Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Akkor ennyi volt

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 950 — nabege2@yahoo.com
Ez nagyon a semmiből jött
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 389
Stez!!!!
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
kicsit erősnek érzem ezt a sárgát
Sixo
Sztem jogos volt. Nem volt szép.
csebi
mi volt ezen a jogos lol, épp hogy hozzáért 40 ilyen van egy meccsen, ha minden ilyenért sárga járna 2en fejeznék be a meccset

több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
borzasztó csalódás ez az angol csapat így... még ha tovább is mennek
yooker
Egyre valószínűtlenebb számomra, hogy nyernek az angolok, mintha a taktikájuk nem lenne más, hogy hogyan kapjanak ki a legdrámaibb módon a náluk nyilvánvalóan gyengébb németektől.

Gratulálok hozzá, ha pl nem írtok Kane-ről, észre se vettem volna, hogy játszik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Amúgy nem latom h amúgy Lownek mi volt az elképzelése a 10. Perctől hogyan akarja ezt a meccset megnyerni …
csebi
Senki nem akart veszíteni.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
hát földet mindkét edzőre...
több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Mindjárt elalszok bakker 😁

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Amúgy nem latom h amúgy Lownek mi volt az elképzelése a 10. Perctől hogyan akarja ezt a meccset megnyerni …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Sixo
Sztem jogos volt. Nem volt szép.

több mint 3 éve
Én nagypályán leginkább hátul játszottam, de az edző világosan elmondta, hogy minden támadást lövéssel kell lezárni.
Abból lehet gól, szöglet, fejbe is lőhetem, ami fáj és legközelebb nem áll oda, és ráadásul van idő visszazárni.
Néha pattanhat rosszul, és jöhet a kontra, de analitika nélkül is evidens, hogy az elég ritka.
Sobri Jóska
Ma az megy hogy amíg nalunk a labda és járatjuk nem kapunk gólt. Bár ha jobban belegondolok erre pont a spanyolok tegnap rácáfoltak 😊
davemayer
Tudom, Guardiola, meg a tiki-taka.
De ez egy német válogatott.
Lő je nek!

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 754 — StuG Life
Hat ezt gosensnél nem ereztem sárgának de nyilván elfogult vagyok

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Én nagypályán leginkább hátul játszottam, de az edző világosan elmondta, hogy minden támadást lövéssel kell lezárni.
Abból lehet gól, szöglet, fejbe is lőhetem, ami fáj és legközelebb nem áll oda, és ráadásul van idő visszazárni.
Néha pattanhat rosszul, és jöhet a kontra, de analitika nélkül is evidens, hogy az elég ritka.
Sobri Jóska
Ma az megy hogy amíg nalunk a labda és járatjuk nem kapunk gólt. Bár ha jobban belegondolok erre pont a spanyolok tegnap rácáfoltak 😊
davemayer
És tovább is jutott a csapat 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Sobri Jóska

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Bring me Sancho Panza!
Willie Parker

empty taxi
Finom jószág!
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Ha Southgate mindenképp ezt akarja játszatni, akkor cserelje le Kanet és hozzon be helyette egy futóbolondot, mert így teljességgel haszontalan a pontrugásokon kívűl.
több mint 3 éve
Màr csak sterlinget kell eltakaritani és lenne legalabb 1 ertelmes akciójuk

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
A Londonban gyilkos Gnabry érkezik

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Nem is értem h miért nem Gnabry kezdett. Kb góljai felet Londonban lőtte …

több mint 3 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
borzasztó csalódás ez az angol csapat így... még ha tovább is mennek
több mint 3 éve
LOL

Sixo
Mindhármuk apja meg röhögve elment együtt piálni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sajnos jön Grealish

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Bring me Sancho Panza!
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...