Soccer EB 2016

18 feliratkozó

több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Franciaország: Coolearie, Toto21, Zolee23, dankodavid, bogec7
metország: gamerkr, Sobri Jóska, ZoliZoltán, Vrij6, Blitzburgh, ghstzR, Mikey, Amadeus91, csebi, danyly, jinxtriad, Heisman Trophy, Gaba93, Kroos
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Wales: eaglesmcnabb

Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
És nekem ilyenkor kell egy óra múlva dolgozni mennem, jellemző.
Mikey
És oda nem lehet alkoholt vinni? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
A buszmegállóban káromkodva vártam a buszt, mellettem, egy 18 év körüli hülyegyerek ecsetelte telefonban, hogy semmi dolga(SIC!), de nem nézi a meccset, azt hittem leütöm, hogy takarodjál haza azonnal.
Vrij6
Akkor ne nezze. Nem kotelezo a disznotor.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 460 — Слава Україні! Героям слава!
Mikey
Húgom barátja délutános ma, szal forgattuk benne a kést messengeren : D
Hanni
A buszmegállóban káromkodva vártam a buszt, mellettem, egy 18 év körüli hülyegyerek ecsetelte telefonban, hogy semmi dolga(SIC!), de nem nézi a meccset, azt hittem leütöm, hogy takarodjál haza azonnal.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Mikey
Nyugi, az első 60 percről lemaradtam, még akkor is bosszant, hogy a gól előtt lőttem be a streamet.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Mikey
Húgom barátja délutános ma, szal forgattuk benne a kést messengeren : D
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mikey
Legalább fel leszel dobva.
több mint 8 éve
meccs után mindig el szoktam kapcsolni...de most gondoltam Dárdait meghallgatom...nagyon bírom ezt a Pal-it
Klaci79
Ittam minden szavát, még a budira se mentem ki emiatt. 😀 😀 😀 😀

több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
1-0-nál és a kihagyott több helyzetnél azt hittem mi is elkúrjuk, de NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!

Amúgy nem tudom ezek az osztrákok miért olyan jók és este szurkolni Cristianonak még ha sokaknak nehezére is esik😊
NB2
én Renato Sanchesnek, ha nem is az egoista buzinak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
meccs után mindig el szoktam kapcsolni...de most gondoltam Dárdait meghallgatom...nagyon bírom ezt a Pal-it
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
1-0-nál és a kihagyott több helyzetnél azt hittem mi is elkúrjuk, de NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!

Amúgy nem tudom ezek az osztrákok miért olyan jók és este szurkolni Cristianonak még ha sokaknak nehezére is esik😊
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ne sírjatok sógorok a későbbi győztestől kaptatok ki 😉 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Amúgy számomra a legszebb az volt amikor 50 valahanyadik perc környékén vagy 5 percig az osztrákoknál volt a labda és nem tudtak előre jönni egyszerűen olyan kurva jól védekeztünk
Wester
Ezt akartam írni.. ez a négyes ez nagyon jól néz ki. *kopp-kopp*
Guzmicsnak egy-két hibája volt, de az uccsó 25-30 percben meg mindent kipucolt, Kádár sztem baromi jó volt, talán a legjobb és a másik két srác is igen szolid.

Portugálok ellen persze necess lehet, de az izlandi támadókat le kell tudnunk szedni..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Azért ez a teljesítmény bravúros volt.
Le a kalappal a srácok előtt, ez egy hatalmas löketet adott/adhat az Izlandiak ellen.
több mint 8 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Ez az eredmény akkor a magyar edzőtársadalom szembeköpése?
Vrij6
azért erről Pinyőt meghallgatnám...szerintem neki ebben a győzelemben komoly része volt 😀
Klaci79
Láttad a tolódásunkat? Pinyő nélkül sehol nem lennénk.

Tepper takarodj!
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kleinheisler lett a meccs embere.
több mint 8 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
irány inni!!! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man
Holnap jön a Szalai aláírás . MEGVAAAAAAAANNNN....

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Meghogy eljinxelem, ugyanma!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Győőőőőzeeeeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

Győztünk, győztünk, győztünk!! 😊 😊

több mint 8 éve
Remélem nem jinxelem el de - NYERTŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰNK
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
A legveszélyesebb eredményt is meg tudtuk tartani.

Remélem a többi meccsen (11-11, vagy fordított esetben is) tudunk majd nyomni/küzdeni.. de az már csak cseresznye.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Ez az eredmény akkor a magyar edzőtársadalom szembeköpése?
Vrij6
azért erről Pinyőt meghallgatnám...szerintem neki ebben a győzelemben komoly része volt 😀
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 616 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
BASZKI MEGGVAAAAAN

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
BESZARÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!