Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Tovabbjutunk, jo lesz ez. Championship.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Azta, Nagy Ádám egy értelmes fiatalember, aki összeszedetten, ööööözés nélkül tud beszélni. Jó, ez most lehet g*ci dolog volt tőlem, de nah.
---
p.s.: muszáj megjegyeznem, hogy a kedves párttévé elmehet a jó kurva anyjába hogy meccs előtt képes volt lekésni a himnusz elejét. Ekkora nagymagyarság közepette, amit tolnak, ez egészen szánalmas. Meg egyébként is.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
4ponttal kb lehetetlen kiesni, 99% a nyolcaddöntőben vagyunk
több mint 8 éve
de azért a Héder pofázik tovább
több mint 8 éve
ozibozi
17 184
Régen volt olyan edzőnk aki így bele tud nyúlni a meccsekbe, és még eredmény is van.
több mint 8 éve
Mennyivel jobb lenne az a 6 pont. Szerintem ezt a meccset magasan hoztuk volna akár 3 góllal is de a befejezés nem az igazi..
több mint 8 éve
Indulhat az össznépi magyar sport: a számolgatás😀Viszonylag egyszerű a helyzet, ha a portugálok nem kapnak ki Ausztriától, az osztrákok pedig nem kapnak ki Izlandtól, akkor ha ki is kapunk az utolsó meccsen, csoportmásodik hely megvan. És őszintén szólva azt nehezen látom, hogy Izland megveri Ausztriát, előrejátékuk kb. nem létezik.
NB2
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Ez többet ér mint az osztrák győzelem.Óriási ez a csapat.
több mint 8 éve
vazze idióta Lang, a faxé szabálytalankodott😕Remélem az osztrákok kiizzadnak magukból egy X-et este.
DE!!!
Egy EB-n egy magyar csapat jobban játszott az ellenfelénél!!!
Indulhat az össznépi magyar sport: a számolgatás😀
NB2
több mint 8 éve
nemazért de játékban nem nagyon van nálunk jobb csapat eddig!Azért előre fele játékban voltak gondjaink rendesen, de neeeeeeeeem érdekeeeeeeeeeeeeeeeeel, ha egy 20-st kapunk Rinyáldóéktól akkor se, azt a meccset jó eséllyel úgy se látom 😊
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Mikey
18 753
A magyar válogatott végig dominál egy meccset, és hátrányból felállva nagyot küzdve a 88. percben egyenlít.Egy Európa Bajnokságon.
Ezt szokni kell. 😊
több mint 8 éve
vazze idióta Lang, a faxé szabálytalankodott😕DE!!!
Egy EB-n egy magyar csapat jobban játszott az ellenfelénél!!!
Indulhat az össznépi magyar sport: a számolgatás😀
több mint 8 éve
nemazért de játékban nem nagyon van nálunk jobb csapat eddig!Várjuk meg ezzel a kijelentésével a portugál meccset....
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
4 pont geci !!!!!!
több mint 8 éve
nemazért de játékban nem nagyon van nálunk jobb csapat eddig!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
bazmeg, ezt most miert kellett...?Mert még van, akinek rendben van a szíve itthon.
ghstzR
több mint 8 éve
Csak egy pillanatra szerettem volna beugrani:és ez a faszkalap orosz is
SZOPJÁTOK LE APÁTOKAT, IZLANDI KÖCSÖGÖK, ANZSOJ!
gyeek
több mint 8 éve
Csak egy pillanatra szerettem volna beugrani:Az izlandiakkal nincs bajom, főleg hogy rúgtak nekünk is egyet 😊, inkább a bírót küldeném el egy kis malenkij robotra Szibériába...
SZOPJÁTOK LE APÁTOKAT, IZLANDI KÖCSÖGÖK, ANZSOJ!
gyeek
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Csak egy pillanatra szerettem volna beugrani:SZOPJÁTOK LE APÁTOKAT, IZLANDI KÖCSÖGÖK, ANZSOJ!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
na még egyet : D : D
több mint 8 éve
Egy lyukas garast nem adtam volna az egyenlítésre, de ez már tényleg egy másik válogatott 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
iiiiigen, ba meg egyet