Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
fontos összecsapás, szar meccs, eddigMert az x mindenkinek jó. Persze próbálkoznak... Van hangulata és ez jó.
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
fontos összecsapás, szar meccs, eddig
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
kisebb különbség talán, hogy amíg Foden az egyik legjobbja volt egész szezonban a Citynek, Gabbert max iktriad ágyában tudott jeleskedniBlaine Gabbert isEzt a Foden gyereket mi tartotta bent a kezdőben? Hurka volt az előző meccsen is, most is. Nincs nagy formában Rashford de ennél 100x kombinatívabb, pláne hogy Shaw is pályán van.na de Foden bajnok lett
davemayer
slowmotion
Kampman
több mint 3 éve
és mind2 szőkeBlaine Gabbert isEzt a Foden gyereket mi tartotta bent a kezdőben? Hurka volt az előző meccsen is, most is. Nincs nagy formában Rashford de ennél 100x kombinatívabb, pláne hogy Shaw is pályán van.na de Foden bajnok lett
davemayer
slowmotion
Kampman
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Blaine Gabbert isEzt a Foden gyereket mi tartotta bent a kezdőben? Hurka volt az előző meccsen is, most is. Nincs nagy formában Rashford de ennél 100x kombinatívabb, pláne hogy Shaw is pályán van.na de Foden bajnok lett
davemayer
slowmotion
több mint 3 éve
Pickford nagyot fogott.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Ezt a Foden gyereket mi tartotta bent a kezdőben? Hurka volt az előző meccsen is, most is. Nincs nagy formában Rashford de ennél 100x kombinatívabb, pláne hogy Shaw is pályán van.na de Foden bajnok lett
davemayer
több mint 3 éve
Kampman
28 331
láttam márJó kis Championship színvonalú és hangulatú találkozó, a brit futball összes szépségével.honnan tudod az milyen?
Avagy milyen lenne a Premier League csak britekkel.
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Jó kis Championship színvonalú és hangulatú találkozó, a brit futball összes szépségével.honnan tudod az milyen?
Avagy milyen lenne a Premier League csak britekkel.
Kampman
több mint 3 éve
Ezt a Foden gyereket mi tartotta bent a kezdőben? Hurka volt az előző meccsen is, most is. Nincs nagy formában Rashford de ennél 100x kombinatívabb, pláne hogy Shaw is pályán van.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
esanders10
539
Latjuk ma sanchot es/vagy grealisht?
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Jó kis Championship színvonalú és hangulatú találkozó, a brit futball összes szépségével.Avagy milyen lenne a Premier League csak britekkel.
több mint 3 éve
Kampman
28 331
ElképzelhetőAkkor ez amolyan Stez-Breeland kapcsolat?Én pár nappal ezelőttig azt is alig tudtam, hogy a világon van, te hívtad fel rá a figyelmet.Chiesat a szádra ne vedd !!!vagy ChiesaStones te kukimorata simán befejelte volna
Stez
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Megraktam a sok sárgát, szóval vlsz békés kis meccs lesz.Én kiállításra is raktam, hol ha itt nem?!
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
Akkor ez amolyan Stez-Breeland kapcsolat?Én pár nappal ezelőttig azt is alig tudtam, hogy a világon van, te hívtad fel rá a figyelmet.Chiesat a szádra ne vedd !!!vagy ChiesaStones te kukimorata simán befejelte volna
Stez
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 566
ESSSS a mcallister tizijenel elmozdult a labda es ha minden igaz uli geller vagy vmi hasonlo miszterium miatt voltt.erre emlekztek?😀ha már szóba került a 1996-os meccs, iszonyat jó hangulatú meccs volt, még a régi WembleybenA régi szép idők, amikor még Canon, Fujifilm meg Snickers reklámtáblák voltak, nem Gazprom, Tiktok meg ilyen szarok.
www.youtube.com/watch?v=Y45fNsKqeKI
rühellik egymást oda-vissza, szóval alap 😊
NB2
Kampman
van olyan felvetel arrol a meccsrol h egy skot drukker kezetfog egy angollal.atnyulnak benynulnak a kijaro felett
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Én pár nappal ezelőttig azt is alig tudtam, hogy a világon van, te hívtad fel rá a figyelmet.Chiesat a szádra ne vedd !!!vagy ChiesaStones te kukimorata simán befejelte volna
Stez
Sixo
Kampman
Sixo
több mint 3 éve
Chiesat a szádra ne vedd !!!vagy ChiesaStones te kukimorata simán befejelte volna
Stez
Sixo
Kampman
több mint 3 éve
Kampman
28 331
ha már szóba került a 1996-os meccs, iszonyat jó hangulatú meccs volt, még a régi WembleybenA régi szép idők, amikor még Canon, Fujifilm meg Snickers reklámtáblák voltak, nem Gazprom, Tiktok meg ilyen szarok.
www.youtube.com/watch?v=Y45fNsKqeKI
rühellik egymást oda-vissza, szóval alap 😊
NB2
több mint 3 éve
ozibozi
17 193
Megraktam a sok sárgát, szóval vlsz békés kis meccs lesz.