Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Ausztriaiak meddig bírjàk vajon?
több mint 3 éve
Egyik legjobb yt csatorna. 😀akkor ma del-tirol a tet? ha mar nalunk trianin volt 😀
YoungZeeZee
Kampman
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Great Danes a csapataik neveHajrá Albany!Ezt most nem értem.
r.baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 567
akkor ma del-tirol a tet? ha mar nalunk trianin volt 😀
több mint 3 éve
ozibozi
17 226
Egy sima egy fordított.A fene gondolta volna hogy ez a meccs lesz a simabb. Azert egy 4-0t nem nezek ki az esti meccsbol.Simán nyernek az osztrákok annyira 😁
Vrij6
kapitnono
több mint 3 éve
A fene gondolta volna hogy ez a meccs lesz a simabb. Azert egy 4-0t nem nezek ki az esti meccsbol.Magamban én 3 vagy 4-0-át tippeltem előtte.
Vrij6
több mint 3 éve
A fene gondolta volna hogy ez a meccs lesz a simabb. Azert egy 4-0t nem nezek ki az esti meccsbol.Simán nyernek az osztrákok annyira 😁
Vrij6
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
A - nem az albán - szomszédom azt mondja:"nevelgetek egy zsírdisznót a hátsó kertben, annak.is jobb a kondija, mint Bale-nek!"😃
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
A legújabb kokain tranzitország, you know...Katar inkább a Conmebollal haverkodik újabban, szerintem 10 éven Copa Americát is fognak rendezni.a katari európabajnokságMég ugyancsak szolid volt az UEFA, én egy kazahsztáni helyszínválasztást is kinéztem belőlük.ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
nem lehetett volna egy nyugat meg egy keleti csoport?
Amszterdamból Bakuba, gratulálok!
NB2
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Qatar Airways
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 919
Wal-DenHa jól emlékszem inaktív volt a 45. SB-n.
Régen minden jobb volt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Röff rájdörzGyí kámonVi gát kes, vi gát dálörzahogy speak a magyar rapper mondaná:ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
bizznisssz
briareos
Kampman
slowmotion
több mint 3 éve
Kérjen telefonszámot Shaqiritől, neki nagyon értettek hozzánem hiszem el h nincs 1 ember bale környezetében aki megmondaná neki h haver ezt a hajat neKozepen kemenyen kopaszodik oszt azért hordja így hogy takarja.
briareos
Gondolom nem telik neki hajbeültetésre😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Gyí kámonVi gát kes, vi gát dálörzahogy speak a magyar rapper mondaná:ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
bizznisssz
briareos
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 363
Katar inkább a Conmebollal haverkodik újabban, szerintem 10 éven belül Copa Americát is fognak rendezni.a katari európabajnokságMég ugyancsak szolid volt az UEFA, én egy kazahsztáni helyszínválasztást is kinéztem belőlük.ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
Kampman
Sixo
Szerkesztette: Kampman
több mint 3 éve
A fene gondolta volna hogy ez a meccs lesz a simabb. Azert egy 4-0t nem nezek ki az esti meccsbol.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Ugyanmár, letarolás... összekoccantotta a bokáját, ennyi. Valaki kontránál szándékosan lerántja az induló játékost, csak sárgát kap, pedig súlyosabb, alattomosabb, veszélyesebb, mint ez.Szerintem meg aki 3 gólos hátrányban a labdát egyáltalán meg se próbálva megszerezni letarolja az ellenfelet, ezzel kockáztatva annak megsérülését, azt nyugodtan zavarjak le a p’csaba.Teljesen lenyegtelen, de minden meccsen van mezonyben par ilyen taktikai falt sargaert.Ez nem volt piros sztem. Teljesen felesleges volt ezt most ki osztani
Duff
csebi
somoskovig
több mint 3 éve
Az FIFAa katari európabajnokságMég ugyancsak szolid volt az UEFA, én egy kazahsztáni helyszínválasztást is kinéztem belőlük.ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
Kampman
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Háj rólörzVi gát kes, vi gát dálörzahogy speak a magyar rapper mondaná:ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
bizznisssz
briareos
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
nem hiszem el h nincs 1 ember bale környezetében aki megmondaná neki h haver ezt a hajat neKozepen kemenyen kopaszodik oszt azért hordja így hogy takarja.
briareos
Gondolom nem telik neki hajbeültetésre😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
a katari európabajnokságMég ugyancsak szolid volt az UEFA, én egy kazahsztáni helyszínválasztást is kinéztem belőlük.ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
jaja, írtam is korábban, hogy a Kispest játszott valahol Ázsia szívében egyszer 😊Még ugyancsak szolid volt az UEFA, én egy kazahsztáni helyszínválasztást is kinéztem belőlük.ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 412
Grönland, Azovi-szigetekMég ugyancsak szolid volt az UEFA, én egy kazahsztáni helyszínválasztást is kinéztem belőlük.ez az UEFA is egy vicchát inkább bakut minek kellett felvenni ide, mert a második legkeletibb bukarest majdnem közelebb van a legnyugatibb sevillához, mint bakuhoz
NB2
Sixo
Kampman