Darts
19 feliratkozó
23 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Péntek délután:
1. meccs : Stephen Burton vs Alexander Merkx
2. meccs : Wessel Nijman vs Cameron Carolissen
3. meccs : Ian White vs Sandro Eric Sosing
4. meccs : #8 Stephen Bunting vs Kai Gotthardt
Péntek este:
1. meccs : Mickey Mansell vs Tomoya Goto
2. meccs : Florian Hempel vs Jeffrey de Zwaan
3. meccs : William O'Connor vs Dylan Slevin
4. meccs : #3 Michael van Gerwen vs James Hurrell
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 9 éve
Jó, hát ellenem is baszhatná, de ez csak van Gerwen. :pNem fogja tudni ezt így végig bírni Anderson, 110%-on tolja.Ez azért bőven nem 110% tőle. Kb csak a saját kezdésére koncentrál.
Elöbb-utóbb bedarálja van Gerwen.Sobri Jóska
Az érdekesség, hogy így is elvett hármat (szettet) Gerwentől és így is bukott kettőt a sajátjából.H_Marko
több mint 9 éve
Valaki szóljon már Andersonnak, hogy ezt így nem fogja tudni végigcsinálni
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nem fogja tudni ezt így végig bírni Anderson, 110%-on tolja.Ez azért bőven nem 110% tőle. Kb csak a saját kezdésére koncentrál.
Elöbb-utóbb bedarálja van Gerwen.Sobri Jóska
Az érdekesség, hogy így is elvett hármat (szettet) Gerwentől és így is bukott kettőt a sajátjából.
több mint 9 éve
Ha a kövi szettet behúzná gery, onnan már nagyon meleg a pite, az adhat neki akkora lökést, hogy végigcsinálja...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Rettentő szimpatikus figura a skót, de nem lehet végig bírni ilyen szintén.
több mint 9 éve
Anderson végig nevet, élvezi. Már csak ezért is neki szurkolok, de hihetetlen a meccs.
több mint 9 éve
Nem fogja tudni ezt így végig bírni Anderson, 110%-on tolja.Elöbb-utóbb bedarálja van Gerwen.
több mint 9 éve
Gerwen kicsit elizgulta az elejét azt hitte Markóval jatszik holott csak Anderson az ellenfél. hajra skot
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Nincs itt semmi látnivaló, bármelyik füstös kis magyar kocsmában is így dobálnak a srácok... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Azt hittem, hogy az egész meccs alatt max 1 break lesz (ami a szetteket illeti), ennek ellenére eddig 3/3 :/
több mint 9 éve
6/6Anderson elég stabilan dobja a d20-at 😊Jakehomer4/4H_Marko
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Hát ez egy kicsit alázós kiszálló volt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
310-ről hat nyíl beteg 😊El is kapta a fonalat
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Anderson elég stabilan dobja a d20-at 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Meglepő ez a korai break. Azt hittem, hogy a meccs elején kb csak 4 körössel lehet leg-t lopni.
több mint 9 éve
Alopecia totalis lesz, most nézve.Amúgy hajrá Anderson!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Hogy Gary Anderson karakteréhez mennyire nem illik a Jump Around, az hihetetlen. 😀 De ettől függetlenül hajrá neki!
több mint 9 éve
Ha van testszőrzete és szemöldöke, akkor nem lehet universalis.( Nekem úgy tünt nincs). Ha van akkor ez alopecia totalis. Az hajtüszőkre korlátozódik, bár legtöbbször szemöldök is érintett.(nagyjából egy kutya, ua. a betegség)Szerintem nem erről van szó - bár én semennyire sem értek hozzá - mert van Gerwennek megvan a szemöldöke, meg a karja is szőrös valamennyire. Ha jól tudom Shaziernek (Steelers LB) van ilyen betegsége és neki tényleg nincs még szempillája sem. Vagy ennek is vannak különböző fokozatai?Shilkormutattak tegnap néhány évvel ezelőtti felvételeket Gerwenről nem hittem a szememnek!van valami hormon betegsége azóta, vagy egyszerűen csak kialakult a klasszikus dartsos testalkat az évek során...!?yookerAlopecianak tűnik ez, annak is az universalis formájának. Teljes testszőrzet hiány. A szőrtüszők működési zavara. Nem hormonalis (van olyan is, az androgen kopaszság, de ez nem annak tűnik), legvalószínűbb oka egy kromoszómális génmutació, de felvetik autoimmun, illetve stressmedialta eredetét is.
diverdoc
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
14. kiemelt a VB-n Barney, koránt sem volt jó szezonja a PL-en kívülEgyébként ki mondta még a VB előtt h Barney 4 között lesz?leborulunk nagyságod előtt! az igaz hogy én pl Whitlocktól sem vártam hogy rögtön kizúgjon, de Barney elődöntője a PL győzelem után elég világos volt.berger90
| én | empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szerintem nem erről van szó - bár én semennyire sem értek hozzá - mert van Gerwennek megvan a szemöldöke, meg a karja is szőrös valamennyire. Ha jól tudom Shaziernek (Steelers LB) van ilyen betegsége és neki tényleg nincs még szempillája sem. Vagy ennek is vannak különböző fokozatai?mutattak tegnap néhány évvel ezelőtti felvételeket Gerwenről nem hittem a szememnek!van valami hormon betegsége azóta, vagy egyszerűen csak kialakult a klasszikus dartsos testalkat az évek során...!?yookerAlopecianak tűnik ez, annak is az universalis formájának. Teljes testszőrzet hiány. A szőrtüszők működési zavara. Nem hormonalis (van olyan is, az androgen kopaszság, de ez nem annak tűnik), legvalószínűbb oka egy kromoszómális génmutació, de felvetik autoimmun, illetve stressmedialta eredetét is.
diverdoc
több mint 9 éve
nem akartam azért túl sok pénzt nyerészkedni rajtad! 😉A hivatalos odds 1:3, szóval nem húzol csőbe. 😉1000 forintra 5000 ha nyer Barney?Ha Anderson azt játsza, amit igazán tud, vagyos hozza a saját 100%-át, és Gerwen is, az 6-2 Gerwennek.Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊yookernekem gerwen is kérdéses, ha Anderson azt játssza, amit igazán tud, lesz pislogás a kopasznak. De szó se róla, én is megnéznék egy holland döntőt.berger90
Andersonnak csak akkor van esélye, ha fullon pörög, és Gerwen meg kifog egy rossz napot és/vagy valamitől szétesik.
Ettől függetlenül 1:7 a reális oddsa.
Barneynak is kell, hogy Taylor félgőzzel teljesítsen (ez mennyire valószínű nála egy VB-elődöntön?), ő pedig hozza az A+ -os formáját.
Ezért oda az odds 1:5.Sobri Jóska
mert akkor ezt elfogadom és részemről áll a fogadás!
majd jövő heti darts PO-on odaadod! 😉yooker
sports.ladbrokes.com/en-gb/Darts-c110000021
Valamint ha ismersz, tudod, hogy én csak olyan meccsre fogadok, aminek előre tudom az eredményét.
Az ezer forinttal meg meg is bántasz. Ne tiszteletlenkedj!Sobri Jóska