Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
az hogy valakit fejbe könyökölnek szted szabályos?!Abban mi a megdolgozás, hogy egy hülye szabály meg egy okoskodó bíró belenyúl a meccsbe.hogy lett volna?De hiszen ez is érdemtelen tizenegyes volt.jogos büntető nem lehet érdemtelen ...Ha jogos is volt, attól még teljesen érdemtelen.Minden második meccsre jut egy érdemtelen tizenegyes.Azért itt odaszállt pont Schick fejére a labda, Lovren meg telibe fejbe könyökölte mielőtt elfejelhette volna. Szerintem jogos volt
Cubehor
kapitnono
Kaptak a csehek egy ingyengólt a semmiból.
Cubehor
Negritis
Cubehor
ha befejelnek egy szögletet az is érdemtelen vagy mi?
meg dolgoztak érte ...
Negritis
Cubehor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Cubehor
318
Abban mi a megdolgozás, hogy egy hülye szabály meg egy okoskodó bíró belenyúl a meccsbe.hogy lett volna?De hiszen ez is érdemtelen tizenegyes volt.jogos büntető nem lehet érdemtelen ...Ha jogos is volt, attól még teljesen érdemtelen.Minden második meccsre jut egy érdemtelen tizenegyes.Azért itt odaszállt pont Schick fejére a labda, Lovren meg telibe fejbe könyökölte mielőtt elfejelhette volna. Szerintem jogos volt
Cubehor
kapitnono
Cubehor
Negritis
Cubehor
meg dolgoztak érte ...
Negritis
több mint 3 éve
Látom mindenki ugyanarra vár 😊én is mindkettőtHorvát fordítás 6,5-ért csábító 😀Meg is tettem a "lesz piroshoz" hasonlóan
Hanni
r.baggio
ha igazán jó lesz, mindkettő bejön és akkor a horvátok a 2000-es szerb csapat stílusában folytatják a tornát
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Kampman
28 331
én is mindkettőtHorvát fordítás 6,5-ért csábító 😀Meg is tettem a "lesz piroshoz" hasonlóan
Hanni
r.baggio
ha igazán jó lesz, mindkettő bejön és akkor a horvátok a 2000-es szerb csapat stílusában folytatják a tornát
több mint 3 éve
Horváto 6.75Büntetőlap 3.5 over 2.00
Szöglet 8.5 over 1.75
Több büntetőlap csehek 5.10
Piros 4.90
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Horvát fordítás 6,5-ért csábító 😀Meg is tettem a "lesz piroshoz" hasonlóan
Hanni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
cseh EB házi gólkirályokra céloztam 😀nah Schick-t vajon leigazolja a pool? 😀Patrik Berger smafu?
smicer és baros is volt nálunk 😀
Negritis
empty taxi
több mint 3 éve
nah Schick-t vajon leigazolja a pool? 😀Patrik Berger smafu?
smicer és baros is volt nálunk 😀
Negritis
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Horvát fordítás 6,5-ért csábító 😀Van olcsóbb: businessteam.hu/horvat-forditas/?gclid=CjwKCAjwiLGGBhAqEiwAgq3q_rmaQttvH3iyHCprxSi2BKUFCrZdPZL_RCxqF48It-KiJ_ZWAoleeBoC-RQQAvD_BwE
Hanni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nah Schick-t vajon leigazolja a pool? 😀smicer és baros is volt nálunk 😀
több mint 3 éve
Horvát fordítás 6,5-ért csábító 😀
több mint 3 éve
Ezen vagyok, hogy szünetben átgondolom, de 6-os szorzó a piros, 10-es szorzó a horvát piros. Csábító.lesz itt hentelés második félidőbenhorvát piros lap elég valószínű
briareos
Kampman
több mint 3 éve
Nem felfogás kérdése. Jelenleg az a szabály hogy ha a játékosnak a labda megjátszására irányult a mozdulata (szerelni probál pl utolsó emberként) akkor nem adható már piros lap is a 11es mellé. Az ilyen ütésekért, meg szándékos kezezésért még elméletben mindig járnia kellene a dupla büntetésnek. Mindemellett megfigyelhető hogy az ilyen ugrás közbeni ütésekért sokkal ritkábban adnak már pirosat mint régebben.Játékvezetői felfogás válogatjaNem ertem mit reklamalt Lovren... sima piros es 11es. Ehhez kepest csak sargaPiros és tizi egyszerre már nem lehet ha jól tudom
beltazor
kapitnono
Na most teszem meg a horvát győzelmet, vessetek rájuk keresztet
r.baggio
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
hogy lett volna?De hiszen ez is érdemtelen tizenegyes volt.jogos büntető nem lehet érdemtelen ...Ha jogos is volt, attól még teljesen érdemtelen.Minden második meccsre jut egy érdemtelen tizenegyes.Azért itt odaszállt pont Schick fejére a labda, Lovren meg telibe fejbe könyökölte mielőtt elfejelhette volna. Szerintem jogos volt
Cubehor
kapitnono
Cubehor
Negritis
Cubehor
meg dolgoztak érte ...
