NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
jólvan, már csak 2 belga gól kell és jön a mix :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
www.facebook.com/troll0foci/videos/1093774697355806/😁 nem az eszéért...
Oké, kiégtem teljesen...
atyaég.
Vrij6
több mint 8 éve
www.facebook.com/troll0foci/videos/1093774697355806/Mert?
Oké, kiégtem teljesen...
atyaég.
Vrij6
Én is Argentínát mondtam végső győztesnek, csak a Vezérnek viszketett a kukija és nem hagyta.
több mint 8 éve
www.facebook.com/troll0foci/videos/1093774697355806/Az idei "Svájc is esélyes lehet". Jesus Facepalm
Oké, kiégtem teljesen...
atyaég.
Vrij6
több mint 8 éve
nem Nianggolant kellett volna lehozni, lyukas lesz a középpályaneked is a kedvedben járni, előbb az volt a baj hogy túl sokan vannak ott középen :d
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
www.facebook.com/troll0foci/videos/1093774697355806/Oké, kiégtem teljesen...
atyaég.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
nem Nianggolant kellett volna lehozni, lyukas lesz a középpálya
több mint 8 éve
jó lövés, bedobás
több mint 8 éve
végre, mertens, már csak ferreira kéne
több mint 8 éve
Csak le ne sérüljön ő is, mint a névrokona Jalen.ki kéne állítani naingollant meg fellainit, egyből lenne terület hazard-éknak :dfaszt, Ramsey viszi a hátán az egész bandát xP
ezért jó wales, nem veszik el egymás erősségét, mert nincs :d
eaglesmcnabb
Stez
több mint 8 éve
nincs igazad mert robson-kanuki kéne állítani naingollant meg fellainit, egyből lenne terület hazard-éknak :dfaszt, Ramsey viszi a hátán az egész bandát xP
eaglesmcnabb
Stez
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
de bruyne első értelmes szöglete
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
ki kéne állítani naingollant meg fellainit, egyből lenne terület hazard-éknak :dfaszt, Ramsey viszi a hátán az egész bandát xP
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
ki kéne állítani naingollant meg fellainit, egyből lenne terület hazard-éknak :dezért jó wales, nem veszik el egymás erősségét, mert nincs :d
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 8 éve
A gemaplan is jobb az olaszoknál, csak az is meglátszik, hogy ez a belga válogatott egyszerűen nincs kicsiszolva, nem passzolnak a játékosok, egymás helyét veszik el, egymás erősségét veszik el, etc.Na ja. Csak erre én azt mondom, hogy a belgák nem azért szarok mert rossz szerkezetben játszanak hanem azért mert az olaszok jobb gameplannel jöttek ki a meccsre.Szente Vajk kivételesen nem hülye. xPElnézve a félidei elemzést nem is értem te miért nem ülsz ott vazze😁Az a Kompany a világ legjobb játékosa ilyen Cimanokhoz képest. Hiába hibázott manapság sokat, nagyon nem mindegy, melyik van a csapatodban. Számomra legalábbis nem mindegy, hogy a sokat hibázó Luck a csapatom irányítója vagy mondjuk egy Cassell.Az a baj ezekkel a belgákkal, hogy amúgy sem tudnak nyerni, de hogy még a fél védelem IR-re került az Eb előtt, eléggé bebaszott, négy védő helyett van kettő, aki vágja, hogy a labda hogy néz ki.Az a Kompany hiányzik akin BL meccsek mentek el idén? Szerintem inkább az alázat és a küzdőszellem hiányzik..
Stez
gordon
De nem csak Kompany hiányzik a stabil kezdő védelemből, ez együtt meg már sok. Wilmots láthatóan nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, és a középpálya sincs jól összerakva, a csapat szerkezete úgy ahogy van, szar.
Pont úgy van felépítve, hogy a három-négy kulcsjátékosodból ne tudd kihozni a maximumot (Hazard, Lukaku, De Bruyne). És mint mondtam, Fellaini abszolút fölösleg, nincs helye a pályán. Kéne egy villámgyors Origi vagy Carrasco Lukaku mellé, ez az egytámadós szisztéma az, amivel a belgák sok éve nem tudnak megbirkózni, és Lukaku csak szenved.
Stez
gordon
Vili csak annyit mondott volna, hogy ő amúgy nagyon otthon van a belga fociban, az angolban, meg az összes másikban is.
Stez
gordon
több mint 8 éve
Lukaku, nem a te hibád!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Vágom, de ettől még ma taszítja a labdát, mondjuk az előző passza szép volt.Hát ez nem De Bruyne napja, le kéne már szedni a pályáról...Fellainit kell eltakarítani, Hazard és De Bruyne területe megnőne, feljavulnának mindketten.
Vrij6
Stez
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
lukaku bazdmeg találd mán el akurva kaput.
több mint 8 éve
lukaku de bruyne-ézett egyet 😀
több mint 8 éve
Lókaka szar..l sünt!
több mint 8 éve
Hát ez nem De Bruyne napja, le kéne már szedni a pályáról...Fellainit kell eltakarítani, Hazard és De Bruyne területe megnőne, feljavulnának mindketten.
Vrij6
több mint 8 éve
Na ja. Csak erre én azt mondom, hogy a belgák nem azért szarok mert rossz szerkezetben játszanak hanem azért mert az olaszok jobb gameplannel jöttek ki a meccsre.Szente Vajk kivételesen nem hülye. xPElnézve a félidei elemzést nem is értem te miért nem ülsz ott vazze😁Az a Kompany a világ legjobb játékosa ilyen Cimanokhoz képest. Hiába hibázott manapság sokat, nagyon nem mindegy, melyik van a csapatodban. Számomra legalábbis nem mindegy, hogy a sokat hibázó Luck a csapatom irányítója vagy mondjuk egy Cassell.Az a baj ezekkel a belgákkal, hogy amúgy sem tudnak nyerni, de hogy még a fél védelem IR-re került az Eb előtt, eléggé bebaszott, négy védő helyett van kettő, aki vágja, hogy a labda hogy néz ki.Az a Kompany hiányzik akin BL meccsek mentek el idén? Szerintem inkább az alázat és a küzdőszellem hiányzik..
Stez
gordon
De nem csak Kompany hiányzik a stabil kezdő védelemből, ez együtt meg már sok. Wilmots láthatóan nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, és a középpálya sincs jól összerakva, a csapat szerkezete úgy ahogy van, szar.
Pont úgy van felépítve, hogy a három-négy kulcsjátékosodból ne tudd kihozni a maximumot (Hazard, Lukaku, De Bruyne). És mint mondtam, Fellaini abszolút fölösleg, nincs helye a pályán. Kéne egy villámgyors Origi vagy Carrasco Lukaku mellé, ez az egytámadós szisztéma az, amivel a belgák sok éve nem tudnak megbirkózni, és Lukaku csak szenved.
Stez
gordon
Vili csak annyit mondott volna, hogy ő amúgy nagyon otthon van a belga fociban, az angolban, meg az összes másikban is.
Stez
több mint 8 éve
Elnézve a félidei elemzést nem is értem te miért nem ülsz ott vazze😁Egészen biztos nem ő lenne a leggyengébb láncszem, sőt.
gordon
több mint 8 éve
Hát ez nem De Bruyne napja, le kéne már szedni a pályáról...
több mint 8 éve
pedig a belgaknak tegnap volt egy éve hogy megmutatták hogy kell focizni, nem tanulnak? 😀 i1085.photobucket.com/albums/j433/herremans007/Keacutepkivaacutegaacutes_zpsbgzzmx8q.png