoda meglepetés 😀
NB2
Klaci79
Dzsokijuing
built for this shit
több mint 1 éve
Vitézy a Fidesz embere, ezt mantráztam végig az ismerősi körben.Vissza is lépett Szandika!Micsoda meglepetés 😀
NB2
Klaci79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Vissza is lépett Szandika!Micsoda meglepetés 😀
NB2
több mint 1 éve
pont így tudja ezt a fidesz megoldani. a fideszre meg az LMP listájára érkező szavazat mind rájuk érkezik. a fidesz listájára értelemszerűen ellenzéki nem szavazott volna. az LMP listájára igen.De a Fidesznek az a lényeg (szerintem), hogy minél több embert a közgyűlésbe juttasson, és a lehető legtöbb voksot begyűjtse az EP lista Budapesten.Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
csipkelli
deyell
csipkelli
built for this shit
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
De a Fidesznek az a lényeg (szerintem), hogy minél több embert a közgyűlésbe juttasson, és a lehető legtöbb voksot begyűjtse az EP lista Budapesten.Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
csipkelli
deyell
több mint 1 éve
Itt csak tényleg az a kérdés, hogy el tudják-e magyarázni a tábornak, mit kell tenni. Történelmi mozgósítás kell Gabytól, jó is, hogy délután elhagyom a fővárost (bár vasárnap délelőtt jövök vissza, a harc közepén)
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Karigeri helyében én most állnék ki és mondanám el napjában 5-ször, hogy "Alexandra és a fidesz is belátta, hogy NINCS SZÜKSÉG VÁLTOZÁSRA Budapesten"Ennyi, nem kéne több üzenet, csak sulykolni, hogy ami a plakátjukon van, az mögül kihátráltak...

több mint 1 éve
Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listáról.ez nem így van. ha Vitézy eredetileg a Fidesz jelöltjeként indul, max 40%-ot kap. így viszont számíthat a 30% budapesti fidesz szavazó mellett úgy 20% ellenzéki szavazókra is.
csipkelli
built for this shit
több mint 1 éve
csipkelli
4 010
Ennek annyira semmi értelme, hogy tényleg nem hittem el.Nyilván Karácsony a legjobb, legdemokratikusabb, leg-leg-leg. De Vitézy is egy jó jelölt. Ha fél éve a Fidesz a nevére veszi, sokkal több szavazót hozott volna a fővárosi, és a háborúellenes békepárti EP listára.
Balfasz Fidesz. Most lehet magyarázni a népnek, hol kire ikszeljen.
Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
Így Vitézy mögül azért sok Fidesz hater ki fog állniVICC GECIVagy így bukta el
Így húzta be KariGeri
zacknorb
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.