Politika
65 feliratkozó
több mint 1 éve
nem. hanem ha hulyen modositjak az Alaptorvenyt akkor az kesobbiekben vissza is uthet rajuk.Mi ebben a nem egyszerű? Meg kell győzni a Fidesz frakciót?ez a kettős állampolgár kiutasítósdi annyira szurreál, még a fidesztől isnem kettos allampolgarsag lesz ez mar hanem masodrengu allampolgarsag. raadasul ez nem olyan egyszeru nem eleg errol torvenyt hozni hanem Alaptorvenyt is modositani kell, kitorolni ezt az alkotmanyos jogot.
Amadeus the Young
csebi
vpi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mi ebben a nem egyszerű? Meg kell győzni a Fidesz frakciót?ez a kettős állampolgár kiutasítósdi annyira szurreál, még a fidesztől isnem kettos allampolgarsag lesz ez mar hanem masodrengu allampolgarsag. raadasul ez nem olyan egyszeru nem eleg errol torvenyt hozni hanem Alaptorvenyt is modositani kell, kitorolni ezt az alkotmanyos jogot.
Amadeus the Young
csebi
több mint 1 éve
ez a kettős állampolgár kiutasítósdi annyira szurreál, még a fidesztől isnem kettos allampolgarsag lesz ez mar hanem masodrengu allampolgarsag. raadasul ez nem olyan egyszeru nem eleg errol torvenyt hozni hanem Alaptorvenyt is modositani kell, kitorolni ezt az alkotmanyos jogot.
Amadeus the Young
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
index.hu/belfold/2025/03/09/orban-viktor-akcio-harcosok-klubja-menczer-tamas-fidesz-kormany/Reméljük az egyenruhájuk fő eleme a barna ing lesz.
több mint 1 éve
ez a kettős állampolgár kiutasítósdi annyira szurreál, még a fidesztől is
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2025/03/09/ragados-szaj-es-koromfajas-1000-tonnanyi-allattetem-megsemmisiteset-rendelte-el-a-nebih/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.facebook.com/100069854983963/posts/956908143314343/?rdid=LiIxQlRYwnDqtj9L#Rég elengedtem én is és egyébként a családom is ezt a trágyalé egyházat azzal a f**z Baloghal az élen, hiába vagyunk hivatalosan mind reformátusok. Konkrétan már az invizícióhoz mérhető az a rombolás amit véghezvisznek....
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.facebook.com/reel/1180848083382760/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6vés a végre jött a szekunder szégyenérzet...😕
Nalam a nap videoja, kimaxoltak masfel percben amit lehet😀
JéBé
több mint 1 éve
Teljes szja-mentességet kapnak a 30 alatti anyákBiztos jók a számok így egy évvel a választás előtt
"...eddig az átlagbérig kaptak szja-mentességet ezek a nők, ezt a korlátot eltörlik január 1-től, ráadásul nem csak azokra vonatkozik, akiknek az elmúlt két évben született gyerekük, hanem mindenkire."
Nagyot mennek továbbra is.
Mikey
több mint 1 éve
www.economx.hu/gazdasag/nagy-marton-elelmiszer-inflacio.805589.htmlMeglepetes-inflacio... nem vezeto inflacio az EUban... nincs ebben semmi meglepetes, kokler senkihaziak...
több mint 1 éve
Teljes szja-mentességet kapnak a 30 alatti anyák"...eddig az átlagbérig kaptak szja-mentességet ezek a nők, ezt a korlátot eltörlik január 1-től, ráadásul nem csak azokra vonatkozik, akiknek az elmúlt két évben született gyerekük, hanem mindenkire."
Nagyot mennek továbbra is.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
www.facebook.com/reel/1180848083382760/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6vAztakurva, de cringe
Nalam a nap videoja, kimaxoltak masfel percben amit lehet😀
JéBé
több mint 1 éve
Politikailag a Kurzusék kimentek büszkélkedni a díszbemutatója, és ők csináltak belőle politikát. Utána a tüntetés ellenük?Ki volt az a marha aki szerint a Hunyadi komoly sorozat???Mondjuk az hogy ez a politika csoportban van vitatva nem a sorozatokban sokat elarul a fogadtatas korulmenyeirol.