több mint 3 éve
Kampman
28 331
lesz itt hentelés második félidőbenhorvát piros lap elég valószínű
briareos
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
akkor lehet piros és 11-es, ha szándékos a szabálytalanság (mondjuk hátulról felrúgja a gólhelyzetben lévő csatárt)...ez nehezen nevezhető annak, mindkettő úgy ment fel, hogy a könyök a magasban...a védő ilyenkor mindig a határozottabbJátékvezetői felfogás válogatjaNem ertem mit reklamalt Lovren... sima piros es 11es. Ehhez kepest csak sargaPiros és tizi egyszerre már nem lehet ha jól tudom
beltazor
kapitnono
r.baggio
szerintem rossz bíróra bízták ezt a meccset
több mint 3 éve
Cubehor
318
De hiszen ez is érdemtelen tizenegyes volt.jogos büntető nem lehet érdemtelen ...Ha jogos is volt, attól még teljesen érdemtelen.Minden második meccsre jut egy érdemtelen tizenegyes.Azért itt odaszállt pont Schick fejére a labda, Lovren meg telibe fejbe könyökölte mielőtt elfejelhette volna. Szerintem jogos volt
Cubehor
kapitnono
Cubehor
Negritis
több mint 3 éve
Kampman
28 331
A horvátok is mekkora csalódás.Nem fog megtörténni, de egy skót győzelemmel szépen kizúgnának ők is már ma.
több mint 3 éve
Játékvezetői felfogás válogatjaNem ertem mit reklamalt Lovren... sima piros es 11es. Ehhez kepest csak sargaPiros és tizi egyszerre már nem lehet ha jól tudom
beltazor
kapitnono
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Igy hogy irod, nekem is remlik, hogy nincs dupla buntetes.Nem ertem mit reklamalt Lovren... sima piros es 11es. Ehhez kepest csak sargaPiros és tizi egyszerre már nem lehet ha jól tudom
beltazor
kapitnono
több mint 3 éve
ilyen gyenge lövéseket öcsém, légy rászarik megszárad mire elér a kapuig.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Elvileg lehetNem ertem mit reklamalt Lovren... sima piros es 11es. Ehhez kepest csak sargaPiros és tizi egyszerre már nem lehet ha jól tudom
beltazor
kapitnono
több mint 3 éve
Nem ertem mit reklamalt Lovren... sima piros es 11es. Ehhez kepest csak sargaPiros és tizi egyszerre már nem lehet ha jól tudom
beltazor
több mint 3 éve
jogos büntető nem lehet érdemtelen ...Ha jogos is volt, attól még teljesen érdemtelen.Minden második meccsre jut egy érdemtelen tizenegyes.Azért itt odaszállt pont Schick fejére a labda, Lovren meg telibe fejbe könyökölte mielőtt elfejelhette volna. Szerintem jogos volt
Cubehor
kapitnono
Cubehor