Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Felrajzolja a tiki-tak fikát a mágnestábláraÉn mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Löwöt kell fikázni ezért
Semmi kapuralövés, tovabbpasszolt lövőhelyzetek, és bármilyen német támadás négy húzás után Hummelsnél vagy Rüdigernél köt ki, nincs három passz egymás után előre, se lövés.
Sobri Jóska
Willie Parker
Tony Adams
több mint 3 éve
Nem hiszem el hogy a Sancho-Rashford páros ne tudna többet ennél a Sterling-Sakanál.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
hajdú b-nek minden szöglet, beadás tetszik, még ha szar ívben megy és ember nincs a közelében akkor isA Wembleyben neked is tetszene, ha már ott vagy.
Sixo
több mint 3 éve
Csóri Ed Sheran, nem volt pénze jegyre, Backham vitte be a stadionba
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Angoloknak egy szavuk nem lehet a bíróra
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Pofán.Ezt aki kitalálta, hogy a sorfal mögé befekszik az vlmi hihetetlen zseni volt. Megreformálta a focit és trendet csinált belőle. 😅Kíváncsi vagyok, h mi lesz, ha kajakból kézen lövik egyszer a fekvőrendőrt.
Mr.Breaker
Willie Parker
több mint 3 éve
hajdú b-nek minden szöglet, beadás tetszik, még ha szar ívben megy és ember nincs a közelében akkor is
több mint 3 éve
Én mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Löwöt kell fikázni ezért
Semmi kapuralövés, tovabbpasszolt lövőhelyzetek, és bármilyen német támadás négy húzás után Hummelsnél vagy Rüdigernél köt ki, nincs három passz egymás után előre, se lövés.
Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 3 éve
Ez egy egygolos meccs.Vagy hat.
Vrij6
Ezeken a meccseken, ahol lelkes középcsapatok játszanak bármi megtörténhet.
több mint 3 éve
Tripper beveriInkább beverik és aztán jön a Tripper
ThundersNFL
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tripper beveri
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Annak oruljenek, hogy nem piros lett belole. 😊Mekkora kamu szabi. Betolta a lábát az angol alá...Ja végülis 5 méteren huzta vissza gólhelyzetben majd még bele is rúgott egyet a biztonsag kedvéért …
gordon
csebi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Régen is voltak szarok, de legalább lőttek, nem pedig tilitoliztak.Én mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Kimondhatod, szarok. 0 kreativitás, ez a német válogatott sokat gyengült az elmúlt 3-4 évben. Mondjuk ilyen angol felállással ezen a meccsen ez lehet nem is lesz fontos, így is van esélyük.
Sobri Jóska
davemayer
több mint 3 éve
Ez egy egygolos meccs.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mekkora kamu szabi. Betolta a lábát az angol alá...Ja végülis 5 méteren huzta vissza gólhelyzetben majd még bele is rúgott egyet a biztonsag kedvéért …
gordon
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Verjetek meg, de szerintem eddig egész tűrhető meccs.
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Verjetek meg, de szerintem eddig egész tűrhető meccs.gyorsan töröld mert kampman fixen meg fog
NB2
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Verjetek meg, de szerintem eddig egész tűrhető meccs.Halálos iram van
NB2
több mint 3 éve
Én mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Kimondhatod, szarok. 0 kreativitás, ez a német válogatott sokat gyengült az elmúlt 3-4 évben. Mondjuk ilyen angol felállással ezen a meccsen ez lehet nem is lesz fontos, így is van esélyük.
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Verjetek meg, de szerintem eddig egész tűrhető meccs.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 390
Én mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Löwöt kell fikázni ezért
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Toltam egy yogi-t, hátha seggítwc-re menj inkább
Willie Parker
több mint 3 éve
Én mindig a németeknek drukkoltam, de jóideje idegesítő a játékuk, viszont ennyire tilitolis fos focit meg Özilék se toltak.Semmi kapuralövés, tovabbpasszolt lövőhelyzetek, és bármilyen német támadás négy húzás után Hummelsnél vagy Rüdigernél köt ki, nincs három passz egymás után előre, se lövés.
több mint 3 éve
A saját gólpasszából 😎Szalai triplázott volnatudom, Chiesa meg egyenesen duplázott volna belőle 😊Werner hozza a szokásosat...morata berúgta volna csak mondom
NB2
Sixo
NB2
ThundersNFL
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