NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
Soccer EB 2021
Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk egy csapatban, ahol ott van Dembele es Griezmann, akik mindketten arrol hiresek, hogy at FM-ezik az ejszakakat, es emiatt hullan jelennek meg az edzeseken, nem is tudom, kit lep meg ez a hir. Dembele mar nincs ott a kerettel, de Griezmann igen.Fifa managert könnyebb nyerniDidier Deschamps and his coaching staff have spent most of EURO 2020 combatting the poor sleep cycles of a number of their key players, who are up until late watching Netflix on their computers or playing video games. [L’Équipe] pic.twitter.com/ZJPzAyKnDw
— Football Talk (@Football_TaIk) June 28, 2021
Sixo
Előttem van a kép, ahogy Deschamps hajnali 3-kor kiballag a szálloda szerverszobájába és lenyomja a wifit
Willie Parker
Visszatért Benzin erre egyből elindult a lazaságDidier Deschamps and his coaching staff have spent most of EURO 2020 combatting the poor sleep cycles of a number of their key players, who are up until late watching Netflix on their computers or playing video games. [L’Équipe] pic.twitter.com/ZJPzAyKnDw
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Fifa managert könnyebb nyerniDidier Deschamps and his coaching staff have spent most of EURO 2020 combatting the poor sleep cycles of a number of their key players, who are up until late watching Netflix on their computers or playing video games. [L’Équipe] pic.twitter.com/ZJPzAyKnDw
Sixo
Előttem van a kép, ahogy Deschamps hajnali 3-kor kiballag a szálloda szerverszobájába és lenyomja a wifit
Szerkesztette: Willie Parker
Didier Deschamps and his coaching staff have spent most of EURO 2020 combatting the poor sleep cycles of a number of their key players, who are up until late watching Netflix on their computers or playing video games. [L’Équipe] pic.twitter.com/ZJPzAyKnDw
Most tudtam csatlakozni...Spanyolok. Már 2 gólnál tartanak.
Ki a jobb?
Chargers LT
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
Most tudtam csatlakozni...Spanyolok minusz Simón
Ki a jobb?
Chargers LT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Most tudtam csatlakozni...MAGYAROK!
Ki a jobb?
Chargers LT
(spanyolok amúgy, horvátoknak volt egy oltári mákos öngóljuk)
Ki a jobb?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
Bazmeg, elfelejtettem némára venni az 1 perces híradót. Megérdemlem.Csak egy szúnyogcsípés, ahogy a gyermekdokik mondják
nagylaza
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
Közbe megnéztem spanyol kommentátorral a gólt :
“No me lo puedo creer” kétszer (nem tudom elhinni)
“Horvát gól. 20.perc. Eddig nem csináltak semmit”
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Budafok-Felcsút!Ez sem rossz meccs amúgy...tegnapi portugál-belga sem volt az, főleg a vége, csak kampman nagyon ínyenc, neki egy liverpool alves az alap
Tony Adams
Sixo
Ez sem rossz meccs amúgy...tegnapi portugál-belga sem volt az, főleg a vége, csak kampman nagyon ínyenc, neki egy liverpool alves az alap
Tony Adams
De itt a videonal nem feltetlenul o volt a hibas.amúgy mindig a horvátoknak van ilyen mákja?Hallod, ezt, legyszi, ne. Azota is sirok, ha meglatom. NE. NE. NE. KERLEK NE! A legendas angol kapusok... Ennel jobban talan csak Seaman golja fajt, amit Ronaldinho tekert be neki negyvenrol.
www.youtube.com/watch?v=mZkqk-3YjOI
Negritis
Stez
Mint a futsalban nen?Egy backfield violation nagyon sokat segítene.miért adta haza 40 méterről, volt ott más opció is ...Ennyi, a hazaadás után az ilyen hazapasszolásokat is be lehetne tiltani amúgy, mint nba-ben a visszajátszást
Sixo
r.baggio
Ha már úgyis rendszeresen felemlegetjük a szabályváltozások fontosságát.
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
remélem nem ülnek vissza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv