Politika
65 feliratkozó
több mint 5 éve
Azért a ki tud nagyobb baromságokat összehordani menetben Szörényi ezzel az interjúval erősen odafurakodott az első sorba Nagy Feró meg Ákosch mellé...hvg.hu/kultura/20201119_Szorenyi_Brodyrol_Szegyent_hozott_magara_es_kozos_eletmuvuk_jo_reszere_beleertve_az_Istvan_a_kiralyt
több mint 5 éve
hát nehezen hiszem, hogy a Bercsényisek meg a Bornemisszások hiányt szenvednének ernyőből. max tarcsiban nincs annyi.Katonatiszt barátomra rá üzentem. Azt válaszolta, hogy katona van annyi, de ernyő már neccesen lenne meg!😕Akkor megnyugodtam!www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Szerintem nincs ezzel gond, bőven elfér.
Talán ide...
Mert erre van igény.
"járművek és személyi állomány (80 felszerelt katona vagy 60 ejtőernyős) célba juttatására. "
Van nekünk annyi?😄
zemanla
warr_b
Az életem első 22 évét Szolnokon éltem, ugyh tudom, h ott vannak. Bár már nem vagyok ifjú fiú. 😀
Furkó Kálmánra és Hüse Ferencre ....."emlékszek" abból az időből, meg hogy akkor még ott (is) repültek a MIG ek
zemanla
nagir
több mint 5 éve
Koránt sem kedvelem Szabó Tímeát, de ez a trollkodása tetszik: 444.hu/2020/11/18/alaptorveny-modositas-orban-viktor-stromanjai-es-hazi-oligarchai-vagyona-a-szent-korona-oltalma-ala-helyeztetik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Látszatintézkedés, én elsőben kezdtem el angolul tanulni, de normális BP iskolában és osztályban mindenki C1 angol lett kb. Nem akkora hátrány, csak faszság hogy ezzel foglalkoznak korona közepetteTok felesleges minden nyugati liberális szemetet olvasni, mindenki nézzen M1-et, és kész, ott lakik az igazság.m.eduline.hu/kozoktatas/20201117_angol_nyelvu_ovodak_helyzeteNem, nem! A szó amit keresel, a BÜDÖSKURVAANYATOKATAZT.
Izé.
warr_b
Nehogy a következő generáció beszéljen világnyelvet, áááá dehogy...🤬
nagir
somoskovig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tok felesleges minden nyugati liberális szemetet olvasni, mindenki nézzen M1-et, és kész, ott lakik az igazság.m.eduline.hu/kozoktatas/20201117_angol_nyelvu_ovodak_helyzeteNem, nem! A szó amit keresel, a BÜDÖSKURVAANYATOKATAZT.
Izé.
warr_b
nagir
több mint 5 éve
De azt nem is írja a cikk, h az ejtőernyősök is fel vannak szerelve!😀Gondoltam! 😀😀😀😀Katonatiszt barátomra rá üzentem. Azt válaszolta, hogy katona van annyi, de ernyő már neccesen lenne meg!😕Akkor megnyugodtam!www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Szerintem nincs ezzel gond, bőven elfér.
Talán ide...
Mert erre van igény.
"járművek és személyi állomány (80 felszerelt katona vagy 60 ejtőernyős) célba juttatására. "
Van nekünk annyi?😄
zemanla
warr_b
Az életem első 22 évét Szolnokon éltem, ugyh tudom, h ott vannak. Bár már nem vagyok ifjú fiú. 😀
Furkó Kálmánra és Hüse Ferencre ....."emlékszek" abból az időből, meg hogy akkor még ott (is) repültek a MIG ek
zemanla
nagir
Nekem is az ejtőernyősök száma volt sok kicsit...
zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Gondoltam! 😀😀😀😀Katonatiszt barátomra rá üzentem. Azt válaszolta, hogy katona van annyi, de ernyő már neccesen lenne meg!😕Akkor megnyugodtam!www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Szerintem nincs ezzel gond, bőven elfér.
Talán ide...
Mert erre van igény.
Van nekünk annyi?😄
zemanla
warr_b
zemanla
nagir
Nekem is az ejtőernyősök száma volt sok kicsit...

