Darts
19 feliratkozó
23 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Péntek délután:
1. meccs : Stephen Burton vs Alexander Merkx
2. meccs : Wessel Nijman vs Cameron Carolissen
3. meccs : Ian White vs Sandro Eric Sosing
4. meccs : #8 Stephen Bunting vs Kai Gotthardt
Péntek este:
1. meccs : Mickey Mansell vs Tomoya Goto
2. meccs : Florian Hempel vs Jeffrey de Zwaan
3. meccs : William O'Connor vs Dylan Slevin
4. meccs : #3 Michael van Gerwen vs James Hurrell
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 9 éve
ígyis úgyis 1-1 tripla meg dupla kéne (vagy 2 dupla) 72-höz, talán egyszerűbb ugyanoda 2 duplát. persze területi alapon szarabb, de azért ott nagyobb a hely mint egy triplába.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
De én mindig arcozom... 😛Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoMondjuk pont tőled nem vártam volna ezt a kommentet 😛Toca
Én pont azt látom Anderson-ban, hogy nem kockáztat. Pl bullra is csak akkor dob rá, ha a másik kiszállón van.Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoSzerintem az egész játéka erre épül a vb-n, hogy egyszerűen nem veszi túl komolyan a dolgot. És így lelazítva úgy látszik jobban is megy neki, mintha nagyon ráfeszülne.Schleck
Egyébként picit higgadtabban átgondolva nem is akkora arcozás a D18 D18.
több mint 9 éve
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoSzerintem az egész játéka erre épül a vb-n, hogy egyszerűen nem veszi túl komolyan a dolgot. És így lelazítva úgy látszik jobban is megy neki, mintha nagyon ráfeszülne.
több mint 9 éve
leszarom ki nyer, csak legyen szoros hogy biztos meglegyen a 26 db 180-as. tegnap egy híja volt hogy bankot ütök
a tegnapi fárasztó meccs Philpapa malmára hajtja a vizet, tegnapival együtt ezt már nem lehet bírnieaglesmcnabb
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoMondjuk pont tőled nem vártam volna ezt a kommentet 😛
több mint 9 éve
Nem jött be neki. Egyébként épp most megint 72-je volt és T12-re ment.Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoBejött, nem?Sobri Jóska
több mint 9 éve
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/H_MarkoBejött, nem?
több mint 9 éve
Most komolyan kell arcozni 72-nél D18 D18-ra, amikor a másik 16-n van? :/
több mint 9 éve
Legalább konzekvens vagy 😀Anderson már megint brutális a kiszállóknálJakehomerNem fogja végig bírni.
Nyer Taylor.
😉Sobri Jóska
Taylor 7 nyilat dobott sikertelenül d8-ra, ouch
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
leszarom ki nyer, csak legyen szoros hogy biztos meglegyen a 26 db 180-as. tegnap egy híja volt hogy bankot ütök a tegnapi fárasztó meccs Philpapa malmára hajtja a vizet, tegnapival együtt ezt már nem lehet bírni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Anderson már megint brutális a kiszállóknálJakehomerNem fogja végig bírni.
Nyer Taylor.
😉
több mint 9 éve
Anderson tolja neki.
több mint 9 éve
Anderson már megint brutális a kiszállóknál
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Csalogató a Wild Card meccs végignézése is, de inkább e mellett döntök. Hajrá Gary!DannyAz már lényegében eldőlt. Hajrá Gary!
több mint 9 éve
Két 120+ kiszálló 1.szettben, megteszi 😀Hajrá Gary! (csak d20-ra kerekíts mindig 😀 )NewmanVagy bullra 😀Danny
több mint 9 éve
Danny
1 727
Csalogató a Wild Card meccs végignézése is, de inkább e mellett döntök. Hajrá Gary!
több mint 9 éve
Na hajrá Anderson, meg tudod csinálni!
több mint 9 éve
sport m-es stream vkinek?ha kell vkinek: tevemost.info/digisport_1_elo_internetes_kozvetites_online_stream/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Máris itt az új szezon! (Y) pbr.com/en/bfts/schedule.aspx PBR 2015
Hajrá Mauney!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
király kis döntő lesza tavalyi helyett is!!! 😀😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Ez csalódás volt most Barneytól... :/Így akkor a döntőben, hajrá Anderson!!!
több mint 9 éve
Barney a lehető "legjobbkor" játszott a legrosszabbul 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Na most már merek beírni, mert a meccs alatt nem mertem eredmény követni, de Anderson a döntőben!!!! 😊
több mint 9 éve
bergerdani
4 918
na ez jó volt: közönség boooo, Taylor kiszól, hogy gyere bazmeg, csináld meg te 😀 😀
Mindig jövőre