Darts
19 feliratkozó
23 napja
Ki nyeri?#1 Luke Humphries: Jughead, peach, szaba, Toca, yooker
#3 Michael van Gerwen: Eazzy, Heisman, nagir, petey, Stoki, ThunderNFL
#4 Luke Littler: Bálesz, bergerdani, bogjosi, Bruschi85, Gorcsev, Kampman, kishaszi, Löfli, Matthew99, Padrinaggio, Pep71, Sobri Jóska, warr_b, Willie Parker, zacknorb
#6 Dave Chisnall: dande
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: Fattyu
#14 Gary Anderson: gaben
#17 Peter Wright: Mikey
Wessel Nijman: kristof
Ki nyerje?
#1 Luke Humphries: Toca
#3 Michael van Gerwen: bogjosi, Jughead, nagir
#4 Luke Littler: Matthew99, Sobri Jóska. ThunderNFL
#7 Jonny Clayton: Pep71
#8 Stephen Bunting: Bálesz
#10 Gerwyn Price: KeyG
#12 Nathan Aspinall: bergerdani, Heisman, Kampman, yooker
#14 Gary Anderson: gaben, kishaszi, szaba
#17 Peter Wright: Gorcsev, Mikey, warr_b
#20 Ryan Searle: Bruschi85, Fattyu
#21 Andrew Gilding: zacknorb
#22 Martin Schindler: Padrinaggio
#23 Joe Cullen: Eazzy, peach, petey
#28 Gian van Veen: Löfli
#29 Raymond van Barneveld: dande, Stoki
Wessel Nijman: kristof
Menetrend:
Péntek délután:
1. meccs : Stephen Burton vs Alexander Merkx
2. meccs : Wessel Nijman vs Cameron Carolissen
3. meccs : Ian White vs Sandro Eric Sosing
4. meccs : #8 Stephen Bunting vs Kai Gotthardt
Péntek este:
1. meccs : Mickey Mansell vs Tomoya Goto
2. meccs : Florian Hempel vs Jeffrey de Zwaan
3. meccs : William O'Connor vs Dylan Slevin
4. meccs : #3 Michael van Gerwen vs James Hurrell
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 9 éve
A "hivatalos" magyar oldal szerinti oddsok:M. van Gerwen 1,45 - G. Anderson 2,40
P. Taylor 1,22 - R. van Barneveld 3,45
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Még valaki égeti magát azzal, hogy hülyének akar nézni?1000 forintra 5000 ha nyer Barney?ha Sobri komolyan gondolja, én is tartom egy ezressel.berger90
mert akkor ezt elfogadom és részemről áll a fogadás!
majd jövő heti darts PO-on odaadod! 😉yooker
több mint 9 éve
Azért egy MvG - Taylor papa döntő lenne az igazi, úgy h mindketten 100%-on pörögnek, ezt nem igazán lehetne ütniSzvsz Taylor - Barney meccs 50-50%, MvG-nek csak azért adok több esélyt, mert nem hiszem h Anderson végig bírja koncentrálni magas szinten a meccset.
Taylor meg ha visszacserélni a nyilait simán nyerne 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
bergerdani
4 918
1000 forintra 5000 ha nyer Barney?ha Sobri komolyan gondolja, én is tartom egy ezressel.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
A hivatalos odds 1:3, szóval nem húzol csőbe. 😉1000 forintra 5000 ha nyer Barney?Ha Anderson azt játsza, amit igazán tud, vagyos hozza a saját 100%-át, és Gerwen is, az 6-2 Gerwennek.Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊yookernekem gerwen is kérdéses, ha Anderson azt játssza, amit igazán tud, lesz pislogás a kopasznak. De szó se róla, én is megnéznék egy holland döntőt.berger90
Andersonnak csak akkor van esélye, ha fullon pörög, és Gerwen meg kifog egy rossz napot és/vagy valamitől szétesik.
Ettől függetlenül 1:7 a reális oddsa.
Barneynak is kell, hogy Taylor félgőzzel teljesítsen (ez mennyire valószínű nála egy VB-elődöntön?), ő pedig hozza az A+ -os formáját.
Ezért oda az odds 1:5.Sobri Jóska
sports.ladbrokes.com/en-gb/Darts-c110000021
Valamint ha ismersz, tudod, hogy én csak olyan meccsre fogadok, aminek előre tudom az eredményét.
