Darts
20 feliratkozó
13 perce
Abszolut a semmibol, fel oraval az esti program elott belekeveredtem a krakkoi european toureba, elso sorba tudtam jegyet venni azota se tudom hogyan. Teljesen mas celbol vagyok itt veletlenul tudtam meg hogy ma van darts es eleg eros a mezony, halas vagyok annak a reszeg nemetnek akibe a delutani program utan futottam bele. Nagy elmeny, nagy hangulat, Ratajski jo meccsett jatszott nyilvan az volt hangulat szempontbol a csucs de ugy amblokk zsenialias az egesz inkabb mondanam bulinak mint sportesemenynek de pont ettol jo. Asp fankent azt nagyon banom hogy sikerult delelott kiesnie pedig az a walk on bakancslistas🙂
Szerkesztette: JéBé
1 napja
Ő az, aki egy nap bárkit elkaphat, de konzisztensen, egész szezonban nem tudja a legjobbakat dominálni. (Azt ugye csak a legjobbak tudják.)Ez a nap Claytoné!Tetszene ha így tolná egész szezonban
iktriad
🤘 gaben 🤘
1 napja
Ez a nap Claytoné!Tetszene ha így tolná egész szezonban
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
2 napja
Ez a nap Claytoné!
2 napja
Luke H. megint elcseszte.És nem is Littler ellen. Akit meg elvert Clayton. 😀
Tactful Cactus
2 napja
PL-be az aktuális legjobbak mellé nem olyan üzembiztos, közepes játékosok kellenek, akik éves szinten kiegyensúlyozott teljesítményben erősek, hanem olyanok, akik egy adott napon bárkit elkaphatnak, pl. Wade, Noppert, Anderson, Searle, Aspinall, Ross Smith, Cross stb.Lehet a top4-re esélytelenek, de egy adott napon nem fix az elsőkörös búcsújuk.
2 napja
Rock és Bunting kb egymás ellen fognak majd meccset nyerni a PL-ben...de csak azért mert már nem lehet X
iktriad
2 napja
Rock és Bunting kb egymás ellen fognak majd meccset nyerni a PL-ben...
2 napja
MVG miért lépett vissza ma?Beteg
remontada

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 napja
MVG miért lépett vissza ma?Betegség
remontada

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 napja
MVG miért lépett vissza ma?
9 napja
160-as kiszálló MvG-től! De Price is hozza a következő leget. Jó döntő lesz ez.
9 napja
Remélem jó az este, spanom kinn vanTalán a MvG-Rock meccset leszámítva nem volt rossz párharc eddig.
zacknorb
9 napja
Remélem jó az este, spanom kinn van
Poloska vagyok.
9 napja
Remélem Humphries nőszen jegyzezelt, hogy kéne megverni Littlert.MvG 2/2 döntő - ezt se néztem volna ki a ppocsék Masters-a után.
9 napja
"Hát nem? De!"65 😊)Bunting rommá veri Claytont. Egyre "jobban" alakul az este...És azóta nyert a walesi zsínórban 4-t! 😀 #jinxtriadstrikesagain
iktriad
iktriad
remontada
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 napja
De Bunting ellen belefér. Price vagy GVV ellen nem fog.CLAYTON!!!!mennyi fxságot csinált az ember pedig..
iktriad
remontada
9 napja
Akarom mondani 6.. 😀
9 napja
65 😊)Bunting rommá veri Claytont. Egyre "jobban" alakul az este...És azóta nyert a walesi zsínórban 4-t! 😀 #jinxtriadstrikesagain
iktriad
iktriad
remontada
9 napja
CLAYTON!!!!
9 napja
5 😊)Bunting rommá veri Claytont. Egyre "jobban" alakul az este...És azóta nyert a walesi zsínórban 4-t! 😀 #jinxtriadstrikesagain
iktriad
iktriad
9 napja
Bunting rommá veri Claytont. Egyre "jobban" alakul az este...És azóta nyert a walesi zsínórban 4-t! 😀 #jinxtriadstrikesagain
iktriad