NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
Mi az hogy Bale jobb De Bruynenél? Nem kérdés, a válasz egyértelműen nem 😀
több mint 8 éve
Rohogjetek csak Kevinen, hamarosan meglatjatok mind, szemet karogok...
több mint 8 éve
ott baszta el hogy lepasszolta de bruyne-nek
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
A thaiföldi tippmix maffia szponzorálta azt a hszt. 😊Na akkor most kell minden pénzünket az olaszokra rakni...jinxtriad😁ennek a két csapatnak fogok leginkább szurkolni az eb-n, szóval remélem egy halálunalmas 0-0 lesz 😛Szerintem Hazardék ma bedarálják Soldi kedvenceit. És szerintem villan a piros is legalább egyszer.
Löfli
iktriad
gordon
több mint 8 éve
Na akkor most kell minden pénzünket az olaszokra rakni...jinxtriad😁ennek a két csapatnak fogok leginkább szurkolni az eb-n, szóval remélem egy halálunalmas 0-0 lesz 😛Szerintem Hazardék ma bedarálják Soldi kedvenceit. És szerintem villan a piros is legalább egyszer.
Löfli
iktriad
több mint 8 éve
stez! ez a de bruyne jobb mint bale, vagy van másik is?Lehet az MTK mez látványa olyan hatással van rá, mint Terrence Hillre a vörös szín a Szuperzsaruban. 😊
mert egyelőre eléggé homályon van.
eaglesmcnabb
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
stez! ez a de bruyne jobb mint bale, vagy van másik is?huzzuk is le a kukan akkor, troger ez a vorhenyes
mert egyelőre eléggé homályon van.
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Nyugi rúg majd kettőt, hogy megmentse a fantasy focimat 😀de bruyne-nek még nem volt jó passza... 😀és a szögletei is ótvarok 😀
Löfli
Wester
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
de bruyne-nek még nem volt jó passza... 😀és a szögletei is ótvarok 😀
Löfli
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
stez! ez a de bruyne jobb mint bale, vagy van másik is? mert egyelőre eléggé homályon van.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
de bruyne-nek még nem volt jó passza... 😀
több mint 8 éve
Gundi eddig konkrétan 5/0 a Vermaelen - Verthongen duó azonosításában..nincs extravagáns frizkójuk, ők a hibásak.
Hanni
több mint 8 éve
Azért éledezik a honvéd is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 8 éve
ahhoz túl sok a szurkoló😀most forza azzurriA mezük alapján azt hinné az ember, hogy MTK van a pályán. 😊
Heisman Trophy
iktriad
több mint 8 éve
Eaglesmcnabbtől vártam volna egy ilyen hszt. 😊Áhh, az mtk űrfocit játszik ezekhez képest...most forza azzurriA mezük alapján azt hinné az ember, hogy MTK van a pályán. 😊
Heisman Trophy
iktriad
peach
több mint 8 éve
Tényleg, Osztrák-Magyar meccsen ki lesz a kommentátor?Olvastam még az EB előtt, hogy csak Gundi és HBI közvetíti a meccseinket, mivel most itt van Gundi, gondolom HBI lesz a befutó!
Vrij6
több mint 8 éve
Áhh, az mtk űrfocit játszik ezekhez képest...most forza azzurriA mezük alapján azt hinné az ember, hogy MTK van a pályán. 😊
Heisman Trophy
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
most forza azzurriA mezük alapján azt hinné az ember, hogy MTK van a pályán. 😊
Heisman Trophy
több mint 8 éve
most forza azzurri
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
már most unalmas xsMeglesz a 0-0-d?
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
Insigne egy ilyen szezon után miért nem kezd?Neki nincs magyar barátnője, akit Conte kúrhat.
Sebii