Soccer EB 2016
18 feliratkozó
több mint 8 éve
Portugália: Matthew99, miilann, kaszo
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
több mint 8 éve
kapushiba, oda nem kaphat gólt
több mint 8 éve
Kampman
28 323
Meg is volt az első meccs a tornán, amin elaludtam.
több mint 8 éve
be kell lőni mostmár, ezredik helyzet
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 901
"Ha Rooney lövése bemegy, akkor gól."Francesco Gundel?
Vrij6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
"Ha Rooney lövése bemegy, akkor gól."ki kéne tűzni ezeket az aranyköpéseket.Volt már egy pár.
Vrij6
több mint 8 éve
"Ha Rooney lövése bemegy, akkor gól."
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Sebii
3 534
Rooney lövése ha bemegy gól. Jóvanakkor Gabikám.
több mint 8 éve
aztarohadt ezt a pechet.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
"ha rooney lövése bemegy akkor gól" bödőcstől lopta!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Mikey
18 751
cserélj má,r az anyád úristenit te vén faszmajd az utolsó 10 percre beküldi Vardyt. nyugi. 😊
Stez
több mint 8 éve
tartalékol wales ellen,fél csapatot le lehetne kapni.minden tiszteletem azé az edzőé, aki úgy gondolkozik, hogy menő dolog a fordítás, de én megelőzném a szitut, elég, ha egyszer vezetünk, és megtartjuk az előnyt xDcserélj má,r az anyád úristenit te vén fasznagyon tilten vagy.majd ha gólt kaptok cseréltek.nyugi.
Stez
Kenny
Stez
több mint 8 éve
Allival is csak többen vannak a másodikban. Csakúgy mint lallanaval. De hodgson ravaszul csak vár és vár...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
minden tiszteletem azé az edzőé, aki úgy gondolkozik, hogy menő dolog a fordítás, de én megelőzném a szitut, elég, ha egyszer vezetünk, és megtartjuk az előnyt xDcserélj má,r az anyád úristenit te vén fasznagyon tilten vagy.majd ha gólt kaptok cseréltek.nyugi.
Stez
Kenny
több mint 8 éve
cserélj má,r az anyád úristenit te vén fasznagyon tilten vagy.majd ha gólt kaptok cseréltek.nyugi.
Stez
több mint 8 éve
ez a jó Cahillben, hogy a keret legtapasztaltabb játékosaként olyan lazán lóg ki lefelé, hogy az valami félelmetes
több mint 8 éve
ozibozi
17 156
Remélem az aranylábúak nézik ezt a meccset, mert kb vlm hasonlò taktikával lehetne keresnivalónk a sògorok, meg a portugálok ellen.
több mint 8 éve
vicces volt ez a bedobás😊
több mint 8 éve
cserélj má,r az anyád úristenit te vén fasz
több mint 8 éve
ja, ezt a kurva erős walestmondjuk gól nélkül nehéz lesz :d
oh wait
Stez
"Az első fordulót vizsgálva Gareth Bale-nek ugyanannyi kaput eltaláló lövése volt, mint Franciaországnak (5), s több, mint Szlovákiának (3), Albániának és Romániának (2-2)."
remelem CR nem lesz ideg mikor Bale veszi át az aranylabdát :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Amúgy ezt már megfigyeltem az eddigi meccseken, lehet hülye vagyok, de nem szar a fű? Olyan mintha túl nagy lenne és lassítaná a labdát. Rengeteg a rövid passz, meg rendszeresen túlfutják a lasztikat az emberek.
több mint 8 éve
nem látom hogy ezek közül bárki is el tudná verni walestja, ezt a kurva erős walest
eaglesmcnabb
oh wait
több mint 8 éve
nem látom hogy ezek közül bárki is el tudná verni walest