Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
14 rugott gol ma. Ahogy azt mindenki varta.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mondtam ismerosoknek, hogy iksz lesz, mert melozom, es jovok vissza reggel 8-ra, alap volt, hogy hosszabbitas, szopjak csak.
több mint 3 éve
3-1nel kikapcsoltam..majd 3-2 nel vissza 😀 yeahde mit evett vajon Löflike, hogy ennyire megy a hasa
YoungZeeZee
több mint 3 éve
csak nyugodtan, nem fog rajtaKonkretan atkot fogok Pittsre szorni, ha nem vigyazol.ja mert southgate aztán nagy mágus xDAkkor holnap 4-3ra nyernek a nemetek.hogy nyernének lol, lőwwel? max ha flick átveszi idő előtt
Vrij6
Sixo
bár szerintem is az angolok jutnak tovább, de azért bízakodom a németekben!
eaglesmcnabb
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Mondtam, hogy a forgatokonyv ugyanaz. Johet az 5-3Itt nincs Morata szintű extra a pályán. Majd Zsiru
ulpianus
több mint 3 éve
Pogba nem tudom mit csapkod ez tisztább labda szerzés volt mint az övé a francia gol előtt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ozibozi
17 193
Ebbe a svájci csapatba csak szerb albán török afrikai játékos van ?Kicsit Több született svájci van ott, mint az aradi vértanúk között magyar volt.
VvAlekosz
😉
több mint 3 éve
Ezt nem hiszem el.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Mondtam, hogy a forgatokonyv ugyanaz. Johet az 5-3
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
3-1nel kikapcsoltam..majd 3-2 nel vissza 😀 yeah
több mint 3 éve
Mi van itt?
több mint 3 éve
hozzad a rötyit !majdnem befostamHagyjunk utat?
Sixo
FLZOLI
több mint 3 éve
Toto21
5 962
ilyen nincs. Egy nap kétszer!
több mint 3 éve
Mekkora meccsek édes istenem. De jó ezt nézni
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kivétel ami erősíti a szabálytEbbe a svájci csapatba csak szerb albán török afrikai játékos van ?Nem, Sommer, Freueler, Widmer, Zuber és Rodriguez sem a fenti népcsoportok hoz tartozik
VvAlekosz
csebi
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
Ebbe a svájci csapatba csak szerb albán török afrikai játékos van ?meg az egyenlítés
VvAlekosz
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Xhaka még nem adott ma rosszt passzt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
nesze b+
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
haló?
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Na hogy szopd ki hihetetlen