Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Akkor ennyi volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ez nagyon a semmiből jött
több mint 3 éve
Willie Parker
15 389
Stez!!!!
több mint 3 éve
mi volt ezen a jogos lol, épp hogy hozzáért 40 ilyen van egy meccsen, ha minden ilyenért sárga járna 2en fejeznék be a meccsetkicsit erősnek érzem ezt a sárgátSztem jogos volt. Nem volt szép.
Sixo
csebi
több mint 3 éve
borzasztó csalódás ez az angol csapat így... még ha tovább is mennekEgyre valószínűtlenebb számomra, hogy nyernek az angolok, mintha a taktikájuk nem lenne más, hogy hogyan kapjanak ki a legdrámaibb módon a náluk nyilvánvalóan gyengébb németektől.
yooker
Gratulálok hozzá, ha pl nem írtok Kane-ről, észre se vettem volna, hogy játszik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 389
Amúgy nem latom h amúgy Lownek mi volt az elképzelése a 10. Perctől hogyan akarja ezt a meccset megnyerni …Senki nem akart veszíteni.
csebi
több mint 3 éve
Toto21
5 961
hát földet mindkét edzőre...
több mint 3 éve
Mindjárt elalszok bakker 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Amúgy nem latom h amúgy Lownek mi volt az elképzelése a 10. Perctől hogyan akarja ezt a meccset megnyerni …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
kicsit erősnek érzem ezt a sárgátSztem jogos volt. Nem volt szép.
Sixo
több mint 3 éve
Tudom, Guardiola, meg a tiki-taka.Én nagypályán leginkább hátul játszottam, de az edző világosan elmondta, hogy minden támadást lövéssel kell lezárni.Ma az megy hogy amíg nalunk a labda és járatjuk nem kapunk gólt. Bár ha jobban belegondolok erre pont a spanyolok tegnap rácáfoltak 😊
Abból lehet gól, szöglet, fejbe is lőhetem, ami fáj és legközelebb nem áll oda, és ráadásul van idő visszazárni.
Néha pattanhat rosszul, és jöhet a kontra, de analitika nélkül is evidens, hogy az elég ritka.
Sobri Jóska
davemayer
De ez egy német válogatott.
Lő je nek!
több mint 3 éve
Hat ezt gosensnél nem ereztem sárgának de nyilván elfogult vagyok
több mint 3 éve
És tovább is jutott a csapat 😉Én nagypályán leginkább hátul játszottam, de az edző világosan elmondta, hogy minden támadást lövéssel kell lezárni.Ma az megy hogy amíg nalunk a labda és járatjuk nem kapunk gólt. Bár ha jobban belegondolok erre pont a spanyolok tegnap rácáfoltak 😊
Abból lehet gól, szöglet, fejbe is lőhetem, ami fáj és legközelebb nem áll oda, és ráadásul van idő visszazárni.
Néha pattanhat rosszul, és jöhet a kontra, de analitika nélkül is evidens, hogy az elég ritka.
Sobri Jóska
davemayer
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Én nagypályán leginkább hátul játszottam, de az edző világosan elmondta, hogy minden támadást lövéssel kell lezárni.Ma az megy hogy amíg nalunk a labda és járatjuk nem kapunk gólt. Bár ha jobban belegondolok erre pont a spanyolok tegnap rácáfoltak 😊
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ha Southgate mindenképp ezt akarja játszatni, akkor cserelje le Kanet és hozzon be helyette egy futóbolondot, mert így teljességgel haszontalan a pontrugásokon kívűl.
több mint 3 éve
Màr csak sterlinget kell eltakaritani és lenne legalabb 1 ertelmes akciójuk
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én nagypályán leginkább hátul játszottam, de az edző világosan elmondta, hogy minden támadást lövéssel kell lezárni. Abból lehet gól, szöglet, fejbe is lőhetem, ami fáj és legközelebb nem áll oda, és ráadásul van idő visszazárni.
több mint 3 éve
A Londonban gyilkos Gnabry érkezik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nem is értem h miért nem Gnabry kezdett. Kb góljai felet Londonban lőtte …
több mint 3 éve
borzasztó csalódás ez az angol csapat így... még ha tovább is mennek
több mint 3 éve
LOLMindhármuk apja meg röhögve elment együtt piálni
Az öltözői törésvonalak egy új szintjéről cikkeznek a francia sajtóban: állítólag Rabiot anyukája a lelátón összeveszetett Pogba testvéreivel és Mbappé édesapjával.
— Szabó Christophe (@omlettdufro) June 29, 2021
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sajnos jön Grealish
több mint 3 éve
Bring me Sancho Panza!
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...