Politika
70 feliratkozó
több mint 3 éve
ohó 416 már az USDIdőbe meg kellett venni a Game Passt 😉
Amadeus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Egy futurisztikus világban ahhoz hasonló videókat lehetne elvárni a köztévétől, mint a Partizános "Mindennek a teteje #001".
több mint 3 éve
Eleve nem Szijjártónak kellene minket képviselnie. Nem a külügyminiszterek a világ legképzettebb, legintelligensebb emberei, de még így is kilóg lefelé a sorból. Erős lezüllésben van az egész magyar politikai közeg sajnos, Szijjártó csak az egyik tünete.szerintem ez a kommunikáció eredménye. kisebb pofa kisebb háborgás lenne.444.hu/2022/09/23/hiaba-kerte-az-eu-a-kulugyminisztereket-hogy-ne-targyaljanak-lavrovval-szijjartot-nem-lehetett-megallitaniEgyrészt.
Gyomorforgató amit művelnek ezek a fszok.
Tony Adams
Másrészt próbálom a jelenlegi helyzetet úgy elképzelni, hogy mondjuk Gyurcsány a miniszterelnök és Kovács László vagy Göncz Kinga a külügyminiszter. Nem látom, hogy nagyobb mozgásterük lenne vagy mást csinálnának. De persze ezt úgyse lehet biztosan tudni.
De azt igen, hogy kurvára túl van ertékelve mondjuk egy Szijjártó szerepe, lehetőségei, tettei. Mintha egy sakktáblán a bástyán múlna, hogy mit lép...
Őszentsége Sobri Jóska
Kúrfürst briareos

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
szerintem ez a kommunikáció eredménye. kisebb pofa kisebb háborgás lenne.444.hu/2022/09/23/hiaba-kerte-az-eu-a-kulugyminisztereket-hogy-ne-targyaljanak-lavrovval-szijjartot-nem-lehetett-megallitaniEgyrészt.
Tony Adams
Másrészt próbálom a jelenlegi helyzetet úgy elképzelni, hogy mondjuk Gyurcsány a miniszterelnök és Kovács László vagy Göncz Kinga a külügyminiszter. Nem látom, hogy nagyobb mozgásterük lenne vagy mást csinálnának. De persze ezt úgyse lehet biztosan tudni.
De azt igen, hogy kurvára túl van ertékelve mondjuk egy Szijjártó szerepe, lehetőségei, tettei. Mintha egy sakktáblán a bástyán múlna, hogy mit lép...
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
444.hu/2022/09/23/hiaba-kerte-az-eu-a-kulugyminisztereket-hogy-ne-targyaljanak-lavrovval-szijjartot-nem-lehetett-megallitaniEbben a helyzetben amiben vannak (az EU-val) ezek a kis lépések teljesen érthetetlenek és ésszerütlenek. Legalábbis kivűlről nem látszik, hogy mi miatt csinálják ezeket az EU felé kis geciségeket, az oroszok felé kis gesztusokat?
Tony Adams
Nem azt mondom, hogy 100 %, hogy fogják őket valamivel (az oroszok), de, hogy milyen más reális magyarázat van erre, fogalmam sincs.
több mint 3 éve
444.hu/2022/09/23/hiaba-kerte-az-eu-a-kulugyminisztereket-hogy-ne-targyaljanak-lavrovval-szijjartot-nem-lehetett-megallitaniEgyrészt.
Tony Adams
több mint 3 éve
444.hu/2022/09/23/hiaba-kerte-az-eu-a-kulugyminisztereket-hogy-ne-targyaljanak-lavrovval-szijjartot-nem-lehetett-megallitaniGyomorforgató amit művelnek ezek a fszok.
több mint 3 éve
ohó 416 már az USD
több mint 3 éve
Tegnap vettem 40eurót.hvg.hu/gazdasag/20220923_Varga_Mihaly_Hamarosan_20_szazalek_lesz_az_inflacio_egy_evig_recesszioban_lesz_az_orszagA forintot látszólag elengedték teljesen, valahol olvastam, hogy már 3 havi importot sem fedez a devizatartalék. Kváncsian várom, ma lefordul-e a 417-ről...
Beki
Lehet kamatot emelni, de bármilyen fokú intervencióra esély sincs. Meg kell nézni a BOJ tegnapi beavatkozását. Na az ér valamit. Nálunk nulla esély van az érdemi lépésekre.
Lecsó
Lehet meggazdagszom belőle.
(Jó mondjuk 10euró a lányom nevezése a versenyre, meg úgyis eszünkiszunk ott szóval lehet bedől ez a gazdagság mesterterv.)
több mint 3 éve
biztos elvesztette nem folyó jellegét.Dehogy, az övék.Ja hogy az én észrevételem volt kapitális faszság?Ez ilyen durcás kisfiús magyarázkodás.Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Miért? El akarjuk adni, vagy el akarjuk tüzelni?
Nem vagyok könyvelő de szerintem nem mindegy...
Lecsó
Gyurma Pappa
Holnaptól én is elkezdem beépíteni a mérlegbe a gázfogyasztásomat, mint vagyonelemet. Kíváncsi leszek a NAV-osok arcára, mikor előadom nekik, hogy ez így van jól... Vagy a bankárokéra, mikor megyek hitelért. 😀
Lecsó
Gyurma Pappa
Lecsó
Folyó fizetési mérleg hiányba mit keres a vagyon?
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
24.hu/belfold/2022/09/22/erzsebetvaros-parkolas/Nálunk Vásárhelyen 12ezer az éves díj amit két parkolóban tudok használni.
Ez lesz kemény. 18-30e forint az autó esti leparkolására... még ha valami 2-5e forintos díjat hoznak, azt még talán megemésztik a lakosok, de ennyi... és ez jellemzően nem az új építésű házakat fogja érinteni, mert ott van mélygarázs.
slowmotion
Az egyikben van mondjuk 18hely a másikban meg 10.
Autó meg ennek a többszöröse.
Szóval ha későn érsz haza akkor cumi, reggel 8ig el kell állnod az általad nem parkolható helyről mert jön a bünti (vagy veszel rá jegyet).
több mint 3 éve
Dehogy, az övék.Ja hogy az én észrevételem volt kapitális faszság?Ez ilyen durcás kisfiús magyarázkodás.Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó
Gyurma Pappa
Holnaptól én is elkezdem beépíteni a mérlegbe a gázfogyasztásomat, mint vagyonelemet. Kíváncsi leszek a NAV-osok arcára, mikor előadom nekik, hogy ez így van jól... Vagy a bankárokéra, mikor megyek hitelért. 😀
Lecsó
Gyurma Pappa
Lecsó
Folyó fizetési mérleg hiányba mit keres a vagyon?