20.30-21.25.-ig néztem és nem értem mi ez a szar?
Kb Félrészegen komolyabb párbeszédeket hozunk össze agyhalott idiótákkal😕 .
Az a csaj pedig aki Fuck Nerezet, inkább adja vissza a munkakönyvét, mert ha ehhez bármi köze is volt valaha szakmailag az überciki.l
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
ozibozi
JéBé
Szakmailag meg Egy Temus aquamen csajozik és titkos ösvényeken megy a Kárpátok között.
Ami érthetetlen, hogy nekem komolyan jegyzett emberek azt mondták, hogy ez szerintük jó lesz./igaz ők még nem láthatták a végeredményt /hónapokkal ezelőtt/
De ez tényleg egy kalap fos, nem kell politikai elkötelezettség és nem tudom mi az átlag, de ez tényleg gáz /szvsz/
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Ki volt az a marha aki szerint a Hunyadi komoly sorozat???Mondjuk az hogy ez a politika topicban van vitatva nem a sorozatokban sokat elarul a fogadtatas korulmenyeirol.
Az a csaj pedig aki Fuck Nerezet, inkább adja vissza a munkakönyvét, mert ha ehhez bármi köze is volt valaha szakmailag az überciki.l
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
ozibozi
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Ki volt az a marha aki szerint a Hunyadi komoly sorozat???Középszer. Átlag szintet megüti, sajna nekem dögunalom, és nincs benne semmi, amiben kiemelkedne a történelmi sorik mezőnyéből.
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
ozibozi
több mint 1 éve
Ki volt az a marha aki szerint a Hunyadi komoly sorozat???20.30-21.25.-ig néztem és nem értem mi ez a szar?
‘Mindezt mind 21.20- kor
Nők napján.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Szerintem mind a kettő igaz, amúgy.Miért ne lehetne igaz mind a kettő?én biztos vagyok benne hogy előbbiHát b@zmeg, ez a pali vagy teljesen hülye, vagy teljesen hülyének néz mindenkit!Sajnos az előbbi van közel a valósághoz.
Klaci79
szaba
24.hu/belfold/2025/03/08/gazdasagi-evnyito-orban-viktor-nagy-marton-varga-mihaly-nagy-elek/
Nagy Márton: A szegények jártak a legjobban
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20250308_reformatus-egyhaz-ingatlan-budapest-mkkp-kovacs-gergelyIsten (se) fizesse meg…
r.baggio

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Mert előbbi kizárja utóbbi lehetőségét.Miért ne lehetne igaz mind a kettő?én biztos vagyok benne hogy előbbiHát b@zmeg, ez a pali vagy teljesen hülye, vagy teljesen hülyének néz mindenkit!Sajnos az előbbi van közel a valósághoz.
Klaci79
szaba
24.hu/belfold/2025/03/08/gazdasagi-evnyito-orban-viktor-nagy-marton-varga-mihaly-nagy-elek/
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20250308_reformatus-egyhaz-ingatlan-budapest-mkkp-kovacs-gergelyPedig igazán építhettek volna oda egy gyerekotthont is.
r.baggio
több mint 1 éve
m.hvg.hu/itthon/20250308_reformatus-egyhaz-ingatlan-budapest-mkkp-kovacs-gergely

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Miért ne lehetne igaz mind a kettő?én biztos vagyok benne hogy előbbiHát b@zmeg, ez a pali vagy teljesen hülye, vagy teljesen hülyének néz mindenkit!Sajnos az előbbi van közel a valósághoz.
Klaci79
szaba
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ez a lényeg.Ha "lemennek", akkor mindegy.Nem, vidékre se mentek le, ezért van még mindig Orbán.ez továbbra is bullshit, de sebaj
ender1112
nem az a kérdés hogy lemész-e hanem hogy hogyan
Negritis, a vajda
Jelen kellene lenni.
Kampman