NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ezt nem tudtam, ez nekem elegge wtf. Ha epp nincsen elo, arra vannak az ismetlesek. Digin is azok mennek egesz nyaron, Sport Tv-n is jobbara. De azert hogy benyomsz termeszetfilmeket egesz napra, az furi.A Spiler Tv-rol jut eszembe, az elmult ket hetben tobbszor is belefutottam a musorujsagban a tevemen nezelodve, mindegyik alkalommal valami dokumentumfilm ment, ismeretterjeszto, nem a sporthoz kotodo. Nem ugy tunik, hogy sokaig megmarad a csatorna.Évek óta ez megy. Ha nincs PL és Laliga meg BL azon az adón nincs sport
Stez
NB2
több mint 3 éve
amikor volt NHL az mondjuk nem volt rossz, Arena4-en az nagyon szarul van megoldvaA Spiler Tv-rol jut eszembe, az elmult ket hetben tobbszor is belefutottam a musorujsagban a tevemen nezelodve, mindegyik alkalommal valami dokumentumfilm ment, ismeretterjeszto, nem a sporthoz kotodo. Nem ugy tunik, hogy sokaig megmarad a csatorna.Évek óta ez megy. Ha nincs PL és Laliga meg BL azon az adón nincs sport
Stez
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
hát akkor az a pénz már elment másra amit sport költöttek volnaA Spiler Vajna csatornaja (volt).A Spiler Tv-rol jut eszembe, az elmult ket hetben tobbszor is belefutottam a musorujsagban a tevemen nezelodve, mindegyik alkalommal valami dokumentumfilm ment, ismeretterjeszto, nem a sporthoz kotodo. Nem ugy tunik, hogy sokaig megmarad a csatorna.nem az lőrinc sport csatornája? vagy az az arena4?
Stez
Sixo
Stez
hvg.hu/gazdasag/20210628_villa_vajna_timea_beverly_hills
több mint 3 éve
A Spiler Tv-rol jut eszembe, az elmult ket hetben tobbszor is belefutottam a musorujsagban a tevemen nezelodve, mindegyik alkalommal valami dokumentumfilm ment, ismeretterjeszto, nem a sporthoz kotodo. Nem ugy tunik, hogy sokaig megmarad a csatorna.Évek óta ez megy. Ha nincs PL és Laliga meg BL azon az adón nincs sport
Stez
több mint 3 éve
serie a eső ! mondjuk fabian ruiz szar, őt inkább kitagadom
több mint 3 éve
Ez ilyenkor korrekt cakirtól?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
A Spiler Vajna csatornaja (volt).A Spiler Tv-rol jut eszembe, az elmult ket hetben tobbszor is belefutottam a musorujsagban a tevemen nezelodve, mindegyik alkalommal valami dokumentumfilm ment, ismeretterjeszto, nem a sporthoz kotodo. Nem ugy tunik, hogy sokaig megmarad a csatorna.nem az lőrinc sport csatornája? vagy az az arena4?
Stez
Sixo
több mint 3 éve
A Spiler Tv-rol jut eszembe, az elmult ket hetben tobbszor is belefutottam a musorujsagban a tevemen nezelodve, mindegyik alkalommal valami dokumentumfilm ment, ismeretterjeszto, nem a sporthoz kotodo. Nem ugy tunik, hogy sokaig megmarad a csatorna.nem az lőrinc sport csatornája? vagy az az arena4?
Stez
több mint 3 éve
Kampman
28 353
A Spiler Tv-rol jut eszembe, az elmult ket hetben tobbszor is belefutottam a musorujsagban a tevemen nezelodve, mindegyik alkalommal valami dokumentumfilm ment, ismeretterjeszto, nem a sporthoz kotodo. Nem ugy tunik, hogy sokaig megmarad a csatorna.Kicsit sportklub feelingje van a csatornának.
Stez
több mint 3 éve
Azért ez milyen gyermeteg hiba
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Na ilyen gólt meg a mennyeiben sem.illik beszopni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
4-et lőttek már a spanyolok
több mint 3 éve
A Spiler Tv-rol jut eszembe, az elmult ket hetben tobbszor is belefutottam a musorujsagban a tevemen nezelodve, mindegyik alkalommal valami dokumentumfilm ment, ismeretterjeszto, nem a sporthoz kotodo. Nem ugy tunik, hogy sokaig megmarad a csatorna.
több mint 3 éve
én pedri góljára tippelnékJa, szép is mikor az arsenal fan fikázza a BL győztes chelsea játékost.nem mindenki ért veled egyetHorvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzalVagy egyszerűen csak ennyit tudnak.
