Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Azért az az EB-t nézve megállapítható, hogy a lapok kiosztása nem egzakt szabályok szerint zajlik.Mert te aztán teljesen objektivnak tűnsz. Azért picit fura h máé három különböző okot hoztatok … de ha Phillips rángatta akkor ő miért nem kapott lapot? De mindegy jó tudni h ha vkit 18 méterre a kaputól közepén mikor előtte nem all senki felrugnak az nem gólhelyzet meg az számít h 5 méterrel korábban vki megrantotta.Jó, te elfogult vagy, nem is próbállak meggyőzniAham. Hat persze.Goretzkát kb 5 méterrel a 16-os előtt elkezdte rángatni Phillips, ott kezdődött a szabálytalanság, előtte volt még besegítő védő.Figy Goretzkanal mindegy milyen durva. Gólhelyzetet akadályoz meg szabálytalanul az piros.Szerintem egyik sem volt piros, sokkal durvábbakat nem fújtak le az eddigi meccseken.De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Másikat elismerem h nem konzekvensen ítélik meg de inkább pirosakat szoktak adni erre pl Daviest is kiállítottak idén ilyenert (ráadásul ő neki labdarol csúszott le a lába de mivel nyújtott láb volt boka felett azonnali piros vokt)
csebi
A másiknál meg pl ellenünk is volt ugyanilyen német becsúszás, sztem ott sem adtak pirosat a hazai németnek. Legalább is akkor nem reklámált senki...
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Akkor meg benne van ez is, part of the game.
több mint 3 éve
A nézőket biztos.Müller ma láthatatlan embert játszik.Csak altat
empty taxi
csebi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Vajon melyik unalmas, celtalan focit jatszo csapat jut tovabb.
több mint 3 éve
Kane amúgy alapból sérült?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Én hollandoknak szurkoltamMert te aztán teljesen objektivnak tűnsz. Azért picit fura h máé három különböző okot hoztatok … de ha Phillips rángatta akkor ő miért nem kapott lapot? De mindegy jó tudni h ha vkit 18 méterre a kaputól közepén mikor előtte nem all senki felrugnak az nem gólhelyzet meg az számít h 5 méterrel korábban vki megrantotta.Jó, te elfogult vagy, nem is próbállak meggyőzniAham. Hat persze.Goretzkát kb 5 méterrel a 16-os előtt elkezdte rángatni Phillips, ott kezdődött a szabálytalanság, előtte volt még besegítő védő.Figy Goretzkanal mindegy milyen durva. Gólhelyzetet akadályoz meg szabálytalanul az piros.Szerintem egyik sem volt piros, sokkal durvábbakat nem fújtak le az eddigi meccseken.De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Másikat elismerem h nem konzekvensen ítélik meg de inkább pirosakat szoktak adni erre pl Daviest is kiállítottak idén ilyenert (ráadásul ő neki labdarol csúszott le a lába de mivel nyújtott láb volt boka felett azonnali piros vokt)
csebi
A másiknál meg pl ellenünk is volt ugyanilyen német becsúszás, sztem ott sem adtak pirosat a hazai németnek. Legalább is akkor nem reklámált senki...
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 3 éve
Müller ma láthatatlan embert játszik.Csak altat
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mert te aztán teljesen objektivnak tűnsz. Azért picit fura h máé három különböző okot hoztatok … de ha Phillips rángatta akkor ő miért nem kapott lapot? De mindegy jó tudni h ha vkit 18 méterre a kaputól közepén mikor előtte nem all senki felrugnak az nem gólhelyzet meg az számít h 5 méterrel korábban vki megrantotta.Jó, te elfogult vagy, nem is próbállak meggyőzniAham. Hat persze.Goretzkát kb 5 méterrel a 16-os előtt elkezdte rángatni Phillips, ott kezdődött a szabálytalanság, előtte volt még besegítő védő.Figy Goretzkanal mindegy milyen durva. Gólhelyzetet akadályoz meg szabálytalanul az piros.Szerintem egyik sem volt piros, sokkal durvábbakat nem fújtak le az eddigi meccseken.De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Müller ma láthatatlan embert játszik.Spoilerbe kellett volna írni
empty taxi
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Müller ma láthatatlan embert játszik.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Jó, te elfogult vagy, nem is próbállak meggyőzniAham. Hat persze.Goretzkát kb 5 méterrel a 16-os előtt elkezdte rángatni Phillips, ott kezdődött a szabálytalanság, előtte volt még besegítő védő.Figy Goretzkanal mindegy milyen durva. Gólhelyzetet akadályoz meg szabálytalanul az piros.Szerintem egyik sem volt piros, sokkal durvábbakat nem fújtak le az eddigi meccseken.De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 3 éve
Aham. Hat persze.Goretzkát kb 5 méterrel a 16-os előtt elkezdte rángatni Phillips, ott kezdődött a szabálytalanság, előtte volt még besegítő védő.Figy Goretzkanal mindegy milyen durva. Gólhelyzetet akadályoz meg szabálytalanul az piros.Szerintem egyik sem volt piros, sokkal durvábbakat nem fújtak le az eddigi meccseken.De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
több mint 3 éve
Lődd már be bakker
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Aztapicsa mekkora loves es vedes.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Fölé lett volna