több mint 3 éve
Ja hogy az én észrevételem volt kapitális faszság?Ez ilyen durcás kisfiús magyarázkodás.Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó
Gyurma Pappa
Lecsó
Gyurma Pappa
Szerkesztette: Lecsó
több mint 3 éve
tehat amikor a szankciok nem mukodnek, Matenak meg kellett valnia az aranyhalaitol, akkor pihenni fog ez a foldgaz?Amíg nem használják fel, addig a készlet eszközsoron pihen a földgáz. Az pedig vagyonelem. A kormány okos.Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó
Gyurma Pappa
Lecsó
Szokol
feltetelezem az Eurostat nem csak nalunk szamolja igy, hanem az osszes EUs orszagban, de mi nyilvan csak magunkra nezve mashogy akarjuk.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Ez ilyen durcás kisfiús magyarázkodás.Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó
Gyurma Pappa
Lecsó

több mint 3 éve
Amíg nem használják fel, addig a készlet eszközsoron pihen a földgáz. Az pedig vagyonelem. A kormány okos.Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó
Gyurma Pappa
Lecsó
több mint 3 éve
Ezek kinek mennek ezek az üzenetek? Aki ért hozzá, az tudja, hogy faszság. Aki nem ért hozzá, annak meg mindegy, mert azt sem tudja, mi az a mérleg."Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó
Gyurma Pappa
több mint 3 éve
"Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Kapitális faszság.
Lecsó

több mint 3 éve
"Az Eurostat szerint ugyanis bele kell számítani az éves hiányba, hogy Magyarország mintegy 740 milliárd forintért vásárol pluszban földgázt. A magyar kormány álláspontja szerint nem kellene beleszámolni, mivel a gáz vagyonként bekerül az államháztartás mérlegébe."Miért? El akarjuk adni, vagy el akarjuk tüzelni?
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20220923_Varga_Mihaly_Hamarosan_20_szazalek_lesz_az_inflacio_egy_evig_recesszioban_lesz_az_orszagA forintot látszólag elengedték teljesen, valahol olvastam, hogy már 3 havi importot sem fedez a devizatartalék. Kváncsian várom, ma lefordul-e a 417-ről...
Beki
Lehet kamatot emelni, de bármilyen fokú intervencióra esély sincs. Meg kell nézni a BOJ tegnapi beavatkozását. Na az ér valamit. Nálunk nulla esély van az érdemi lépésekre.
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20220923_Varga_Mihaly_Hamarosan_20_szazalek_lesz_az_inflacio_egy_evig_recesszioban_lesz_az_orszagmegint shortolják Orbánék a forintot?
Beki
built for this shit
több mint 3 éve
hvg.hu/gazdasag/20220923_Varga_Mihaly_Hamarosan_20_szazalek_lesz_az_inflacio_egy_evig_recesszioban_lesz_az_orszagTeljes leállás, az állam örül, ha a rezsiszámlákat ki tudja fizetni.
Beki
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
hvg.hu/gazdasag/20220923_Varga_Mihaly_Hamarosan_20_szazalek_lesz_az_inflacio_egy_evig_recesszioban_lesz_az_orszag
több mint 3 éve
not foundAz, hogy ez nyilvánosságra került, ugye senki nem gondolja, hogy véletlen. Tegnap posztom utolsó bekezdését ajánlom figyelembe, erősen. Szerintem nyugodtan készülhetünk az egyre durvább sztorikra.HVG 360-as, közkinccsé teszemÉs ezek hazaárulóznak...
Orbánt már a 2010-es választások előtt megkörnyékezték Putyin emberei
Zsellértelkes Vrij
warr_b
Gyurma Pappa
Lecsó