Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
piros csak szándékosért adható...ez nem volt az, kár is erről beszélnisztem hiányzott egy piros, de igenMert szerinted a vétséggel arányos mértékű volt a büntetés?az hogy valakit fejbe könyökölnek szted szabályos?!Abban mi a megdolgozás, hogy egy hülye szabály meg egy okoskodó bíró belenyúl a meccsbe.hogy lett volna?De hiszen ez is érdemtelen tizenegyes volt.jogos büntető nem lehet érdemtelen ...Ha jogos is volt, attól még teljesen érdemtelen.Minden második meccsre jut egy érdemtelen tizenegyes.Azért itt odaszállt pont Schick fejére a labda, Lovren meg telibe fejbe könyökölte mielőtt elfejelhette volna. Szerintem jogos volt
Cubehor
kapitnono
Kaptak a csehek egy ingyengólt a semmiból.
Cubehor
Negritis
Cubehor
ha befejelnek egy szögletet az is érdemtelen vagy mi?
meg dolgoztak érte ...
Negritis
Cubehor
Negritis
Cubehor
Negritis
több mint 3 éve
sztem hiányzott egy piros, de igenMert szerinted a vétséggel arányos mértékű volt a büntetés?az hogy valakit fejbe könyökölnek szted szabályos?!Abban mi a megdolgozás, hogy egy hülye szabály meg egy okoskodó bíró belenyúl a meccsbe.hogy lett volna?De hiszen ez is érdemtelen tizenegyes volt.jogos büntető nem lehet érdemtelen ...Ha jogos is volt, attól még teljesen érdemtelen.Minden második meccsre jut egy érdemtelen tizenegyes.Azért itt odaszállt pont Schick fejére a labda, Lovren meg telibe fejbe könyökölte mielőtt elfejelhette volna. Szerintem jogos volt
Cubehor
kapitnono
Cubehor
Negritis
Cubehor
meg dolgoztak érte ...
Negritis
Cubehor
Negritis
Cubehor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Cubehor
318
Mert szerinted a vétséggel arányos mértékű volt a büntetés?az hogy valakit fejbe könyökölnek szted szabályos?!Abban mi a megdolgozás, hogy egy hülye szabály meg egy okoskodó bíró belenyúl a meccsbe.hogy lett volna?De hiszen ez is érdemtelen tizenegyes volt.jogos büntető nem lehet érdemtelen ...Ha jogos is volt, attól még teljesen érdemtelen.Minden második meccsre jut egy érdemtelen tizenegyes.Azért itt odaszállt pont Schick fejére a labda, Lovren meg telibe fejbe könyökölte mielőtt elfejelhette volna. Szerintem jogos volt
Cubehor
kapitnono
Cubehor
Negritis
Cubehor
meg dolgoztak érte ...
Negritis
Cubehor
Negritis
több mint 3 éve
Uraim, ma este gazdagok leszünk.Ulpit parafrazeálva:
Aki már az, attól elnézést.
Kampman
Jó ez az eb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
működhet a dolog, mondjuk a horvát piros és a horvát fordítás még nehezebb lett volna 😊Nem biztos, én azt várom hogy a csehek nehezen dolgozzák majd fel a vereséget 😁Horváto 6.75így könnyen bukhat a piros fogadás...túl gyorsan jött a gól
Büntetőlap 3.5 over 2.00
Szöglet 8.5 over 1.75
Több büntetőlap csehek 5.10
Piros 4.90
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 3 éve
Kampman
28 331
ne legyen több gól a tippjáték miatt 😀Kit érdekel (már úgy is le vagyok maradva), most már jöjjön egy piros lapos horvát győzelem
Heisman
több mint 3 éve
Nem biztos, én azt várom hogy a csehek nehezen dolgozzák majd fel a vereséget 😁Horváto 6.75így könnyen bukhat a piros fogadás...túl gyorsan jött a gól
Büntetőlap 3.5 over 2.00
Szöglet 8.5 over 1.75
Piros 4.90
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Talán kapushiba?talán? 😀
NB2
több mint 3 éve
ne legyen több gól a tippjáték miatt 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Talán kapushiba?Nem az a haiti kapus szintű, de egy kicsit mellényúlt.
NB2
több mint 3 éve
Én is emlékszem rá, Zahovic bohóc gólöröme megmaradt valamiért, jó meccs volt, meg úgy az egész torna.A 2000-es jugo-szlovén meccs önmagában emlékezetesebb és hangulatosabb volt, mint eddig kb. az egész torna. Tudom, boomer nosztalgia, csak a múlt távolsága szépíti meg, de akkor is.Látom mindenki ugyanarra vár 😊én is mindkettőtHorvát fordítás 6,5-ért csábító 😀Meg is tettem a "lesz piroshoz" hasonlóan
Hanni
r.baggio
ha igazán jó lesz, mindkettő bejön és akkor a horvátok a 2000-es szerb csapat stílusában folytatják a tornát
Kampman
davemayer
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Talán kapushiba?
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Horváto 6.75így könnyen bukhat a piros fogadás...túl gyorsan jött a gól
Büntetőlap 3.5 over 2.00
Szöglet 8.5 over 1.75
Piros 4.90
davemayer
több mint 3 éve
Bumm Perisic
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
perisik azé még tud focizni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Na ez gyors volt, na még egyet és már csak egy kávét kérnék 😀
több mint 3 éve
Az igen!
több mint 3 éve
skót huligánok már Londonban vannak:
www.facebook.com/nyugatonmarmegoldottak/photos/a.289622934746062/1436573410051003/
NB2
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 331
skót huligánok már Londonban vannak:
www.facebook.com/nyugatonmarmegoldottak/photos/a.289622934746062/1436573410051003/
NB2
több mint 3 éve
skót huligánok már Londonban vannak:www.facebook.com/nyugatonmarmegoldottak/photos/a.289622934746062/1436573410051003/
több mint 3 éve
Mindenesetre Dalic is idióta, sokkal hatékonyabb lenne a horvát támadójáték ha Rebic kimehetne balra, Kramaricot meg betolná centerbe.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 331
A 2000-es jugo-szlovén meccs önmagában emlékezetesebb és hangulatosabb volt, mint eddig kb. az egész torna. Tudom, boomer nosztalgia, csak a múlt távolsága szépíti meg, de akkor is.Látom mindenki ugyanarra vár 😊én is mindkettőtHorvát fordítás 6,5-ért csábító 😀Meg is tettem a "lesz piroshoz" hasonlóan
Hanni
r.baggio
ha igazán jó lesz, mindkettő bejön és akkor a horvátok a 2000-es szerb csapat stílusában folytatják a tornát
Kampman
davemayer