Soccer EB 2021

19 feliratkozó

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
EB2020 Tippelde:

Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor

Anglia: Tony Adams, tüsi91, Hanni, Willie Parker, Bruschi85, empty taxi, adam8, nando89
Dánia: fattyu, NB2, alatriste
Spanyolország: Heisman, Kenny
Ukrajna: VvAlekosz
Belgium: Sobri Jóska, ulpianus, nagir, Vrij6, Wester, peach, Löfli, topin
Svájc: Gabesz92

Svédország: dande
Németország: dancogo, csebi, briareos, iktriad, ervinator, beltazor
Franciaország: warr_b, eaglesmcnabb, YoungZeeZee, zavi27, gordon, davemayer, bcsarli, gamerkr, Kampman, Nandito, Drip
Horvátország: zinedine5, Jan
Portugália: Matthew99, miilann, undisputedly
Hollandia: Borbinho, deyell
Magyarország: kaszo
Finnország: Negritis
Lengyelország: KoporShow
Skócia: #JC6
Oroszország: kristof
Törökország: r.baggio
Észak-Macedónia: Stez

tipper.io tippjáték csoport:
 tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00

Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
Ausztriaiak meddig bírjàk vajon?
NB2
Für die Ewigkeit
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 363
NB2
Szerintem 30-40 percig.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!
akkor ma del-tirol a tet? ha mar nalunk trianin volt 😀
YoungZeeZee

Kampman
Egyik legjobb yt csatorna. 😀

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
YoungZeeZee
több mint 3 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 504 — no es importante
Hajrá Albany!
r.baggio
Ezt most nem értem.
Kampman
Great Danes a csapataik neve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
YoungZeeZee 8 567
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 17 226
A fene gondolta volna hogy ez a meccs lesz a simabb. Azert egy 4-0t nem nezek ki az esti meccsbol.
Vrij6
Simán nyernek az osztrákok annyira 😁
kapitnono
Egy sima egy fordított.
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 327 — beers & Packers
A fene gondolta volna hogy ez a meccs lesz a simabb. Azert egy 4-0t nem nezek ki az esti meccsbol.
Vrij6
Magamban én 3 vagy 4-0-át tippeltem előtte.
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!
Vrij6
Simán nyernek az osztrákok annyira 😁

több mint 3 éve
A - nem az albán - szomszédom azt mondja:"nevelgetek egy zsírdisznót a hátsó kertben, annak.is jobb a kondija, mint Bale-nek!"😃
több mint 3 éve
ez az UEFA is egy vicc
nem lehetett volna egy nyugat meg egy keleti csoport?
Amszterdamból Bakuba, gratulálok!
NB2
hát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
Sixo
Még ugyancsak szolid volt az UEFA, én egy kazahsztáni helyszínválasztást is kinéztem belőlük.
Kampman
a katari európabajnokság
Sixo
Katar inkább a Conmebollal haverkodik újabban, szerintem 10 éven Copa Americát is fognak rendezni.
Kampman
A legújabb kokain tranzitország, you know...

Qatar Airways

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 919
Wal-Den
Ha jól emlékszem inaktív volt a 45. SB-n.
Régen minden jobb volt.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
ez az UEFA is egy vicc
NB2
hát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
Sixo
ahogy speak a magyar rapper mondaná:
bizznisssz
briareos
Vi gát kes, vi gát dálörz
Kampman
Gyí kámon
slowmotion
Röff rájdörz
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
nem hiszem el h nincs 1 ember bale környezetében aki megmondaná neki h haver ezt a hajat ne
briareos
Kozepen kemenyen kopaszodik oszt azért hordja így hogy takarja.
Gondolom nem telik neki hajbeültetésre😀
eaglesmcnabb
Kérjen telefonszámot Shaqiritől, neki nagyon értettek hozzá
több mint 3 éve
ez az UEFA is egy vicc
NB2
Sixo
bizznisssz
briareos
Kampman
Gyí kámon
több mint 3 éve
ez az UEFA is egy vicc
NB2
Sixo
Még ugyancsak szolid volt az UEFA, én egy kazahsztáni helyszínválasztást is kinéztem belőlük.
Kampman
a katari európabajnokság
Sixo
Katar inkább a Conmebollal haverkodik újabban, szerintem 10 éven belül Copa Americát is fognak rendezni.

Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 466 — Слава Україні! Героям слава!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Teljesen lenyegtelen, de minden meccsen van mezonyben par ilyen taktikai falt sargaert.
Duff
Ez nem volt piros sztem. Teljesen felesleges volt ezt most ki osztani
csebi
Szerintem meg aki 3 gólos hátrányban a labdát egyáltalán meg se próbálva megszerezni letarolja az ellenfelet, ezzel kockáztatva annak megsérülését, azt nyugodtan zavarjak le a p’csaba.
somoskovig
Ugyanmár, letarolás... összekoccantotta a bokáját, ennyi. Valaki kontránál szándékosan lerántja az induló játékost, csak sárgát kap, pedig súlyosabb, alattomosabb, veszélyesebb, mint ez.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 972 — Lucas Scott
ez az UEFA is egy vicc
NB2
Sixo
Kampman
a katari európabajnokság
Sixo
Az FIFA

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ez az UEFA is egy vicc
NB2
Sixo
bizznisssz
briareos
Kampman
Háj rólörz

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
nem hiszem el h nincs 1 ember bale környezetében aki megmondaná neki h haver ezt a hajat ne
briareos
Kozepen kemenyen kopaszodik oszt azért hordja így hogy takarja.
Gondolom nem telik neki hajbeültetésre😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 36 003 — LIGHTS OUT!
ez az UEFA is egy vicc
NB2
Sixo
Kampman
a katari európabajnokság

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
ez az UEFA is egy vicc
NB2
Sixo
Kampman
jaja, írtam is korábban, hogy a Kispest játszott valahol Ázsia szívében egyszer 😊
több mint 3 éve
ez az UEFA is egy vicc
NB2
Sixo
Kampman
Grönland, Azovi-szigetek