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Katonatiszt barátomra rá üzentem. Azt válaszolta, hogy katona van annyi, de ernyő már neccesen lenne meg!😕Akkor megnyugodtam!www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Szerintem nincs ezzel gond, bőven elfér.
Talán ide...
Mert erre van igény.
Van nekünk annyi?😄
zemanla
warr_b
zemanla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
m.eduline.hu/kozoktatas/20201117_angol_nyelvu_ovodak_helyzeteNem, nem! A szó amit keresel, a BÜDÖSKURVAANYATOKATAZT.
Izé.
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
www.facebook.com/marketplace/item/759883998140639/www.myminifactory.com/object/3d-print-hungarian-prime-minister-lvl-2-viktor-orban-103354
Végre nem kell a karácsonyi ajándékon gondolkodni 😊
FLZOLI
tudsz otthon nyomtatni sajátot magadnak 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.facebook.com/marketplace/item/759883998140639/Végre nem kell a karácsonyi ajándékon gondolkodni 😊
több mint 5 éve
m.eduline.hu/kozoktatas/20201117_angol_nyelvu_ovodak_helyzeteIzé.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Akkor megnyugodtam!www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Szerintem nincs ezzel gond, bőven elfér.
Talán ide...
Mert erre van igény.
Van nekünk annyi?😄
zemanla
warr_b

több mint 5 éve
www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Szerintem nincs ezzel gond, bőven elfér.
Talán ide...
Mert erre van igény.
Van nekünk annyi?😄
zemanla

több mint 5 éve
www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Van! Nézz el Szolnokra... Ott vannak a desszantosok vagy más néven a Dzsiálydzsók!🤣
Talán ide...
Mert erre van igény.
Van nekünk annyi?😄
zemanla

több mint 5 éve
www.portfolio.hu/global/20201117/breking-vadiuj-katonai-repulogepeket-vasarol-magyarorszag-457902Talán ide...
Mert erre van igény.
Van nekünk annyi?😄

