Soccer EB 2021
19 feliratkozó
több mint 3 éve
EB2020 Tippelde:Olaszország: Toto21, MC12, csi77, steelwolf, zemanla, Chargers LT, Sixo, ozibozi, Shilkor
Svájc: Gabesz92
tipper.io tippjáték csoport:
tipper.io/hu/bowl-hu-xflttgdt?join=ea7qo5xplxrbun00
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 3 éve
Na végre gyerünk Rash
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ránézek Southgate orrturkálására és azon merengek, h milyen taktikai harc dúlhat az agyában?Hogy vajon melyebbre tudja e nyomni a kezet, mint Low.
Willie Parker
több mint 3 éve
Ránézek Southgate orrturkálására és azon merengek, h milyen taktikai harc dúlhat az agyában?Hol?
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Ránézek Southgate orrturkálására és azon merengek, h milyen taktikai harc dúlhat az agyában?
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
Jöjjön már Jimmy Jump vagy az a nagycsöcsű szőke bula, aki berohangál a BL meccseken!vagy egy gól
Willie Parker
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Jöjjön már Jimmy Jump vagy az a nagycsöcsű szőke bula, aki berohangál a BL meccseken!
több mint 3 éve
Nem hittem volna hogy mindhárom meccs ilyen szar lesz
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ezek az angolok nem nagyon tudnak bejutni a skót szoknya alá! 😄
több mint 3 éve
elsőre is értettem bazdmegde pl stez nem értette, miatta mondta el másodszor is
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Na Sterling helyere jojjon Sancho, es megvagyunk
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
A Just Eat reklámarca amúgy mé nem Hazard?
több mint 3 éve
Toto21
5 962
Henderson és Sancho nálam két kezdő lenne. Nem tudom ki ez a Phillips, de sokat nem látom nagyon labdát osztogatni
több mint 3 éve
Bazz, már vezetni kéne a skótoknak, nudlik ezek az ángliusok
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
kicsit túlzásnak érzem, hogy a gólvonalról fejelte volna ki 😀
több mint 3 éve
Na vegre Grealish. Remelem a bal szelre megy.
több mint 3 éve
Fodennek itt akkor sem lenne mesterhármasa ha csak ő maradna a pályán. Remélem ez a csere az ő eb pályafutásának a végét is jelenti.25 év múlva ezt a meccset is felemlegetik?igen mert lesz 2 mesterhármas Fodentől meg Kanetől
Tactful Cactus
Sixo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Eminem drops the mike
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Így fél órával a vége előtt az angolok is átálltak a skótok által már a kezdő sípszó óta vállalt "majd csak mákolunk egyet" taktikáraNagy zsenik ezek az angolok, elkezdtek beadogatni Fodenre es Sterlingre. Ha egymas tesszuk oket, akkor sem erik fel Messit.Pont most akartam mondani, nem látom, mi a terv az angoloknál, mert így gólt lőni nem fognak. Több a fantázia a skót csapatban.
Stez
Toto21
több mint 3 éve
be kell valljam annyira nem követem már a focit, hogy azt sem tudom ki ez akit ennyire várnaka coltsosok pl luckot
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
be kell valljam annyira nem követem már a focit, hogy azt sem tudom ki ez akit ennyire várnakNekem az a kérdésem, hogy Che Adams?
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 880
be kell valljam annyira nem követem már a focit, hogy azt sem tudom ki ez akit ennyire várnak
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Toto21
5 962
Nagy zsenik ezek az angolok, elkezdtek beadogatni Fodenre es Sterlingre. Ha egymas tesszuk oket, akkor sem erik fel Messit.Pont most akartam mondani, nem látom, mi a terv az angoloknál, mert így gólt lőni nem fognak. Több a fantázia a skót csapatban.
Stez
több mint 3 éve
Willie Parker
15 391
Azt nem értem, hogy Southgate hogyan lett kapitány, mikor játékosként is egy mentális nulla volt.