Darts
19 feliratkozó
24 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Vasárnap délután:
1. meccs : #20 Ryan Searle vs Matt Campbell
2. meccs : #25 Dirk van Duijvenbode vs Madars Razma
3. meccs : #23 Joe Cullen vs Wessel Nijman
4. meccs : #29 Ritchie Edhouse vs Ian White
Vasárnap este:
1. meccs : #22 Martin Schindler vs Callan Rydz
2. meccs : #19 Ross Smith vs Paolo Nebrida
3. meccs : #14 Gary Anderson vs Jeffrey de Graaf
4. meccs : #11 Dimitri Van den Bergh vs Dylan Slevin
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 9 éve
Aussie - Kiwi!!!Hatttttalmas döntő lesz!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
dawyd728
3 852
Kár, h a bíró nem nőt fel hozzá.A fenében, a skótok de megérdemelték volna. Micsoda upset lett volna.Nagy meccs volt!
dawyd728
gaben
több mint 9 éve
szigetországot kipucolták...
több mint 9 éve
A fenében, a skótok de megérdemelték volna. Micsoda upset lett volna.Nagy meccs volt!
dawyd728
több mint 9 éve
dawyd728
3 852
A fenében, a skótok de megérdemelték volna. Micsoda upset lett volna.
több mint 9 éve
Új-Zéland meg csúnyán lenyomta a franciákat!Ez azért várható volt. A franciák az egész tornán enerváltan játszottak.
gaben
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Új-Zéland meg csúnyán lenyomta a franciákat!
több mint 9 éve
Aki szereti a minőségi tollaslabdát annak ajánlom most is és máskor is:www.youtube.com/watch?v=nI2AfAYy5aw
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
naaa, azért Tálas Zsuzsi is egy cuki csaj és Szabó Adri 😊 Vacsi Evelin is..ízlések és pofonok ugyeInkább azt nem tudom értelmezi, hogy a p*csába lehet az, hogy egy magyar női csapatsport válogatottban van csak egy darab dobi edina szintű eyecandy található. Mondjuk szakmáry gréta seggét is körzővel rajzolták meg 😀 szóval megdöbbentően kevés a fullos bige a keretben...túl sokat takar a rövidnaciSzép volt csajok! Asszem a női röplabda is ugrásszerűen fog népszerűsödni 😊és ez ugye nem látványsport
peach
petey
slowmotion
peach
több mint 9 éve
Inkább azt nem tudom értelmezi, hogy a p*csába lehet az, hogy egy magyar női csapatsport válogatottban van csak egy darab dobi edina szintű eyecandy található. Mondjuk szakmáry gréta seggét is körzővel rajzolták meg 😀 szóval megdöbbentően kevés a fullos bige a keretben...túl sokat takar a rövidnaciSzép volt csajok! Asszem a női röplabda is ugrásszerűen fog népszerűsödni 😊és ez ugye nem látványsport
peach
petey
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
túl sokat takar a rövidnaciSzép volt csajok! Asszem a női röplabda is ugrásszerűen fog népszerűsödni 😊és ez ugye nem látványsport
peach
petey
több mint 9 éve
Az a strandröpi!!!Szép volt csajok! Asszem a női röplabda is ugrásszerűen fog népszerűsödni 😊peachés ez ugye nem látványsportpetey
több mint 9 éve
www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2015/10/01/dar_vb_pl_sporttv8
több mint 9 éve
Szép volt csajok! Asszem a női röplabda is ugrásszerűen fog népszerűsödni 😊és ez ugye nem látványsport
peach
több mint 9 éve
Szép volt csajok! Asszem a női röplabda is ugrásszerűen fog népszerűsödni 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
a passzok száma nincs meghatározva, csak ott egy passz sem mehet előrefelé. tackle-re mennek, ötödik nekifutásra vagy megpróbálják bevinni, vagy elrúgják, vagy a bíró megsajnálja őket, és ad egy penalty-t, akkor lényegében újraindul a tackleszámláló.idióta vagyok, tényleg tackle, nem passz😊 régen volt a sportklubon ott láttam, tényleg élvezhetőbb volt, mint a "normális" 😊
és hát a legfontosabb különbség az, hogy csak 13-an vannak egy oldalon, sok egy-egyezés van, sokkal pörgősebb a játék.
slowmotion
több mint 9 éve
a passzok száma nincs meghatározva, csak ott egy passz sem mehet előrefelé. tackle-re mennek, ötödik nekifutásra vagy megpróbálják bevinni, vagy elrúgják, vagy a bíró megsajnálja őket, és ad egy penalty-t, akkor lényegében újraindul a tackleszámláló.csak pusztán megemlítettem, hogy az is elkezdődött 😊 kb tisztában vagyok a szabályokkal, de azért az ami foci a best😊plusz tegnap elkezdődött a rugby vb isigen, de nekem a ligarögbi valahogy jobban bejön. (persze, hozzá vagyok szokva a 2x11 játékoshoz, úgyhogy a 2x15-öt egyelőre nehezebben látom át, mint a 2x13-at)
NB2
slowmotion
ligarugby ahol csak meghatározott számú passzt lehet tolni?
NB2
és hát a legfontosabb különbség az, hogy csak 13-an vannak egy oldalon, sok egy-egyezés van, sokkal pörgősebb a játék.
több mint 9 éve
csak pusztán megemlítettem, hogy az is elkezdődött 😊 kb tisztában vagyok a szabályokkal, de azért az ami foci a best😊plusz tegnap elkezdődött a rugby vb isigen, de nekem a ligarögbi valahogy jobban bejön. (persze, hozzá vagyok szokva a 2x11 játékoshoz, úgyhogy a 2x15-öt egyelőre nehezebben látom át, mint a 2x13-at)
NB2
slowmotion
ligarugby ahol csak meghatározott számú passzt lehet tolni?
több mint 9 éve
plusz tegnap elkezdődött a rugby vb isigen, de nekem a ligarögbi valahogy jobban bejön. (persze, hozzá vagyok szokva a 2x11 játékoshoz, úgyhogy a 2x15-öt egyelőre nehezebben látom át, mint a 2x13-at)
NB2
több mint 9 éve
Japán megverte Dél-Afrikát 😊51.00 odds. Az afrikaiak odds-át ki sem merték írni olyan kicsi volt. Nesze neked.
baggio
Tonga is kikapott Grúziától. Az sem éppen papírforma eredmény lett.
több mint 9 éve
Japán megverte Dél-Afrikát 😊Lineker írta most twitteren: "If West Ham hang on it will be the biggest sporting upset since Japan beat South Africa in the rugby World Cup." 😀
baggio
több mint 9 éve
Japán megverte Dél-Afrikát 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
plusz tegnap elkezdődött a rugby vb istökéletes "szabadnapos" program
NB2
több mint 9 éve
plusz tegnap elkezdődött a rugby vb isIgen. Teljesen kiment a fejemből. Az angol-fiji meccs legvégére értem csak oda. Sajnáltam.
NB2