Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.
Stez
Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Valahogy nem áll össze.
alatriste
5 belső középpályás? Nem hinném. Sterling és Alli is szélső. Rooney van középen, de Wilshere-nek előtte kell játszania, DIernek meg mögötte/mellette.
Stez
4az az 5 elgépeltem. Alli inkább középen játszik (ahogy most is). Sterling lenne az egyetlen szélső

Liverpool Fc
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
hát ez a Kertem nem meccsnézésre van kitalálva 😊 a rácskertben meg szar a sör. van még valami kiülős hely, ahol nincsenek ezren?
Löfli
Szabadság téri kivetítőknél ha nem magyar meccs van akk nincs tömegnyomor ill. a Grund sem vészesen tömött

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Még mindig nem látom az elképzelést ebben a csapatban. Lalala nem elég kreatív, hogy irányítson, az ő helyére kellene valaki, aki kiosztja a forintos lasztikat. Sosem hittem, hogy ilyet mondok, de Wilshere-nek kéne játszania.
Stez
Ha már Rooney játszik akkor valóban középen tegye, na ha Lallana helyett jönne Wilshere akkor lenne 5 belső középpályásuk, egy Sterling szélen és egy ék, akinek kellenének a beadások de futószalagon.
Valahogy nem áll össze.
alatriste
5 belső középpályás? Nem hinném. Sterling és Alli is szélső. Rooney van középen, de Wilshere-nek előtte kell játszania, DIernek meg mögötte/mellette.

több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Stez
Valahogy nem áll össze.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
hát ez a Kertem nem meccsnézésre van kitalálva 😊 a rácskertben meg szar a sör. van még valami kiülős hely, ahol nincsenek ezren?
Löfli
Ilyen meccsen Margitszigeten sincsenek ezren, főleg, mivel rengetegen dolgoznak még.

több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Rip fül.
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve

több mint 8 éve
A katalán bőrbe bújt walesi Pirlo.
Remélem amúgy Allent megtartja a pool. Ha nem lesz baja a kevéske kezdő meccsel, nagyon hasznos tagja lehetne a csapatnak.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
na meg is van. szóval hajrá, Laller! 😊
több mint 8 éve
trollkodni fogok, várok még pár percet, aztán megteszem Lallert gólszerzőnek
slowmotion
Fél éve kiröhögtelek volna egy ilyenért, de Klopp belőle is ki tudta hozni amiért anno megvettük a Sotonból.
alatriste
oroszok ellen is látta már a kaput, simán benne van, hogy úgy botlik bele a labdába, hogy bemenjen 😊
több mint 8 éve
slowmotion
Fél éve kiröhögtelek volna egy ilyenért, de Klopp belőle is ki tudta hozni amiért anno megvettük a Sotonból.

Liverpool Fc
több mint 8 éve
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Kisebb paradoxon a BBC-s közvetítésben: "Rooney is looking to find the flying Walker"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
Mindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
Mi már elhagytuk Győrt, remélem nekünk is lesz valami hasonlóban részünk 😊 | mondjuk csoportelsőséget ünnepelni az Izland elleni meccs után, hm... |
davemayer
ahhoz kell egy osztrák győzelem vagy x a meccsünk után
több mint 8 éve
Hodgson te fasz, semmiből sem tanulsz

több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Mindenkinek kívánom,hogy egyszer az életében éljen át ilyen hihetetlen és leírhatatlanul gyönyörű sportélményt mint amit mi átéltünk Bordeaux-ban.
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
barátomék 4 jeggyel, szállásfoglalással, stb a zsebükben Lutonban nézték végig a meccset mert a sztrájk miatt nem indult el a gépük Bordeaux-ba!
nem is nagyon tudtam mit mondani neki amikor hívott meccs után!pedig végig emlegettük hogy micsoda mázlista hogy ott lehet...
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 330
A (déli) írek valószínűleg megsértődnének, hogy Hajdú B. lebritezte őket.
több mint 8 éve
Ma megbasszuk a Mócsa-famíliát! xD
Le Walesszel! Halál rájuuuuk

több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny
Mi már elhagytuk Győrt, remélem nekünk is lesz valami hasonlóban részünk 😊 | mondjuk csoportelsőséget ünnepelni az Izland elleni meccs után, hm... |
davemayer
Vigyázzatok,mert román/orosz attakról beszélnek.

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Hajrá Wales! Hajrá Lallana!
több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Farkas Betti time
Kampman
Senki egy büdös szóval nem említette Rooneyt, de lehet én nem figyeltem eléggé : D
Hanni
inkább Lallana-t hallottam 😊

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Hodgson váratlatlan húzással készül wales ellen, ugyanaz a kezdő mint a ruszkik ellen. Vardy továbbra is a padon, ezzel oboáztatva a fantasymat is... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
HAJRÁ MAGYAROK!
Kenny

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Farkas Betti time
Kampman
Senki egy büdös szóval nem említette Rooneyt, de lehet én nem figyeltem eléggé : D