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Goretzkát kb 5 méterrel a 16-os előtt elkezdte rángatni Phillips, ott kezdődött a szabálytalanság, előtte volt még besegítő védő.Figy Goretzkanal mindegy milyen durva. Gólhelyzetet akadályoz meg szabálytalanul az piros.Szerintem egyik sem volt piros, sokkal durvábbakat nem fújtak le az eddigi meccseken.De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 3 éve
Mindegy h utolsó ember vagy nem. Az számít h gólhelyzet.Nem, hanem mert a Rice-fele nem utolso emberként történt plMert az angolok kaptak volna?És mindkét piros finoman szólva is túlzás lett volnaMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
davemayer
csebi
davemayer
több mint 3 éve
Nem, hanem mert a Rice-fele nem utolso emberként történt plMert az angolok kaptak volna?És mindkét piros finoman szólva is túlzás lett volnaMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Én egyiket se ismerem, lehet nem erős csapatok, de amit láttam tőlük meccseket az EB-n, meggyőzőbbek voltak, mint a németek, angolok.Szerintem ők max ilyen 1 meccses csodák, nem mondanám egyiket sem egy erős csapatnak.Azért a csehek is, dánok is elég magabiztosan játszottak, nem úgy mint egy kiscsapat, akinek egyszer mákja volt, vagy kijött a lépés, és a svédek is megyőzőek, úgyhogy szerintem akárki is jut tovább innen, egyik meccsen se esélyesként lép pályára.És az a kemény, ha itt valahogy továbbmennek, akkor szinte egyenes az út a döntőig. Mert szerintem rutinból legyőznék a többi jóval gynegébb csapatot. Na az lenne a világ szégyene, ha ez a német csapat, akinek itt sem kellene lennie, döntőt játszanaÉn mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Kimondhatod, szarok. 0 kreativitás, ez a német válogatott sokat gyengült az elmúlt 3-4 évben. Mondjuk ilyen angol felállással ezen a meccsen ez lehet nem is lesz fontos, így is van esélyük.
Semmi kapuralövés, tovabbpasszolt lövőhelyzetek, és bármilyen német támadás négy húzás után Hummelsnél vagy Rüdigernél köt ki, nincs három passz egymás után előre, se lövés.
Sobri Jóska
davemayer
kapitnono
Szerintem a dán-svéd a legvalószínűbb elődöntő.
Sobri Jóska
kapitnono
több mint 3 éve
Mert az angolok kaptak volna?És mindkét piros finoman szólva is túlzás lett volnaMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
davemayer
több mint 3 éve
És az angolok? Mennek ezutan Rómába jatszani az esti meccs győztesével, majd otthon fogadnák a Wembleyben a bakui túra (cseh vs dán) győztesét és hopp máris döntőt jászthatnak a wembleyben (!). Ha most nem nyerik meg akkor kb soha tényleg.És az a kemény, ha itt valahogy továbbmennek, akkor szinte egyenes az út a döntőig. Mert szerintem rutinból legyőznék a többi jóval gynegébb csapatot. Na az lenne a világ szégyene, ha ez a német csapat, akinek itt sem kellene lennie, döntőt játszanaÉn mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Kimondhatod, szarok. 0 kreativitás, ez a német válogatott sokat gyengült az elmúlt 3-4 évben. Mondjuk ilyen angol felállással ezen a meccsen ez lehet nem is lesz fontos, így is van esélyük.
Semmi kapuralövés, tovabbpasszolt lövőhelyzetek, és bármilyen német támadás négy húzás után Hummelsnél vagy Rüdigernél köt ki, nincs három passz egymás után előre, se lövés.
Sobri Jóska
davemayer
kapitnono
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Figy Goretzkanal mindegy milyen durva. Gólhelyzetet akadályoz meg szabálytalanul az piros.Szerintem egyik sem volt piros, sokkal durvábbakat nem fújtak le az eddigi meccseken.De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
több mint 3 éve
És mindkét piros finoman szólva is túlzás lett volnaMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Szerintem ők max ilyen 1 meccses csodák, nem mondanám egyiket sem egy erős csapatnak.Azért a csehek is, dánok is elég magabiztosan játszottak, nem úgy mint egy kiscsapat, akinek egyszer mákja volt, vagy kijött a lépés, és a svédek is megyőzőek, úgyhogy szerintem akárki is jut tovább innen, egyik meccsen se esélyesként lép pályára.És az a kemény, ha itt valahogy továbbmennek, akkor szinte egyenes az út a döntőig. Mert szerintem rutinból legyőznék a többi jóval gynegébb csapatot. Na az lenne a világ szégyene, ha ez a német csapat, akinek itt sem kellene lennie, döntőt játszanaÉn mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Kimondhatod, szarok. 0 kreativitás, ez a német válogatott sokat gyengült az elmúlt 3-4 évben. Mondjuk ilyen angol felállással ezen a meccsen ez lehet nem is lesz fontos, így is van esélyük.
Sobri Jóska
davemayer
kapitnono
Szerintem a dán-svéd a legvalószínűbb elődöntő.
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Szerintem egyik sem volt piros, sokkal durvábbakat nem fújtak le az eddigi meccseken.De akkor nem is mondtam h jól vezetik a meccsetMondod ezt úgy, mintha a németeket sosem tolták volna még világeseményenVégülis két piros maradt benn az angoloknál de igen az angolok számára jól vezetiAngoloknak egy szavuk nem lehet a bíróraSzerintem jól vezeti
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
csebi