Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 447 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 390
Én mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.
Semmi kapuralövés, tovabbpasszolt lövőhelyzetek, és bármilyen német támadás négy húzás után Hummelsnél vagy Rüdigernél köt ki, nincs három passz egymás után előre, se lövés.
Sobri Jóska
Löwöt kell fikázni ezért
Willie Parker

Tony Adams
Felrajzolja a tiki-tak fikát a mágnestáblára
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Nem hiszem el hogy a Sancho-Rashford páros ne tudna többet ennél a Sterling-Sakanál.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
hajdú b-nek minden szöglet, beadás tetszik, még ha szar ívben megy és ember nincs a közelében akkor is
Sixo
A Wembleyben neked is tetszene, ha már ott vagy.

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Csóri Ed Sheran, nem volt pénze jegyre, Backham vitte be a stadionba

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Angoloknak egy szavuk nem lehet a bíróra

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Ezt aki kitalálta, hogy a sorfal mögé befekszik az vlmi hihetetlen zseni volt. Megreformálta a focit és trendet csinált belőle. 😅
Mr.Breaker
Kíváncsi vagyok, h mi lesz, ha kajakból kézen lövik egyszer a fekvőrendőrt.
Willie Parker
Pofán.

több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
hajdú b-nek minden szöglet, beadás tetszik, még ha szar ívben megy és ember nincs a közelében akkor is

több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
Én mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.
Semmi kapuralövés, tovabbpasszolt lövőhelyzetek, és bármilyen német támadás négy húzás után Hummelsnél vagy Rüdigernél köt ki, nincs három passz egymás után előre, se lövés.
Sobri Jóska
Löwöt kell fikázni ezért
Willie Parker
több mint 3 éve
Ez egy egygolos meccs.
Vrij6
Vagy hat.
Ezeken a meccseken, ahol lelkes középcsapatok játszanak bármi megtörténhet.

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 622 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Tripper beveri
ThundersNFL
Inkább beverik és aztán jön a Tripper

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tripper beveri
ThundersNFL
Azt senki nem szeretné
több mint 3 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Tripper beveri

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Mekkora kamu szabi. Betolta a lábát az angol alá...
gordon
Ja végülis 5 méteren huzta vissza gólhelyzetben majd még bele is rúgott egyet a biztonsag kedvéért …
csebi
Annak oruljenek, hogy nem piros lett belole. 😊

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Sobri Jóska
Kimondhatod, szarok. 0 kreativitás, ez a német válogatott sokat gyengült az elmúlt 3-4 évben. Mondjuk ilyen angol felállással ezen a meccsen ez lehet nem is lesz fontos, így is van esélyük.
davemayer
Régen is voltak szarok, de legalább lőttek, nem pedig tilitoliztak.

több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 462 — Слава Україні! Героям слава!
Ez egy egygolos meccs.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
Mekkora kamu szabi. Betolta a lábát az angol alá...
gordon
Ja végülis 5 méteren huzta vissza gólhelyzetben majd még bele is rúgott egyet a biztonsag kedvéért …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 124 — The Mathematician
Verjetek meg, de szerintem eddig egész tűrhető meccs.
NB2

via GIPHY

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
NB2
gyorsan töröld mert kampman fixen meg fog

több mint 3 éve
NB2
Halálos iram van
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Sobri Jóska
Kimondhatod, szarok. 0 kreativitás, ez a német válogatott sokat gyengült az elmúlt 3-4 évben. Mondjuk ilyen angol felállással ezen a meccsen ez lehet nem is lesz fontos, így is van esélyük.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
Sobri Jóska
Löwöt kell fikázni ezért
több mint 3 éve
Toltam egy yogi-t, hátha seggít
Willie Parker
wc-re menj inkább

több mint 3 éve

több mint 3 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Werner hozza a szokásosat...
NB2
morata berúgta volna csak mondom
Sixo
tudom, Chiesa meg egyenesen duplázott volna belőle 😊
NB2
Szalai triplázott volna
ThundersNFL
A saját gólpasszából 😎

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