Chargers LT
Kivéve persze kovacicot, mert kovacic kiraly ezt mindenki tudja!
eaglesmcnabb
Egészen mókás, amit Kovacic védekezés néven előad ezen a meccsen. Vagy inkább az egész Európa-bajnokságon.
— Peet (@goonerpeet) June 28, 2021
Sixo
Tuti lemaradtam, mert nem lattam melyik gólt kapták kovacic miatt 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Ja, szép is mikor az arsenal fan fikázza a BL győztes chelsea játékost.nem mindenki ért veled egyetHorvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzalVagy egyszerűen csak ennyit tudnak.
Chargers LT
eaglesmcnabb
Egészen mókás, amit Kovacic védekezés néven előad ezen a meccsen. Vagy inkább az egész Európa-bajnokságon.
Sixo
Tuti lemaradtam, mert nem lattam melyik gólt kapták kovacic miatt 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
mennyire igaz : Matteo Pessina describes the #ITA team in his own words:
— Get Italian Football News (@_GIFN) June 28, 2021
“One of my favourite painters is Van Gogh, and I’d like to think of this team as one of his paintings – special, beautiful, and one of a kind.”https://t.co/YQYnN80cuQ
több mint 3 éve
Szakmazgatunk? Szakmazgatunk?nem mindenki ért veled egyetHorvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzalVagy egyszerűen csak ennyit tudnak.
Chargers LT
eaglesmcnabb
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ertekelheto foci, helyzetek, szep jatek, nem pedig bunkerfoci, meccsenkent ket loves egy csapattol, ratyi tiki-taka, ahol a jatekosok 16-on passzolgatnak, es senkinek nem jut eszebe rarugni. Elkepzeles, olyan futball, ahol probalkoznak jatszani. Kuzdelem, ahol nem bekkelnek.már te is kezded, én nem tudom mi kell ahhoz nektek, hogy jó legyen egy meccs ...Elkezdem a foci miatt, de mivel harombol ket meccsen az hamar nezhetetlenne valik, maradnak a nok.miért te is a nők miatt nézed? az megmagyarázza miért vagy ennyire vakonHat o legalabb nem a pasikat hesszeli, mint te.Hmm, az a spanyol latin cica engem is ölelhetne 😎csak a nők miatt nézed a meccseket ...
Chargers LT
Sixo
Stez
Sixo
Stez
Sixo
több mint 3 éve
Moratanak adják meg 😀
több mint 3 éve
nem mindenki ért veled egyetHorvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzalVagy egyszerűen csak ennyit tudnak.
Chargers LT
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
makedón továbbjutás 😀már te is kezded, én nem tudom mi kell ahhoz nektek, hogy jó legyen egy meccs ...Elkezdem a foci miatt, de mivel harombol ket meccsen az hamar nezhetetlenne valik, maradnak a nok.miért te is a nők miatt nézed? az megmagyarázza miért vagy ennyire vakonHat o legalabb nem a pasikat hesszeli, mint te.Hmm, az a spanyol latin cica engem is ölelhetne 😎csak a nők miatt nézed a meccseket ...
Chargers LT
Sixo
Stez
Sixo
Stez
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
azért 2 hatalmas védés simontól, még ha a 2. mind1 is volt
több mint 3 éve
már te is kezded, én nem tudom mi kell ahhoz nektek, hogy jó legyen egy meccs ...Elkezdem a foci miatt, de mivel harombol ket meccsen az hamar nezhetetlenne valik, maradnak a nok.miért te is a nők miatt nézed? az megmagyarázza miért vagy ennyire vakonHat o legalabb nem a pasikat hesszeli, mint te.Hmm, az a spanyol latin cica engem is ölelhetne 😎csak a nők miatt nézed a meccseket ...
Chargers LT
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 3 éve
Elkezdem a foci miatt, de mivel harombol ket meccsen az hamar nezhetetlenne valik, maradnak a nok.miért te is a nők miatt nézed? az megmagyarázza miért vagy ennyire vakonHat o legalabb nem a pasikat hesszeli, mint te.Hmm, az a spanyol latin cica engem is ölelhetne 😎csak a nők miatt nézed a meccseket ...
Chargers LT
Sixo
Stez
Sixo