több mint 5 éve
nem is baj ha engem kérdezel 😊Deloitte is benne van speciel, de nem ez a lényeg.Ez jó kis összefoglaló cikkkikérem magamnak a hiénázást, amúgy is itt csak egy van képben, az EY, a McKinsey nem Big4
telex.hu/gazdasag/2020/11/17/bankholding-amikor-az-allam-es-meszaros-lorinc-erdekei-elvaltak
Hiába vannak a fazék körül a BIG4 hiénái, annyira áthatja az egészet a trágyaszag, hogy az hihetetlen...
FLZOLI
néha a hiénák is bemutatnak lásd KPMG MvM audit sztori
briareos
Gondolom véletlenül az MVM után ebből véletlenül hogy hogy nem "pont" kimaradt a KPMG...
FLZOLI
több mint 5 éve
Deloitte is benne van speciel, de nem ez a lényeg.Ez jó kis összefoglaló cikkkikérem magamnak a hiénázást, amúgy is itt csak egy van képben, az EY, a McKinsey nem Big4
telex.hu/gazdasag/2020/11/17/bankholding-amikor-az-allam-es-meszaros-lorinc-erdekei-elvaltak
Hiába vannak a fazék körül a BIG4 hiénái, annyira áthatja az egészet a trágyaszag, hogy az hihetetlen...
FLZOLI
briareos
Gondolom véletlenül az MVM után ebből véletlenül hogy hogy nem "pont" kimaradt a KPMG...
több mint 5 éve
Ez jó kis összefoglaló cikkkikérem magamnak a hiénázást, amúgy is itt csak egy van képben, az EY, a McKinsey nem Big4
FLZOLI
több mint 5 éve
Ez jó kis összefoglaló cikk telex.hu/gazdasag/2020/11/17/bankholding-amikor-az-allam-es-meszaros-lorinc-erdekei-elvaltak
több mint 5 éve
24.hu/kultura/2020/11/16/lanyi-andras-interju-okologiai-valsag-okofilozofia-lmp/Amióta a fővárosnak a mostani ellenzék adott főpolgármestert, azóta sem tapasztaljuk, hogy nagy jelentőséget tulajdonítanának a saját ígéreteiknek. Elég megnézni a Városliget, a Duna-parti atlétikai stadion vagy a Galvani-hídhoz vezető „autópálya” ügyét. Mintha Karácsony Gergely megfeledkezett volna zöld ígéreteiről.
Az ökológiai politikát nem lehet elhelyezni azon a skálán, amelynek egyik oldalán az álbaloldal, másik oldalán az alsó-jobboldal áll. Ezekhez képest én még középen sem akarok lenni. Erre merőlegesen szeretnék politizálni.
Ma úgy gondolom, hogy semmi értelme az ellenzéki egységnek a jelenlegi formájában. Külön-külön is csekély hitelű pártok próbálnak összefogni. Így egy darab szavazatot nem tudnak elhódítani a kormányzó többségtől, márpedig a választások azon múlnak, meg tudják-e szólítani a kiábrándult konzervatívokat, csalódott és becsapott Orbán-rajongókat. Erre a mostani ellenzék együtt és külön-külön is alkalmatlan.
A zöldek számára a mai világpolitika meghatározó tényezői nem sok jót ígérnek. Ebből a szempontból majdnem mindegy, hogy a klímaegyezményeket felrúgó Trump helyett a transzatlanti kereskedelmi partnerséget szorgalmazó Biden lesz Amerika következő vezetője. Az egész világ számára veszélyt és szégyent jelent, hogy a nyugati világ legnagyobb katonai és gazdasági hatalmának élén ezek az emberek vetélkedtek egymással.
Vegyük már észre, hogy a kapitalizmusnak nevezett haszonelvű piaci versenygazdaság, akár tetszik nekünk, akár nem, elválaszthatatlan a személyes szabadságjogoknak attól a rendszerétől, amelyen a demokratikus jogállam nyugszik. Nem megszabadulni kell a kapitalizmustól, és nem is megvédeni, hanem a saját sorsával szuverén módon rendelkező politikai közösség ellenőrzése alá helyezni, céljainak alárendelni.
-Lányi András.
Hát lehet nem kedvelni?
több mint 5 éve
telex.hu/kulfold/2020/11/15/civil-rights-defenders-orban-viktor-svedorszag-kampanyAz óriási 😀
Svéd nagykövet bekéretve? Kovács Zoltán már fogalmazza az esszét? bayerzsóti szervezi az online békemenetet a követség elé?
több mint 5 éve
Amíg kedvem van. 😊De még meddig? 😀Trump miatt vezeklek.Inkább cseréld már le ezt a Biszkus siget, szörnyű látvány 😀De ő nem tanácsot kért, csak egy kérdést tett fel.Ez úgy van, hogy "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz" 😊Ha engem kérdezel, akkor azt csinálsz, amit csak akarsz.Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
24.hu/kultura/2020/11/14/eric-vuillard-napirend-konyv-recenzio-hitler-anschluss/
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
De még meddig? 😀Trump miatt vezeklek.Inkább cseréld már le ezt a Biszkus siget, szörnyű látvány 😀De ő nem tanácsot kért, csak egy kérdést tett fel.Ez úgy van, hogy "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz" 😊Ha engem kérdezel, akkor azt csinálsz, amit csak akarsz.Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
24.hu/kultura/2020/11/14/eric-vuillard-napirend-konyv-recenzio-hitler-anschluss/
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska

több mint 5 éve
Trump miatt vezeklek.Inkább cseréld már le ezt a Biszkus siget, szörnyű látvány 😀De ő nem tanácsot kért, csak egy kérdést tett fel.Ez úgy van, hogy "Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz" 😊Ha engem kérdezel, akkor azt csinálsz, amit csak akarsz.Pénz, gátlástalanság, blöff, nincs új a nap alatt.Pajzsra emeljük őt is Wesselényi után, vagy mi legyen?
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
warr_b