Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
na fújjuk le, elég volt, jó lesz ez a 3–0 ide
több mint 8 éve
Sebii
3 534
Én egyébként az első körből a holnapi török-horvátot várom a legjobban (nyílván rajtunk kívül). Ott szerintem minden adott egy nagyon jó kis meccshez.
több mint 8 éve
Nyugi, a Szovjetunió hozott már vissza kemény meccseket, pl Sztálingrádnál meg Moszkvánál
több mint 8 éve
nem értem, miért nem Allikérhetnél tanácsot Berlusconitól a következő meccsre, te vén kokkero
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 561
mar leirtam parszor.onnan oda golt kapni.kapushiba!
több mint 8 éve
yookermondtam én hogy a walesi meccs jobb lesz, mint ez
több mint 8 éve
Sterling nem jó, de a legveszélyesebb angol, küzd, megy előre, nem lehet rá panasz, Lalala és Alli viszont mintha pályán sem lenne a második félidőbeÚgyhogy lecseréli sterlinget 😀
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Sterling nem jó, de a legveszélyesebb angol, küzd, megy előre, nem lehet rá panasz, Lalala és Alli viszont mintha pályán sem lenne a második félidőbe
több mint 8 éve
nézd be ezt is Akinfeev, légyszikeahhoz kaput is kéne találni, de ebbe se erő se irányzék nem vót :d
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
nézd be ezt is Akinfeev, légyszike
több mint 8 éve
tudjuk stez, egyvonal
több mint 8 éve
EGYVONAL!A második meg nem adott gólunk xD
több mint 8 éve
Lallanáról is megállapíthatjuk, hogy ő a maga nemzetének Giroud-ja, de mondjuk ő nem befejező ember, szóval van kifogása
több mint 8 éve
Mikey
18 751
Mondjuk nem tudom akkor miféle infó volt, hogy Wilshere nem játszik ma. Vagy ekkora a baj, hogy megkockáztatják? : Dkíváncsiak, kibír-e 15 perc játékot anélkül, hogy lesérülne.
Hanni
több mint 8 éve
kevésbé kreatív, mint Rooneygratulálok, te zseni
több mint 8 éve
Mondjuk nem tudom akkor miféle infó volt, hogy Wilshere nem játszik ma. Vagy ekkora a baj, hogy megkockáztatják? : D
több mint 8 éve
Wilshere-Rooney lesz ez, Vardy meg így nem jut szóhoz, Hodgson bekaphatja tövigVardy az angol Nikolics.
Stez
több mint 8 éve
Wilshere-Rooney lesz ez, Vardy meg így nem jut szóhoz, Hodgson bekaphatja tövig
több mint 8 éve
Konkrétan Akinfeevnek ott kellett volna álnia.
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Ja, még a 10. perc körül. De pont a gól előtt ébredtem 😀Meg is volt az első meccs a tornán, amin elaludtam.Ezen? Ez jó, én az Albán I-Albán II-n szunyókáltam el kicsit.
Kampman
Vrij6
több mint 8 éve
és tényleg, ezt is szépen benézte a kapus
több mint 8 éve
De szr ez a Dier minek is ide 😉
több mint 8 éve
Mikey
18 751
Meg is volt az első meccs a tornán, amin elaludtam.nekem a nyitómeccs 16. percében már sikerült. 😀
Kampman
több mint 8 éve
szegény fotós 😀😀
több mint 8 éve
Meg is volt az első meccs a tornán, amin elaludtam.Ezen? Ez jó, én az Albán I-Albán II-n szunyókáltam el kicsit.
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv