Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Már bevethető.sérültLovrencsics?Nincs kire.Szalait be kell hozni. Guzmó és Király meg szedje össze magát.És lehet Dzsudzsákot is le kéne hozni...
Amadeus91
iktriad
Amadeus91
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Főzöm inkább egy tésztát.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Kampman
28 330
sérültLovrencsics?Nincs kire.Szalait be kell hozni. Guzmó és Király meg szedje össze magát.És lehet Dzsudzsákot is le kéne hozni...
Amadeus91
iktriad
Amadeus91
iktriad
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Guzmóval indult a bonyodalom, hova baszta előre a labdát?Nem akartam ennyire konkrét lenni, de valóban, ez a tökéletes jellemzése.egészen bámulatos, hogy Dzsudzsáknak nincs pontos passza, indítása az izlandiak térfelén. bár nem csak ő nem képes pontosan passzolni a támadó harmadban, hanem kb. senki. így nehéz lesz...Dzsudzsák szurkolói terminus technikusszal élve ma (is) kurvagyenge eddig.
Mikey
iktriad
Abban egyébként biztos voltam, hogy egy gólban nyakig benne lesz Király az EB-n. Persze az orosz bíró ki tudja mire sípolt, de az egész nem lett volna, ha Király nem balfaszkodik.
Na nem baj, innen szép felállni.
Mikey
több mint 8 éve
Lovrencsics?Nincs kire.Szalait be kell hozni. Guzmó és Király meg szedje össze magát.És lehet Dzsudzsákot is le kéne hozni...
Amadeus91
iktriad
Amadeus91
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Nem akartam ennyire konkrét lenni, de valóban, ez a tökéletes jellemzése.egészen bámulatos, hogy Dzsudzsáknak nincs pontos passza, indítása az izlandiak térfelén. bár nem csak ő nem képes pontosan passzolni a támadó harmadban, hanem kb. senki. így nehéz lesz...Dzsudzsák szurkolói terminus technikusszal élve ma (is) kurvagyenge eddig.
Mikey
iktriad
Abban egyébként biztos voltam, hogy egy gólban nyakig benne lesz Király az EB-n. Persze az orosz bíró ki tudja mire sípolt, de az egész nem lett volna, ha Király nem balfaszkodik.
Na nem baj, innen szép felállni.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Én mindig bevállalom.Szalait be kell hozniNem gondoltam volna néhány nappal ezelőttig, hogy egyszer ilyet fogok olvasni
Amadeus91
Kampman
több mint 8 éve
Nem kell lehozni..Egyszerűen nem értem hogy Storck a bal lábas játékosát mért jobb oldalon játszatja. Csak egy pozíció csere kell Stieberrel.Szalait be kell hozni. Guzmó és Király meg szedje össze magát.És lehet Dzsudzsákot is le kéne hozni...
Amadeus91
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Szalait be kell hozniNem gondoltam volna néhány nappal ezelőttig, hogy egyszer ilyet fogok olvasni
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Nincs kire.Szalait be kell hozni. Guzmó és Király meg szedje össze magát.És lehet Dzsudzsákot is le kéne hozni...
Amadeus91
iktriad
több mint 8 éve
Szalait be kell hozni. Guzmó és Király meg szedje össze magát.És lehet Dzsudzsákot is le kéne hozni...
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Szalait be kell hozni. Guzmó és Király meg szedje össze magát.
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Királyban sajnos mindig benne volt a baki.Priskinről meg nagyon jól írták valahol, hogy neki kb. minden 5. meccs sikerül jól. Ez most valószínűleg a második vagy a harmadik.
több mint 8 éve
Pep71
2 597
így kibaszni egy csapattal...eddig is húzták csak az időt, meg bunkereztek...
több mint 8 éve
Ez kurva gyenge..A gólig taktikusan játszottunk. Most válik el, hogy -1-ről tudunk váltani. Kurva gyengének nagyon nem mondanám. Akkor mit mondasz az északiakra?
braxa88
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Komoly kapusgól sajnos. Innentől mocsok nehéz lesz.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Ez kurva gyenge..
több mint 8 éve
ghstzR
1 279
Nem volt ez olyan rossz, csak pontosabbnak kene lennunk a terfelukon.amugy ez mire fel volt 11es?
több mint 8 éve
ilyen nincs, uraltuk a meccset, Izlandnak kb köze nem volt, erre jön az a hülye labdaeladás és persze a ruszki köcsög bíró!!!SEMMI NEM VOLT, a mezőnyben egy ilyet nem fújt le!
Dzsudzsi tényleg jobb oldalon nem igazán jó.
több mint 8 éve
egészen bámulatos, hogy Dzsudzsáknak nincs pontos passza, indítása az izlandiak térfelén. bár nem csak ő nem képes pontosan passzolni a támadó harmadban, hanem kb. senki. így nehéz lesz...Dzsudzsák szurkolói terminus technikusszal élve ma (is) kurvagyenge eddig.
Mikey
több mint 8 éve
Stadionon kìvül mindent lehet.remélem ezt a kopasz gecit meglincselik jó megyei módra meccs után.Hogyne, hogy még ki is zárjanak minket miatta.
ano92
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Mikey
18 753
egészen bámulatos, hogy Dzsudzsáknak nincs pontos passza, indítása az izlandiak térfelén. bár nem csak ő nem képes pontosan passzolni a támadó harmadban, hanem kb. senki. így nehéz lesz...