Az ezer forinttal meg meg is bántasz. Ne tiszteletlenkedj!
több mint 9 éve
bergerdani
4 918
Egyébként ki mondta még a VB előtt h Barney 4 között lesz?leborulunk nagyságod előtt! az igaz hogy én pl Whitlocktól sem vártam hogy rögtön kizúgjon, de Barney elődöntője a PL győzelem után elég világos volt.
| én | empty taxi
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Egyébként ki mondta még a VB előtt h Barney 4 között lesz?| én |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
1000 forintra 5000 ha nyer Barney?Ha Anderson azt játsza, amit igazán tud, vagyos hozza a saját 100%-át, és Gerwen is, az 6-2 Gerwennek.Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊yookernekem gerwen is kérdéses, ha Anderson azt játssza, amit igazán tud, lesz pislogás a kopasznak. De szó se róla, én is megnéznék egy holland döntőt.berger90
Andersonnak csak akkor van esélye, ha fullon pörög, és Gerwen meg kifog egy rossz napot és/vagy valamitől szétesik.
Barneynak is kell, hogy Taylor félgőzzel teljesítsen (ez mennyire valószínű nála egy VB-elődöntön?), ő pedig hozza az A+ -os formáját.
Ezért oda az odds 1:5.Sobri Jóska
majd jövő heti darts PO-on odaadod! 😉
több mint 9 éve
Ha Anderson azt játsza, amit igazán tud, vagyos hozza a saját 100%-át, és Gerwen is, az 6-2 Gerwennek.Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊yookernekem gerwen is kérdéses, ha Anderson azt játssza, amit igazán tud, lesz pislogás a kopasznak. De szó se róla, én is megnéznék egy holland döntőt.berger90
Ezért oda az odds 1:5.
több mint 9 éve
Én a barney-anderson döntőnek örülnék, mondjuk mindig a másik kettő ellen szurkolok 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
bergerdani
4 918
Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊yookernekem gerwen is kérdéses, ha Anderson azt játssza, amit igazán tud, lesz pislogás a kopasznak. De szó se róla, én is megnéznék egy holland döntőt.
Mindig jövőre
több mint 9 éve
mutattak tegnap néhány évvel ezelőtti felvételeket Gerwenről nem hittem a szememnek!van valami hormon betegsége azóta, vagy egyszerűen csak kialakult a klasszikus dartsos testalkat az évek során...!?yookerAlopecianak tűnik ez, annak is az universalis formájának. Teljes testszőrzet hiány. A szőrtüszők működési zavara. Nem hormonalis (van olyan is, az androgen kopaszság, de ez nem annak tűnik), legvalószínűbb oka egy kromoszómális génmutació, de felvetik autoimmun, illetve stressmedialta eredetét is.
A hízás az egy másik tészta, ettől független, kaja pia stb.
( Az lehetne egyébként hormonalis is az aging male része
ami relatív androgen csökkenés miatt van, de az nem kopaszságot okozna, hanem a testtömeg alkotórészek arány eltolódását, (zsír-izom, kötöszövet elaszticitás változás stb))Na ennyit az andrológiáról 😊.
Szóval MvG szerintem alopecia universalis betegségben szenved, plussz simán elhízott.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
mutattak tegnap néhány évvel ezelőtti felvételeket Gerwenről nem hittem a szememnek!van valami hormon betegsége azóta, vagy egyszerűen csak kialakult a klasszikus dartsos testalkat az évek során...!?remélem jó meccsek lesznek ma de én inkább
egy sima és egy végletekig kiélezett elődöntőt várok!
Gerwen nem kérdés, a másikon pedig nagyon remélem Barney üti majd a rendkívül unszimpatikus kis vaddisznó Taylort! 😊
több mint 9 éve
több mint 9 éve
2.25-ös oddsért ingyen volt Barney 😀
több mint 9 éve
leborulok bazmeg, micsoda képek
több mint 9 éve
Barneveld tűnt eddig is a legnyugodtabbnak eddig a VB-n, kemény meccs lesz Phil papa ellen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Szegény Bunting, kis pechje is volt, de Barney itt a végén brutálisan tolta.
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Barney gála 😀 Mit kapott a kilencedikben az arcába szerencsétlen Bunting 😀
több mint 9 éve
Buntingnak szurkoltam a meccs előtt, de nem semmi, amit Barney hozott, főleg itt a végén 😊
több mint 9 éve
Bunting kevés lett volna Taylornak, ezért szurkoltam a hollandnak 😊
több mint 9 éve
Barney mekkora! 😀SchleckEzen a vb-n kedveltem meg, felültem a bandwagonra 😀