Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
A tegnapi napról nyugodtan elmondható, hogy az 'ország'-ra végződő válogatottak örülhettek inkább a végén.
Vrij6
Italy, Czech Republic, Spain. Miért is? 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Sztem kelleni fog egy gól min. a döntetlenhez is. Igaz nem vagyunk rosszak a rögzített szituknál, de izland ezekben kiemelkedően jó. Pláne, hogy gabi is inkább a vonalon érzi jól magát...

több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
A tegnapi napról nyugodtan elmondható, hogy az 'ország'-ra végződő válogatottak örülhettek inkább a végén.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A két csapat beáll a saját 16-s el és onnan rugdossák át egymásnak: most ti jöttök..nem ti jöttök.. na gyertek ha mertek...
Lehetne egy kis Monty Pyton showt csinálni belőle 😛
dande
Jó 0-0. Nekünk szerintem megfelelne.
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
A két csapat beáll a saját 16-s el és onnan rugdossák át egymásnak: most ti jöttök..nem ti jöttök.. na gyertek ha mertek...
Lehetne egy kis Monty Pyton showt csinálni belőle 😛
több mint 8 éve
Horvátokat kizárták már?
Mikey
Állítólag a dánokat már hívták is, hogy van-e kedvük beugrani.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Horvátokat kizárták már?
több mint 8 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Nyugtassatok meg, de én ettől a meccstől eléggé parázok, picit félek, hogy fizikálisan felőrölnek minket...

Persze tudom, ez már egy másmilyen szellemiségű csapat, de azok a fránya beidegződések. 😊

Meg ahogy sokszor lenni szokott, egy meglepően kiugró eredmény után jön az érem másik fele.
Vrij6
Szerintem eleinte óvatos lesz mindkét fél, de aztán... egyetértek, zúzda. Remélem, hogy egy-két jó technikai megoldás után, megfelelő koncentrációval lövünk egy (két) gólt, ami már elég lehet a célhoz.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
Nyugtassatok meg, de én ettől a meccstől eléggé parázok, picit félek, hogy fizikálisan felőrölnek minket...
Vrij6
Nyugi
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!

Persze tudom, ez már egy másmilyen szellemiségű csapat, de azok a fránya beidegződések. 😊

Meg ahogy sokszor lenni szokott, egy meglepően kiugró eredmény után jön az érem másik fele.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki két olyan csapat meccséből, akik elsősorban az ellenfél játékát szeretnék elrontani. Van egy tippem egy 0-0-ra, ami egyébként egy újabb siker lenne a magyar labdarúgásnak.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Közben eaglesmcnabb szobájában
baggio
XDXDXDXDXDXDXDXDXD pályát tévesztettél, irány a Showder- klub!!!
XDXDXDXDXDXDXDXDXD

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Urak, ki van benne egy közös meccsnézésben? (pest,buda, kocsmában, mert menjen a hóhér agyonnyomódni szabadtérre)

Mindig jövőre
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
köszi Morcsi, jó érzés az, amikor csak 35 percet kell várni a szelvényre 😊
slowmotion
Én igy voltam az olasz-horvát párossal,együtt 4x odds mondom ajándék. 😀
Kenny
Megfejelve még ezzel a meccsel, volt 6.2... köcsög horvát szurkolók... : D
Hanni
ezt mondjuk már a közvetítésben sem értettem. eleve a 91. percben fújta be a bíró a tizenegyest, az még megszakítás nélkül is simán benne lett volna a hosszabbításban. ha a szurkolók nem faszkodnak, akkor a 88. percben kapják a gólt, úgy jobb lett volna?
slowmotion
Nem tudhatod, hogy mi lett volna akkor ha nincs a megszakítás. Mi járhatott a horvát focisták fejében a balhé után.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
slowmotion
Kenny
Hanni
ezt mondjuk már a közvetítésben sem értettem. eleve a 91. percben fújta be a bíró a tizenegyest, az még megszakítás nélkül is simán benne lett volna a hosszabbításban. ha a szurkolók nem faszkodnak, akkor a 88. percben kapják a gólt, úgy jobb lett volna?
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ezt az Iniesta gyereket elnézegetném Újpesten😉
gordon
múltkor láttam városkapunál a metrón...
több mint 8 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Ezt az Iniesta gyereket elnézegetném Újpesten😉
több mint 8 éve
na nekem elszállt a streamem, majd sikítsatok, ha történik még valami érdemleges 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Tegnap ecseteltem már, hogy mennyire nem mindegy mikor játszol.
Simán benne van, hogy
Spanyol-Horvát 1-0
Cseh-Török 2-0
és akkor a csehek a 2.ok...
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Egyébként most jut eszembe, hogy a horvát meccsen mi volt a baj..... Hát a 2:0 a legveszélyesebb eredmény. Ezért vártunk mi is, az olaszok, a németek, az észak-írek, meg a franciák is a végéig, nehogy baj legyen : D
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Végre egy jó meccs! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
gyász ez a játékvezetés, az első félidőben is minden szart befújtak a spanyoloknak 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
mekkora les volt, gecc😊
több mint 8 éve
Amúgy a törökök kb 5 k.rva yó lehetőséget rontottak csak azzal el, hogy az utolsó v utolsó előtti passzt egyszerűen rossz embernek próbálták adni...

több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
slowmotion
Kenny