Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
ne legyen több gól akkor már 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
úgy tudtam anyó és stez az egyedül meleg a fórumonHonnan tudod, hogy nem akarom? 😊Buzi Pogba hogy beraktane hagyd
NB2
Sixo
NB2
több mint 3 éve
pogba bazdmeg, szerintem lejátszották neki a hidegkutiban a kantajózsika videókat, tuti onnan leste
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Xhaka goloromert kapott sárgát? 😊Nem azt mondtad 20 perc francia dögunalom ?
csebi
(Ironia)
több mint 3 éve
Nah jol van baszkifasz ki van, de tényleg 60 perc körül kialakul a telitalálat erre ez...
Vrij6
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Törvény nem enged nyílt homuszekszuális utalást ! Kiskorúak is lehetnek ittBuzi Pogba hogy beraktane hagyd
NB2
Sixo
több mint 3 éve
Xhaka goloromert kapott sárgát? 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Honnan tudod, hogy nem akarom? 😊Buzi Pogba hogy beraktane hagyd
NB2
Sixo
több mint 3 éve
Nah jol van baszki
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Kisgol is gol
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
ezt berúgta gec
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Pogba mint ló a lónak
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Buzi Pogba hogy berakta
több mint 3 éve
Nah jönnek Tell Vilmos egyenesági rokonjai 😀
több mint 3 éve
egy tottenhames sosem hibázik, mindig oda rúgja ahova akarja, ezt tudhatnádMindjart mas!kikérem magamnak, fölé 😀bale is mellérúgta2 spanyol, 1dán, ez ami így beugriksztem kb még annyit8db 11es gólt volt az megszámoltam ,de nem tudom hányat hagytak kivan valakinek az eb-ről 11es statisztikája, hogy hányból hányat rúgtak be? mintha csak cr7 értékesített volna 11estForsberg is a szlovákok ellen
Sixo
ThundersNFL
Sixo
Negritis
Sixo
Heisman
eaglesmcnabb
Vrij6
több mint 3 éve
Én is láttam, de szerintem nem így tervezte. Csak szar volt a passz, nyújtózott, épphogy elérte, és jól pattant.ezt a fos passzt hogy vette át???Szerintem nem így akarta, de így is jó lett
eaglesmcnabb
slowmotionBenzema’s goal from this angle is crazy pic.twitter.com/jxor4C7E2Q
— David 🇳🇬 (@VnknownD) June 28, 2021
empty taxi
De a gól az gól.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
mondjuk didier 2001-ben kezdte a szakmat. pep 2007 es regen is "trend" volt. beckenbauer, oreg maldini, kesobb a hollandoknal is volt par regebbi focista stb.. nem uj dolog ez.A kretén Dösamp azért majdnem kifundalta a bukó taktikát, de mákja van.Ah, Pep ota divatba jott, hogy a korabbi jatekost pakoljuk oda, mert rohadt okos lesz. Eloszor a kluboknal, kesobb mar a valogatottaknal is ez volt a meno.
Vicc amúgy, hogy a top csapatok micsoda kóklereket ültetnek szöv kapnak
FLZOLI
Stez
schuster, capello, bobby robson, heynckes, dalglish, Brian Clough, zagallo, carlo ancelotti, cruyff
több mint 3 éve
kéne egy francia, vagy egy Gránitbank gól
több mint 3 éve
Nagyon jó meccsek vannak a kieséses szakaszban eddig. Nem vártam ezt egy ilyen túlhajszolt Covid szezon után főleg.ha lenne dislike kampman 2szer is megnyomná
zavi27
több mint 3 éve
Mindjart mas!kikérem magamnak, fölé 😀bale is mellérúgta2 spanyol, 1dán, ez ami így beugriksztem kb még annyit8db 11es gólt volt az megszámoltam ,de nem tudom hányat hagytak kivan valakinek az eb-ről 11es statisztikája, hogy hányból hányat rúgtak be? mintha csak cr7 értékesített volna 11estForsberg is a szlovákok ellen
Sixo
ThundersNFL
Sixo
Negritis
Sixo
Heisman
eaglesmcnabb
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
kikérem magamnak, fölé 😀bale is mellérúgta2 spanyol, 1dán, ez ami így beugriksztem kb még annyit8db 11es gólt volt az megszámoltam ,de nem tudom hányat hagytak kivan valakinek az eb-ről 11es statisztikája, hogy hányból hányat rúgtak be? mintha csak cr7 értékesített volna 11estForsberg is a szlovákok ellen
Sixo
ThundersNFL
Sixo
Negritis
Sixo
Heisman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Nagyon jó meccsek vannak a kieséses szakaszban eddig. Nem vártam ezt egy ilyen túlhajszolt Covid szezon után főleg.