NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
szólj kampman barátodnak és bármikor linkel neked 2őtRészben néha igen 😁Hmm, az a spanyol latin cica engem is ölelhetne 😎csak a nők miatt nézed a meccseket ...
Chargers LT
Sixo
Csak már ritkábban mutatnak csajokat
Chargers LT
több mint 3 éve
miért te is a nők miatt nézed? az megmagyarázza miért vagy ennyire vakonHat o legalabb nem a pasikat hesszeli, mint te.Hmm, az a spanyol latin cica engem is ölelhetne 😎csak a nők miatt nézed a meccseket ...
Chargers LT
Sixo
Stez
több mint 3 éve
Részben néha igen 😁Hmm, az a spanyol latin cica engem is ölelhetne 😎csak a nők miatt nézed a meccseket ...
Chargers LT
Sixo
Csak már ritkábban mutatnak csajokat
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Hat o legalabb nem a pasikat hesszeli, mint te.Hmm, az a spanyol latin cica engem is ölelhetne 😎csak a nők miatt nézed a meccseket ...
Chargers LT
Sixo
több mint 3 éve
Kramaric az örök ígéret
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Leginkább annak drukkolok, hogy ne legyen hosszabbítás.
több mint 3 éve
Hmm, az a spanyol latin cica engem is ölelhetne 😎csak a nők miatt nézed a meccseket ...
Chargers LT
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Nem tudom, azóta csak sima franchise móddal játszottam, ott ilyen hülyeségek nincsenek.ÉS??? Hogy szereti?Fifa managert könnyebb nyerniNBA 2k21 GM módban megbeszéléseket kell tartani játékosokkal. az egyiken teljesen komolyan az volt a téma, hogy Fournier dupla réteg lekvárral szereti-e a palacsintát vagy hagyományosan.
Előttem van a kép, ahogy Deschamps hajnali 3-kor kiballag a szálloda szerverszobájába és lenyomja a wifit
Willie Parker
Kampman
Tony Adams
több mint 3 éve
Hmm, az a spanyol latin cica engem is ölelhetne 😎
több mint 3 éve
Az ezüst is szépen csillog.Pláne 😅🤣Horvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzalAmi ezüst
Chargers LT
davemayer
Chargers LT
több mint 3 éve
ÉS??? Hogy szereti?Fifa managert könnyebb nyerniNBA 2k21 GM módban megbeszéléseket kell tartani játékosokkal. az egyiken teljesen komolyan az volt a téma, hogy Fournier dupla réteg lekvárral szereti-e a palacsintát vagy hagyományosan.
Előttem van a kép, ahogy Deschamps hajnali 3-kor kiballag a szálloda szerverszobájába és lenyomja a wifit
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
98ra gondoltHorvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzalAmi ezüst
Chargers LT
davemayer
több mint 3 éve
Fradi, franciák, horvátok.Horvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzalAmi ezüst
Chargers LT
davemayer
több mint 3 éve
Horvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzalVagy egyszerűen csak ennyit tudnak.
Chargers LT
Kivéve persze kovacicot, mert kovacic kiraly ezt mindenki tudja!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Pláne 😅🤣Horvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzalAmi ezüst
Chargers LT
davemayer
több mint 3 éve
Horvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzalAmi ezüst
Chargers LT
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Mr.Breaker
1 903
Na és innentől lenyelik a labdát a spanyolok, mehet hátul a tiki-taka.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Tippversenyben Bari Csabi durván telibetalál mindent!
több mint 3 éve
Már megy az időhúzás 😀
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Kampman
28 353
Fifa managert könnyebb nyerniNBA 2k21 GM módban megbeszéléseket kell tartani játékosokkal. az egyiken teljesen komolyan az volt a téma, hogy Fournier dupla réteg lekvárral szereti-e a palacsintát vagy hagyományosan.
Willie Parker
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Baszk gól is gól 😊
több mint 3 éve
Horvátok nagyon jóllaktak a vb bronzzal
több mint 3 éve
Éppen azon töprengtem, hogy átkapcsolok inkább a Dunára, ahol az Isztambuli menyasszony 2. évad 84. rész megy (bármi legyen is az), majd úgy döntöttem, ezt a támadást még megvárom.
több mint 3 éve
Willie Parker
15 409
Gyengék a horvátok, pedig azt gondoltam, hogy összekapják magukat!
több mint 3 éve
Dave megcsinálta
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz